Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 02 05, 21:41)
ot cia kaip suprantu regenzy plaza ir jaz belvedere viesbuciai kaimynai?
ir kiek vidutiniskai kainuoja keliones ten 9d. ar 1500 zaliu uzteks 2 zmonems ir lauktuvems?

kelionių kaina skiriasi ar užsakysite jas per Lietuvių agentūrą ar per vietinius. Vietinių agentūros visur veža daug pigiau. Info yra senesnėse temose. 1500 zalių tikrai užteks smile.gif aišku žiūrint kur vyksite ir iš kokio kurorto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2009 02 05, 18:13)
Sveiki, gal ką apie šį viešbutuką kas žino? tiesiog renku info ar verta būtų jį pasirinkti... g.gif
Alf Leila Wa Leila, Hurgadoj

Tai viešbutis, kuriame vyksta 1001 nakties šou, ar kaip jis ten vadinasi...
Minusas - vis tik jūra toliau yra...
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2009 02 05, 16:13)
Sveiki, gal ką apie šį viešbutuką kas žino? tiesiog renku info ar verta būtų jį pasirinkti... g.gif

Geriausias dalykas sio viesbucio,kad jame svartuojasi lietuvio Aurelijaus laivas smile.gif
Pas ji lietuviai vaziuoja nardyti nuolatos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Įdėsiu ir aš kelias foto iš skrydžių į Egiptą

2006m. Šarm El Šeichas

user posted image

user posted image

2007m. Hurgada
user posted image

user posted image

2008m. Šarm El Šeichas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2009 02 05, 17:13)

Siame viesbutyje buvo musu draugai. Sake tokio viesbucio gyvenime nepamatysi niekur! Na jis toooks egiptietiskas. Bet man asmeniskai jis schmoll.gif Toli nuo juros ir siaip nelabai jis man limpa.
Atsakyti
4u.gif Dar keletas Kairo vaizdelių

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mus tiesiai pries langa vyko statybos , taciau keik maciau tai ten tik karta darbavosi , ir atrode tos statybos kaip koliziejai , matesi miestas , ir tikrai idomiau buvo ziuret ten nei i koki baseina , kur gali iseit i lauka ,atsisest ir ziuret iki valios mirksiukas.gif
Atsakyti
Egiptas mylimiausia mano salis, nors aplankius esu tikrai nemazai pasaulio (Graikija, Italija, Ispanija, Maldyvai, Tunisas, Prancuzija, Bulgarija, Krymas ir pan).Isimylejau jau nuo pirmo karto wub.gif Egipte paprastai ilsimes Hilton viesbutyje arba REGINA STYLE (jeigu skrendam i Sharma). Imeciau keleta nuotraukyciu, kad susidarytumete ispudi kas nebuvote, kokia fantastika slepiasi prie Raudoniosios juros.

http://picasaweb.goo...utee.R/Egiptas#
Atsakyti
As dar turiu toki last minute klausima biggrin.gif doh.gif
Ten reiketu tokiu tapkuciu-batuku norint eit i jura del tu koralu.. Tai tokios avalynes ten laisvai galima nusipirkti? biggrin.gif Kaip ir visokius kitus pricendalus nardymui? Sorry, jei kvailai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 02 06, 18:49)
As dar turiu toki last minute klausima biggrin.gif doh.gif
Ten reiketu tokiu tapkuciu-batuku norint eit i jura del tu koralu.. Tai tokios avalynes ten laisvai galima nusipirkti? biggrin.gif Kaip ir visokius kitus pricendalus nardymui? Sorry, jei kvailai skamba biggrin.gif

Taip, Egipte daug kur pardavinėja specialias tapkes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2009 02 06, 18:41)
Egiptas mylimiausia mano salis, nors aplankius esu tikrai nemazai pasaulio (Graikija, Italija, Ispanija, Maldyvai, Tunisas, Prancuzija, Bulgarija, Krymas ir pan).Isimylejau jau nuo pirmo karto  wub.gif  Egipte paprastai ilsimes Hilton viesbutyje arba REGINA STYLE (jeigu skrendam i Sharma). Imeciau keleta nuotraukyciu, kad susidarytumete ispudi kas nebuvote, kokia fantastika slepiasi prie Raudoniosios juros.

http://picasaweb.goo...utee.R/Egiptas#

nu apie regina style atsiliepimai tai nekoki,ir jis hurgadoj
Atsakyti
Pirkti nereikia, visko yra, bet uztenka ir paprastu tapkyciu, nebutina ten pirkti tokiu , apie ka kalbate smile.gif O nardymui irgi pilna visko ir popigiai smile.gif

Neprisikraukite lagaminu,geriau pustuscius vezkit, grisit pilnais uztat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 02 07, 12:47)
nu apie regina style atsiliepimai tai nekoki,ir jis hurgadoj

Kokie kokie smile.gif ten lietuviu nelabai daug buna, o seip nezinau as ir is pradziu prisiskaiciau neigiamu, nuvaziavau kaip i roju, kotedziukai ant juros kranto, sodai nuostabiausi, puikus servisas.Nenusileidzia Hiltonui nei per kur
Atsakyti