Sveiki, domina toks viesbutis egipte Hauza Beach resort.
kiek pastebejau lietuviai kelioniu i ji nebeorganizuoja? gal kas zinote kodel ir numanot is kokios kompanijos (nebutinai lt) galima butu i ji patekti? dekoju visiems uz atsakymus.
mes vasario 10d. i sarm el seicha i JAZ BELVEDERE viesbuti.Tik nesuprantu vienur aprasymuose viesbutis aprasytas JAZ BELVEDERE o nuotraukose foto SOLYMAR BELVEDERE uzrasas? http://eg.otzyv.ru/h...to.php?id=16719
gal galit imest nuoroda kiek ir ko galima veztis/issivezti is egipto?
QUOTE(zebriukas @ 2009 01 30, 17:35)
klausykit, merginos, paaiškinkit mielosios man apie tas duty free parduotuves ir alkoholio pirkimą 24val. skaičiau novaturo katalogą, paskui teztouro, tai vat susibalamutinau..
nuskridus gali nusipirkti iskart oro uoste arba mieste (yra kelios parduotuves ) per 2 paras.Tai tiek taciau paprasciau nusipirkti Vilniaus oro uoste jei reikia kainos beveik tokios pacios kaip parduotuvese ir nereiks lakstyt ieskoti
sveikos mergaiciukes ir mes pagaliau nusipirkom bilietus i egipta skrendam vasario 11,i sharm el sheika,tropitel naama bay viesbuti. gal kas turit kokiu atsiliepimu apie si viezbuti? O gal kas nors ten irgi skrendat,susitiktumem?
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2009 01 30, 22:47)
sveikos mergaiciukes ir mes pagaliau nusipirkom bilietus i egipta skrendam vasario 11,i sharm el sheika,tropitel naama bay viesbuti. gal kas turit kokiu atsiliepimu apie si viezbuti? O gal kas nors ten irgi skrendat,susitiktumem?
mes su zmona vasario 10d i sarm el seicha i jaz belvedere viesbuti.Gal kas zinot ar keliavot kaip ten su kelione i Izraeli is sarm el seicho?
Mes skrendam vasario 7d. i Sharma. Gal kas kartu?
Pasiemem viesbuti Sierra Resort. Gal kokiu atsiliepimu galite apie ji papasakoti?
Pasiemem viesbuti Sierra Resort. Gal kokiu atsiliepimu galite apie ji papasakoti?
Sveikos keliauninkės Gal galit man papasakot apie Egipto paplūdymius: ar visur reikalinga spec. avalynė, ar gal prie kokio viešbučio yra įėjimas į jūrą smėliukas be koralų Ir kaip ten su tom medūzom: girdėjau kad jos smarkiai "dilgina" ? Ar jų visada yra ar tik kartais?
QUOTE(slyva @ 2009 01 31, 18:15)
Puikiai Keliese vykstat? Kokia programa planuojat?
Ziurineju dabar eskursijas, reikes tik su savo kompanjonu pasitart ar jam tiks Kol kas musu programoj Kairas, Baltasis Kanjonas ir Motosafaris.
Ziurineju dabar eskursijas, reikes tik su savo kompanjonu pasitart ar jam tiks Kol kas musu programoj Kairas, Baltasis Kanjonas ir Motosafaris.
Mes 2se
Nu del ekskursiju tai mes nusprendem, kad pirksim is vietininiu agenturu. Tai tiksliai zinau , kad imsim Kaira ir pavirsini nardyma , daugiau kazkaip dar nenusprendem Labai norejom i Luxora, bet is Sarmo tik lektuvu galima ir kaina kosmine Kadanors i Hurgada nuleksim ir pamatysim Luxora
O jus keliese?
QUOTE(Bonytia @ 2009 01 31, 20:07)
Mes 2se
Nu del ekskursiju tai mes nusprendem, kad pirksim is vietininiu agenturu. Tai tiksliai zinau , kad imsim Kaira ir pavirsini nardyma , daugiau kazkaip dar nenusprendem Labai norejom i Luxora, bet is Sarmo tik lektuvu galima ir kaina kosmine Kadanors i Hurgada nuleksim ir pamatysim Luxora
O jus keliese?
O jus keliese?
Ir mes dviese Idomu kokiu atstumu musu viesbuciai, gal kur i koki kluba nulekt keliese drasiau butu
Aha, va del Luxoro truputi ir man gaila, kad tolokai... Bet uztai liks kazkas kitam kartui
Del kainu tai ir man noretusi is vietiniu pirkt, nes skirtumas tikrai neblogas. Bet kazkaip nedrasu, atrodo per lietuvius saugiau bus O kadangi mes abu tokie nerizikuojantys, tai greiciausiai ir moket teks daugiau. Nebent tik nardyma is vietiniu paimsim. Tik va skaitineju apie ta nardyma, tai lyg tokiu metu laiku saltoka
QUOTE(slyva @ 2009 01 31, 20:14)
Ir mes dviese Idomu kokiu atstumu musu viesbuciai, gal kur i koki kluba nulekt keliese drasiau butu
Aha, va del Luxoro truputi ir man gaila, kad tolokai... Bet uztai liks kazkas kitam kartui
Del kainu tai ir man noretusi is vietiniu pirkt, nes skirtumas tikrai neblogas. Bet kazkaip nedrasu, atrodo per lietuvius saugiau bus O kadangi mes abu tokie nerizikuojantys, tai greiciausiai ir moket teks daugiau. Nebent tik nardyma is vietiniu paimsim. Tik va skaitineju apie ta nardyma, tai lyg tokiu metu laiku saltoka
Del vietiniu agenturu, tai kazkaip mums nebaisu. Nes viena pazistama buvo ir sake imti tik per vietitinius. Nes kainos zemesnes ir del apgavysciu tai niekam kazkaip nieko nepasitaike. Nu mes dar paziuresim. Aisku i Kaira, gal geriau imti per lietuvius, nes gidas lietuvis bus. O ten nardyma ir keturacius tai tikrai per vietinius! Zinok net nezinau del musu viesbuciu. Zinau tik , kad iki centro mums 18km, o iki oro uosto 6km. And juros kranto. O jusu?
QUOTE(slyva @ 2009 01 31, 16:33)
Mes skrendam vasario 7d. i Sharma. Gal kas kartu?
Buvom prie s metus,draugai rudeni,nepaprastai geras pliazas,kas vaziuoja nardyti koralai 30 m nuo kranto ir fantastiski Minusas vienas - antra eile.
siaip viesbutukas normalus,nieko pernelyg mandro nera,taciau kas reikalinga yra (gerai apibudinau,taciau rasiau apie ji jau ne kart ). Pasirinkimas sakyciau geras,nes mes pabuvojom eileje Sharmo viesbuciu ,ir cia visai noreciau sugristi( sioje ilankoje buvome 3kart). Kur labiausia nepatiko,tai Nabq bay,pabuvojau ten praeita rudeni tai tikrai daugiau nevaziuosiu (koralai 1 km nuo kranto,cia Albatros moderna)