QUOTE(Seila @ 2008 11 20, 19:56)
as tiesiog negalejau pakesti ju lindimo, griebimo tiesiog uz rankos ir traukimo i savo parda, ir taip kiekvienas...mane tai labai gasdino!

gal kad pirma karta mes buvom egipte...

nepratus!Isvis, siulesi ne vienas buti draugu ir pan., bet uz sekundes jau prasydavo doleriuko...tai net juokas imdavo, draugu uz pinigus iesko

bet viesbuti tikrai visi labai draugiski, mandagus, sveikinasi jau ka is matymo zinai...smagu

tik va su kambariniu metyt nenuskilo, nes per visa savaite nei karto patalynes nepakeite ir jokiu grozybiu neislankste

bet ne beda viskas siaip super buvo...
na juk tokia ju kultura, nepamirskit juk tai Afrika, nereikia tiketis kazko ypatingo, jie visi karsti, visi istroske

bet tai dar nereiskia, kad jie blogi. Tiesiog nusiteikti reikia, kad jie tokie yra, ju nepakeisi, gali nebent ten daugiau niekada nebevaziuoti.
As Egipte buvau pirma karta. Pirmas ispudis klaikus, bet paskui... nebenorejau grizti namo.
QUOTE(arpos @ 2008 11 20, 23:40)
Norėčiau, kad būtų suteikta tai, kas žadėta...Ar nepasirašoma kažkokia sutartis su vietiniais? Ar su mūsiškėmis agentūromis pasirašoma?
Papildyta:
Ir man įdomu

Amžinai sušalusi, man aiškino, kad tai vidutinė temperatūra, tad galvoju, ar tik nereikia šiltų rūbų vakarui, tuo labiau,kad jūra šalia.
sutartis nepasirasoma ir su lietuviskom agenturom, duoda toki lapeli su visais rekvizitais ir t.t. bet man lietuviskos vistiek patikimesnes, juk gidas lietuvis vaziuoja tai ir viska pasakoja lietuviskai. brangiau, bet as Novaturo kelionem nenusivyliau, atvirksciai, viskas buvo puiku.
siltesniu drabuziu tikrai reikia. vakarai salti. ir vejas prie juros buna.
QUOTE(Bonytia @ 2008 11 20, 23:40)
Labas vakaras,
I Egipta isskrendam vasario 7d. Viskas kaip ir ok. Tik vienintelis klausimas, kiek veztis pinigu, kad ekskursijom uztektu ir galetume suvenyru netaupydami parsivezti.
mes pasiemem po 600 USD, pirkom viska ka norejom, vaziavom i tris ekskursijas, pirkom kruva suvenyru, daug kvepalu ir aliejaus, ranksluosti, skara ir dar parsiveziau apie 100 USD. Tiesa, esant norui ten galima isleisti ir visus ir dar daugiau.
Jei vaziuojat i Hurgada butinai nueikit pas Zilvina ir Kastyti. Nusipirksit suvenyru ir kvelapu siek tiek pigiau ir nereikes deretis. Galesit atsiskaityti jei pritruksit pinigu net litais.