QUOTE(Seila @ 2008 11 20, 19:56)
as tiesiog negalejau pakesti ju lindimo, griebimo tiesiog uz rankos ir traukimo i savo parda, ir taip kiekvienas...mane tai labai gasdino!

gal kad pirma karta mes buvom egipte...

nepratus!Isvis, siulesi ne vienas buti draugu ir pan., bet uz sekundes jau prasydavo doleriuko...tai net juokas imdavo, draugu uz pinigus iesko

bet viesbuti tikrai visi labai draugiski, mandagus, sveikinasi jau ka is matymo zinai...smagu

tik va su kambariniu metyt nenuskilo, nes per visa savaite nei karto patalynes nepakeite ir jokiu grozybiu neislankste

bet ne beda viskas siaip super buvo...
ne jums vieniems taip aš jau rašiau kad ir mums niekas neparodę jokių triukų su rankšluosčiais ir t.t.
QUOTE(juste. @ 2008 11 20, 22:51)
Sveikos

perziurejau gismeteo orus tai ten diena 26-29 tai tiesa ?

tikejausi blogesniu
oj kaip nudžiuginai, mes jau greit irgi lėksim, lagaminai jau pradėti krauti
QUOTE(arpos @ 2008 11 20, 23:40)
Norėčiau, kad būtų suteikta tai, kas žadėta...Ar nepasirašoma kažkokia sutartis su vietiniais? Ar su mūsiškėmis agentūromis pasirašoma?
Papildyta:
Ir man įdomu

Amžinai sušalusi, man aiškino, kad tai vidutinė temperatūra, tad galvoju, ar tik nereikia šiltų rūbų vakarui, tuo labiau,kad jūra šalia.
sutartis niekur nepasirašoma, tik duoda lapelius kad susimokėjai ir tiek. o lapkritį šiltesnių rūbų vakarui tikrai reikia. vat pernai buvom spalį tai nepanaudojau nei vieno megztuko
buvom šiandien pas gydytoją su dukra, tai plaučiuose nieko nebėra

ir gavom palaiminimą skrydžiui