Butent Iberotel Club Fanara ir Residence- buvau praeita savaite. Nu kabo prie iejimo tos nuotraukos: ne sortai, ne maudymkes. tiek. bet sitame viesbutyje vakarieniaujama labiau valgykloje nei restorane. buvo trys su suknelem ar salikeliais, nu atrodo kaip is kosmoso, o ir padavejai nepasisaipe nepraeidavo pro jas. ne kas. gerimus pats turi nusinesti. Atvirai sakant, Sharme uz 4* tai man truputi skurdu pasirode. o ir maistas...nu trys silti ir kruva darzoviu, trys puodai grynai vietiniu marmalyniu. skurdu. man kazkaip jau pietus prie baseino normalesni atrodydavo. pusryciams man daug nereikia- kiausiai ir blyneliai kad butu ir vsio - as laiminga.
vakare tiesiog nera kur detis. bariukas vienas tik dirba ir sugrusti stalai verandoje, terasoje, koks skirtumas - ta vieta kur laiptai zemyn prasideda. ant pacio praejimo. nei vaizdo nieko. pakranteje nuostabus skardis ir ant jo staliukai. tai pasiimi kiek panesi ir pypuoji ten sedeti...ramu...grazu...vejelis...jura...istustini ir vel pypypypt atgal pypypypypt. vat taip vat.
yra Shishine gale baseinu - as nerekomenduoju. AI neieina, 2-3 doleriai gal kainuoja, bet o gal tik mums padare ant juoko. nespejom subinyciu padeti ir turejom liautis-sudege, plastmase kazkokia ar kazkas nu bet as nemoksa namie geriau pasidarau. o stai mieste bet kur sesk- gausi malonuma irgi 2-5 dolcai.
iki turgaus nuvaziuoti-4 dolcai.
kas laaabai gerai- tai krantas ir jura. viesbutis gaunasi tokioje ilankeleje, tai vejai neuzpucia. laaaabai grazus koralai. papludimys nedidelis, bet ziemos sezonu visada rasi vieta be problemu. yra beach boy kurio tiesiai nuejes paprasai tau parodyti vieta. jis ir staliuka atnes ir pelenine jei reikia. dar viena atrakcija- potvyniai ir atoslugiai
neuzmikit
patariu imti is karto sea view. mums nebuvo problemu. kitiems buvo - talpino kitus i residence, atskiri nameliai, seniau buvusi kito viesbucio teritorija. diskoteka?-na salike kur vyksta vakaro renginys ziauriai mazute. ziema amfiteatre tuscia. biliarde trys kreivos lazdos
o 22 val ateina berniukas ir nesvarbu baigei tu zaisti ar ne - ciupt uz kamuoliu ir vsio
uz jokius pinigus nepasiraso palaukti nors 5 min.
man is kelniu nukniso kambarinis 20zalio, bet pati kvaila kam palikau kai po josia seifas yra. bet kelnes tai sulankstytos lentynoje antroj eilej
jis ka - triusikeliu ieskojo? gaudavo uz tvarkyma, nieko ipatingo nelankste. tik pora kartu pavinguriavo kazka
bet vonia plove ir grindis ir saziningai pilde mini bariuka, kas AI nemokama.
Paciu servisu labai patenkinta, nes nuveze i viesbuti, atidave Olgai tokiai, rusiukei, ji kiekviena iki kambario palydejo, paskui du kartus skambino klausinejo, nu kaip ar viskas ok ar ko truksta ar ka...man tai cia surpraizas. zodziu- any problems is karto pas ja. ir tau prie akiu viskas tvarkoma, o ne uz pakistukus recepsine lauk parom kol kas susimyles pirsta pajudinti.
BASEINAI NEI VIENAS NESILDOMAS - o raso kitaip
vaikuciams salta bus, geriau jau prie juros-krantas geras jiems labai ir vanduo siltesnis.
gerimai, kokteiliai - juos daro labai stiprius, vyrai net neigere
aliukas-sysaliukas kaip visur.
siaip man paliko gera ispudi, nes daug judejom. vien viesbutyje buti nesezono metu tai nzn...nelabai tinkamas jis tam.
fainas dalykas- nardymo centre uz 40 zalio uzstata duoda iranga snorklinimui, ja gali veztis ir i keliones. gali ir kostiuma issinuomoti- as saltmira, as emiau:)
na, kas jau nemazai narde - nerekomenduoju i Tirana (prie suduzusio laivo)snorklinti varyti. absoliuciai nieko gero. galite nusivilti. kam pirmas kartas - gal ir nieko. cia kaip su narkotiku doze- vis daugiau ir daugiau norisi
Papildyta:
QUOTE(grace @ 2009 01 22, 15:37)
sveiki
galvoju apie hurgada vasario 12d. Sea Star Beau Rivage labai geras pasiulymas.
buvau praeitais metais balandi Sarme, labai patiko, buvau suzaveta nardymu. ir daugiausia del jo noriu dar i egipta, si karta ketinu rinkti hurgada nes noriu aplankyti ir luxsora.
bet turiu abejoniu del oro, bijau, kad saltoka...
diena silta
, vanduo nardymui saltas
as irgi narduke visokia ir gilumine ir pavirsine. tam reikalui as varau vasara, kai gali 2 val prabuti vandenyje apie tai net nesusimastydamas, o ne dantimis kalenti. man smagu kai neriboja niekas, kai protas gali pailseti ir visa demesi sutelkti vienam- stebejimui