Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(Adade @ 2008 11 27, 14:04)
apie kuri Hiltona kalbate?  4u.gif

Hilton Long Beach bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 11 21, 21:31)

o vaziuojant ekskursija i Luksora su Tezturu gidas buvo Albertas irgi saunus gidas 4u.gif daug pasakojantis...

Nu man jis irgi superinis gidas. Teko su juo važiuot į Luksorą ir Pamukalę Turkijoj.

QUOTE(Bonytia @ 2008 11 23, 13:17)
Mes i ji varom vasario 7d. Atsiliepimus internete skaiciau, tai visokiu yra.

Mes po trijų savaičių. Aš tik rusų saituose paskaičiau... irgi visokiausių... matyt, kitaip ir neįmanoma... kiek žmonių, tiek nuomonių.

QUOTE(Renatina @ 2008 11 24, 10:33)
renkames si Regency Plaza viesbuti Sharme... o ka esate apie ji girdeje? g.gif ..

Mūsų vieni pažįstami pernai ten buvo. Tai iš jų pasakojimų... maistas geras, programa ir aptarnavimas taip pat. Tik su jūra ties viešbučiu ne kas. Pontono nėra, o sekluma begalinė. Tačiau 15 min. kelio ir atsidūri laukiniam pliaže su nuostabiu povandeniniu pasauliu. Ai ir dar vienas minusas, kad tų skaniųjų jų sulčių ten nėra, o tik tie birzgaliukai...
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 27, 14:42)
Hilton Long Beach  bigsmile.gif

Jau pasakojau sioje temoje apie ji smile.gif nerekomenduoju ziemos metu i ji tikrai,nors yra sildomi baseinai 2,bet milziniska teritorija kosiama veju,ieskokites geriau kokio nors mazesnio ,kad nepustu kiaurai vejas smile.gif Labai didele teritorija ir tai jaukumo nesuteikia,ypac ziema 4u.gif tai didziausias minusas,maistas 2 restoranuose geras,tik dienos metu be burgeriu nieko daugiau nera schmoll.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif . Perskaiciau visa sia temele ,bet nelabai ka radau ,ko norejau g.gif .
Gal kas kokios informacijos turi apie hurgadoje esanti WAVES 3* viesbutuka? 4u.gif
Atsakyti
Nugis buvo info, aš buvau spalio mėn. Ką žinau, man maistas patiko, daug buvo, gėrimų nemažai, teritorija faina, vieta superinė tikrai, pats centras, šalia bankas, šalia Abu Ašara - fiksuotų kainų parduotuvė, šalia diskotekos kelios ir t.t.
Nepatiko lovos, nes padėvėtos gerokai ir nepatiko gultai, irgi apskurę. Bet iš esmės, tikėjau prasčiau.
Personalas fainas, animatoriai jėga, daug užsiima su žmonėm. Restorano darbuotojai irgi faini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 11 27, 19:11)
Laba  4u.gif . Perskaiciau visa sia temele ,bet nelabai ka radau ,ko norejau  g.gif .
Gal kas kokios informacijos turi apie hurgadoje esanti WAVES 3* viesbutuka?  4u.gif

Aš irgi buvau waves 3, tai nieko blogo negaliu pasakyti. aišku prabangos nėra, bet gyvenome 10 metrų nuo jūros, tai viską atperka. Iš pradžių gavome toliau kambarį nuo jūros, bet už 20 dolerių pasikeitėme. Kiti ir už 10 dolerių gavo ant jūros kranto. Buvo problemų su vandeniu, tai karštas ,tai šaltas bėga, bet pripratome.
Atsakyti

kartais labai sunku vertinti viesbucius, mano nuomone, gal jis yra blogas, kai esi kitur buves ir mates kaip ir kas yra.... blush2.gif Pvz, kai mes dirbame kelioniu agenturoje, mums yra infoturai ... apvaziuojame labai daug viesbuciu ..... ir aisku , atsirenki kas geriau ir maloniau ..... bet realiai tai negyveni juose, o tik matai pirma ispudi.... kuris gali skirtis ten gyvenant
Papildyta:
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 27, 13:42)

Cactus_ hilton Long beach yra neblogas viesbutis, tiek aptarvanimu, tiek maitinimu. Pati jame esu buvusi, ir man patiko.... Nes maitinimas gausus, europietiskas.... man bene vienas geresnesiu viesbuciu..... Aisku, buna eiles prie maitinimo, bet ir zmoniu labai daug gyvena vienu metu blush2.gif bet yra.... bet

Neperseniausiai is sio viesbucio gryzo klientai, kurie vaziavo tik pailseti.... jiems bbeveik viskas patiko.... tik buvo nusivylę vakarine programa.... Animatoriai buvo, dieną bandė užimti, bet nebuvo taip ispudingai..... Prnai jie ilsejosi Albatros resort, tai ten vakarinė programa budavo idomesne .... nu gal tik toks laikotarpis buvo.... net nzn
Atsakyti
Vat tas ir yra , kad Primasolio grandinė stipresnė (Albatrosas, Dana ir t.t.). O už Hiltoną moki vien už vardą, kuris dažnai ne visada reiškia gerą variantą...
Atsakyti
http://www.tury.ru/responses.php
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 28, 10:58)
šiam kartui ir mes važiuojam pailsėti, pabūti viešbuty. na gal kokią vieną ekskursiją, o greičiausiai tai jamsim keturračius  wub.gif
aš norėčiau, kad pasakytumėt, kas konkrečiai ten blogai  g.gif ar buvot būtent tame viešbutyje?  bigsmile.gif

As esu buvusi bigsmile.gif na..... siaip alima prie beto ko prikibti.... jau jei noras yra .... Jis yra atokiau nuo Hurhados centro..... kur siukslynas... ir t.t Salia hiltono nieko panasaus, grazi, zalia apzeldinta teritorija, kalneliai..... vandenukas....

NEtoli yra koralinis rifas, siek tiek paplaukus valtele.

Kambariai, vieni yra atokiau nuo juros, bet esant reikalui, jei jau gaunate salia triuksmingos vietos, galima susikeisti , registraturoje davus 20 $

Rytais ir pietu metu buna eiles prie maisto, kadangi vienu metu ilsisi nemazai turistu.... Labai daug lietuviu, aisku ir rusu yra nemazai, bet lietuviu ne ka maziau....
Isejus is viesbucio veiksmo nerasta..... ten lyg kazkoks prekybos centras kitapus gatves yra ar kazkas panasaus. Bet vykstant pailseti-manau super viesbutukas, ir maitinimas geras. Galima viena karta eiti i a la varte restorana nemokamai, bet reikalinga isankstine rezervacija

Galiu ikelti nuotraukas , jei noras yra ax.gif

QUOTE(Udrius @ 2008 11 28, 10:43)
Vat tas ir yra , kad Primasolio grandinė stipresnė (Albatrosas, Dana ir t.t.). O už Hiltoną moki vien už vardą, kuris dažnai ne visada reiškia gerą variantą...

jo jo, sutinku del ALBATROS viesbuciu grandines drinks_cheers.gif bet nenoreciau gyventi tokia viesbutyje kaip Dana resort... vien rusai.... o ir tas lektuvu kylimas ir leidimasis.... nu nepakesciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisy @ 2008 11 28, 11:32)
kas ryt norit i egipta 5 dienom, kainos juokingos 2+2 uz 3000 litu pilna viesbuciu. Teztoure, ech gaila mum netinka sad.gif na tikiuosi tokiu pasiulymu bus vasari kai galesim mes 4u.gif

5 dienos, sakyciau per mazai blush2.gif kad ir kokia juokinga kainu but ax.gif nespeji ne normaliai atsigauti po keliones, ir se, reik isskristi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 27, 14:42)

Hilton Long Beach Resort buvome 2008m vasario mėn. Mes daug esame apkeliavę Europoje, tačiau Egipte buvome pirmą kartą, tai viešbutis buvo įspūdingas... Be galo džiaugiausi pasirinkusi šį viešbutį. Bet tai pernykščiai įspūdžiai rolleyes.gif Vasarą pabuvojome Turkijoje 5 žv. viešbutyje, tai šiam vasariui Egipte viešbutį rinkausi pagal visai kitus kriterijus... ax.gif
Mano akimis Hilton privalumai: 1. Didelė teritorija. 2. Geras maitinimas. Dideli restoranai. Eilės mums nesudarė problemų, jei reikia palaukt staliuko 5 min, tai nemanau, kad čia pasaulio pabaiga... 3. Patiko beach barai (gėrimai, ledai). Dukra visą dieną ledais gyveno bigsmile.gif 4. Labai geri kambariai (mes turėjome šeimyninį dviejų kambarių). 5. Ilgas nuosavas pležas.
Trukūmai: 1. Toli nuo miesto. 2. Mūsų lankymosi metu visą savaitę visi saldumynai buvo sušaldyti iki ledo..., nežinau kur juos jie laiko, bet kokį pyragaitį kąstum, būtinai bus viduje suledėję... 3. Baseinų daug, tačiau šildomas buvo tik vienas suaugusiems ir vienas iki kelių mažyliams, visi kiti šalti. Šalti - tai reiškia, jog lediniai, juose tikrai nei vieno drąsuolio nebuvo, kad net bandytų įbristi... schmoll.gif 4. Animatorių nemačiau jokių..., kažkur pievoje mačiau kelios moterys bandė šokti aerobiką..., tai gal ten ir vadinama animacija g.gif (gal paprasčiausia ne sezonas buvo) 5. Dėl kambario..., tai kita istorija. Užsisakę buvom šeimyninį, tai ir davė du kambarius, tačiau į kitą kambarį durys buvo užrakintos, pasakius jog yra problema, gavome pasiuntinuką su sudedama lova... cool.gif , paskambinus jog neatidarom durų, ir reikalaujam antro kambario, nes sumokėta už du, po kokių 5-6 skambučių ir pažadų jog ateis, maždaug po kokių 3-4 val. atrakino tą kambarį... Tačiau pyktis atlėgo, nes jie moka atsiprašyti..., gavome ne tik atsiprašymą, bet ir vazą pilną vaisių su kaspinėliu... mirksiukas.gif
Jei kažkas dar įdomu klauskit
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 11 18, 00:01)
O geras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O pas mus tokia situacija, kad mes vaziuojam tik su vyru ir gyvensim standartiniam kambaryje, o draugai vaziuoja su sunum ir gyvens seimyniniam kambaryje, noretume gauti kambarius kuo arciau vieni kitu, tai del to galvojam, kad reiktu kiek nors duoti... g.gif Kaip jus manot?

manau pirma reikia paziureti ar toli vienas nuo kito busit, o po to derinkite . TEn uz dolerius viska galima gaut rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(enenes @ 2008 11 20, 15:33)
mes apsigavom pirkę kelionę iš vietinių  su keturračiai į dykumą. Turėjo būti šou su gyvatėmis, vakarinis pasisėdėjimas, kažkas dar lygtais bet negavom NIEKO, tik nuvykom pasivaikščiojom pas beduinus ir sutemus grįžom atgal. O draugai tada ėmė iš teztour tą pačią kelionę, tai gavo daug daugiau įspūdžių. Tai aš kažkaip nepasitikiu daugiau tais vietiniais ax.gif

o mes visas pramogines keliones emem is vietiniu, t.y. viesbucio teritorijoje vaiksciojanciu arabu ir rusu ir pas beduinus ziurejome visa saunia programa ir visose kelionese buvom gerai priziurimi,
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]

Papildyta:
QUOTE(taiptaip @ 2008 11 25, 14:03)
O koks daba oras Hurgadoje? Kokia temperatūra oro ir vandeėns, kaip vakarai?

mes grizom 25 d, tai dienos pasakiskos, karstos, vanduo 25-27 l. - super, o vakarai jau saltoki, vaikui moviau po dzinsiukais pedkelnes, o paciai su megztuku siltesniu buvo vesu, cia as kalbu apie sedejima vakariniame sou, o vaiksciojant po hurgada budavo silciau. pusdavo vesokas vejelis
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][img]
gif_beg_vaik7-slank.gif_time_1006639200_text_Dukrytei.gif[/img][/url]

Papildyta:
grizom 25 d. is sea gull viesbucio, kuris yra Sekalos centre, jai kam reikia info su malonumu suteiksiu
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]
Atsakyti