Laba vakarėli,
ateinu pas Jus pagalbos dėl viešbučio - esu pasirinkusi:
Sea Garden
Minamark Beach Resort
kurį geriau pasirinkti? jei antrąjį, tai ar verta imti AI ar maistas ten per daug vienodas ir norisi išbėgti į kokią kavinukę?
labai dėkoju ir laukiu
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 23, 02:44)
Laba vakarėli,
Sea Garden
Minamark Beach Resort
labai dėkoju ir laukiu
Sea Garden
Minamark Beach Resort
labai dėkoju ir laukiu
lab.
mes pries kelias savaites gyvenom MBR viesbuti.
patenkinti labai
viesbutis ant juros kranto,vidinis baseinas su sukurine vonia,gultai laisvi.
Vandens aerobika,sokiai,tenisas,bilijardas
uz 5 $ gavom kambari vidiniam kieme,jokio triuksmo,kondiskes veikia,patalyne keicia kasdien.
Maistas geras
daugybe salotu,2 rusiu sriubos,kepta zuvis,vista,mesyte,ryziai,makoronai,lazanijos,blynai,omletai,keptos darzoves tesloje ir t.t. per savaite visko ir neisragavom.
Mes emem viskas iskaiciuota ir labai patenkinti,visa diena alus,vynas ir kt. gerimai nemokami,jei ne AI tuomet gulint prie baseino perki buteli alaus uz 6 $.
Baras su nemokamais gerimais yra ir prie juros ir prie baro,nemokami ledai.
Dar kas patiko labai,kad viesbutis miesto centre,o viduj triuksmo jokio
nu zo net neturiu ir parasyti jokio priekaisto
Maistas
QUOTE(Ulė @ 2008 11 23, 11:00)
mes pries kelias savaites gyvenom MBR viesbuti.
kaip ačiū už tokią išsamią ir greitą info
širdy taip ir traukė mane šis viešbutis, tai dabar visiškai ramia širdimi galėsiu jį rinktis kaip matau iš foto ir pasakojimų - viskas neblogai. tik dabar man dar pasakykit, kaip ten su tais "kyšiais" ir kambariais? skaičiau vieną rekomendaciją, kad geri kambariai pagrindiniame pastate viršutiniuose aukštuose. ar tai tiesa? ir kaip su tais pinigėliais? kiek jų duoti? kada? niekada neteko to daryti, o ir "stafkės" žiūriu labai skirtingos. kažkas kalbėjo apie 20 $, o čia žiūriu ir 6 užteko
ačiū dar kartuką
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 23, 11:38)
tik dabar man dar pasakykit, kaip ten su tais "kyšiais" ir kambariais? skaičiau vieną rekomendaciją, kad geri kambariai pagrindiniame pastate viršutiniuose aukštuose. ar tai tiesa? ir kaip su tais pinigėliais? kiek jų duoti? kada? niekada neteko to daryti, o ir "stafkės" žiūriu labai skirtingos. kažkas kalbėjo apie 20 $, o čia žiūriu ir 6 užteko
ačiū dar kartuką
ačiū dar kartuką
mes vaziavom trys poros,taj visi davem po 5$,kad gautume 3 kambarius vidiniame korpuse,tame paciame aukste visi kambariai yra vienodi
o pagrindiniame registraturos tam korpuse tikrai manau,kad prasciausia yra
1 aukste registratura,internetas,judesys,langai vieni i gatve triuksmas,kiti i valgyklos sale o 2-3 aukstas gyvenamieji, taj nzn kas ten galetu but gerai
pries paskutinej foto yra pagrindinis pastatas
kadangi mes visas dienas leisdavom prie baseino taj kas ryta barmenui ir berniukui kuris dalina ranksluoscius duodavom po 1$,uz tai gaudavom visokiu kokteiliu,budavo nuo ryto uzimti geriausi gultai,rezervuotas bilijardo stalas t.t.
QUOTE(Ulė @ 2008 11 23, 12:39)
mes vaziavom
supratau reiškias reikia jamti vidinį kiemą.
mes irgi šįkart greičiausiai ilsėsimės pasyviai - viešbutyje. kaip supratau, ten nebus labai nuobodu dieneles leisti
dėkoju už patarimus, jei dar kokių kas turite, mielai priimsiu
Norėjau paklausti, gal kas vyksite, ar buvote viešbutyje Panorama Bungalow Resort Hurgada? Kiek skaičiau kituose forumuose senus atsiliepimus, jie geri, tikiuosi nepagedo
QUOTE(Ulė @ 2008 11 23, 12:39)
o pagrindiniame registraturos tam korpuse tikrai manau,kad prasciausia yra
1 aukste registratura,internetas,judesys,langai vieni i gatve triuksmas,kiti i valgyklos sale o 2-3 aukstas gyvenamieji, taj nzn kas ten galetu but gerai
kadangi mes visas dienas leisdavom prie baseino taj kas ryta barmenui ir berniukui kuris dalina ranksluoscius duodavom po 1$,uz tai gaudavom visokiu kokteiliu,budavo nuo ryto uzimti geriausi gultai,rezervuotas bilijardo stalas t.t.
mes gyvenome pagrindiniame korpuse, bet tai nenuvyle, aisku, vaziavome ieskoti verdancio gyvenimo. Tiesa sakant miegojom taip, kad negirdejom gatves triuksmo, o gal jo nebuvo?
o pas jus nebuvo vabaliuku? kiti sutikti lietuviai skundesi, kad nuo augalijos i kambarius prilenda visokiu vabaleliu.
aggree,buvo bet keli kambary,tokie liesi uodai purksdavo juos 2 kart 5 ryto ir 5 vakaro,taj buvo daug baisiau uztaikai taj kojas pakratyt gali nuo dvoko
QUOTE(Ulė @ 2008 11 23, 21:05)
aggree,buvo bet keli kambary,tokie liesi uodai purksdavo juos 2 kart 5 ryto ir 5 vakaro,taj buvo daug baisiau uztaikai taj kojas pakratyt gali nuo dvoko
aga, tai va ka ten jie dare nesupratom tada.
tiesa, mes ir laiko mazai viesbutyje buvom: pliazas, ekskursijos, vakare i klubai.
mielai grizciau i ta pati viesbuti ir net i ta pati kambari. isimylejau hurgada.
QUOTE(gomerta @ 2008 11 22, 21:04)
Žiiūrint, kokio amžiaus vaikas . Vasara ta jokiu būdu ne, o dabar, jei vaikas ne mažiukas, gal ir galima, jei su nakvyne. O vien tik į Kairą greičiausiai vaikui būtų per sunku .
o aš nebūčiau tokia kategoriška. Juk mums suaugusiems nepatogu miegoti autobuse atsisėdus, o vaikui, ypač mažam (kiek suprantu ten apie 4 metų vaiką klausė) viskas yra kitaip. Mes galvojam ar važiuoti su 4 metų vaiku į Jeruzalę, nes irgi ilga kelionė ir be to gana brangi, nes norim labai tik negyvosios jūros. Bet manau kad bandysim važiouoti
Tai vat jau nebeprisijungsiu, rytoj atvarom į Vilnių pas sesę ir antradienį ryte jau kylam į padangę Lagaminai jau suruošti, liko tik keli smulkūs daiktai ir viskas.
Tai kai gryšiu pranešiu jums naujienas
QUOTE(Bonytia @ 2008 11 23, 13:17)
Mes i ji varom vasario 7d. Atsiliepimus internete skaiciau, tai visokiu yra.
renkames si Regency Plaza viesbuti Sharme... o ka esate apie ji girdeje? ..
tiesa, ar šiuo metu dar yra uodų? mes praeitais metais lapkričio mėnesį buvom, tai šakės tiek mane sukando, kad net pačiai nelabai malonus vaidzelis buvo