Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

Paskaičiavimai mano šeimai:
Kairas-Aleksandrija- 110, Luksoras individuali-90 (200 žmogui)- čia ekskursijom.
Kitomis nesižaviu, nes jau daug panašių turėjau....nesužavėjo
300 arbatpinigiam ir lauktuvėm manyčiau pakaks.
O kam daugiau išlaidaut, verčiau pasilikt sekančiom kelionėm.
Tiesa nenumatytiem atvėjam visada turim kredito kortelę.
Atsakyti
QUOTE(Nortiu @ 2009 01 21, 15:44)
beje pirkit keliones is vietiniu agenturu, nes ka siulo viezbuciai buna brangiau

ne visas keliones galima pirkti is vietiniu agenturu pvz i Kaira ten reikia vykti su savo kelioniu agentura. O del viesbuciu kainu ziurint apie kokias pramogas, ekskursijas kalbama
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 01 21, 16:09)
Nelabai suprantu kas gali priversti pirkti kelionę iš lietuvių organizatorių? kas bus jei pirksi iš vietinių?  g.gif

aš irgi nesuprantu, kiek kas pirko tai visi labai patenkinti liko. Vieną kartą mes pabijojom ir į Kairą su lietuviais vykome, tai niekas nesiskyrė nuo vietinių. Žmonės pirkę iš vietinių važiavo ta pačia kolona, ėjo kartu į muziejų ir visa kita. Kas, kad mes pirkome iš lietuvių, vis tiek ekskursijas vedė vietinis gidas, nes mūsiškiai negali to daryti rolleyes.gif Nardymą iš vietinių pirkom, nei kiek nesigailėjom.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 01 21, 17:09)
Nelabai suprantu kas gali priversti pirkti kelionę iš lietuvių organizatorių? kas bus jei pirksi iš vietinių?  g.gif

cia nebent tau patare kelioniu organizatorius... doh.gif viska is vietiniu galima pirkt ir kainu skirtumas nemazas... bent pries kelis metus plaukem nardyt su vietiniaias buvo super ir pietus ir zmones (kartu plauke ir anglai ir vokieciai) ir ten pat stojom kaip ir kitos jachtos ten pat nerem, nezinau labai dziaugiuosi ir dvigubai sutaupem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 01 21, 15:03)
Dekui uz komentarus apie viesbucius ax.gif neparasiau, kad norim kompanija vesti kuri pasilinksminti vaziuoja- tai svarbu kad daug veiksmo paciam viesbutyje butu-na ne seimyninio tipo smile.gif

hm... Dana Beach tikrai nevyksta pramoginiai renginiai, yra per gatve klubas.... o Hilton Long beach... vyksta... bet labai jau silpna animacija palyginus su albatros grandine.... Albatros beach arba albatros resort...- veiksmo tikrai daugiau

Nebet pasikeitė kažkas, nes juose buvau prieš metus... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agilee: 21 sausio 2009 - 15:23
Dėl tų ekskursijų perkimo pas vietinius turiu abejonių ax.gif padėkite išspręsti ax.gif
Mes labai norime i Luxorą, pirkdama per lietuvių agentūrą aš tikiuosi lietuvio gido, kuris mano galva turėtų pateikti nemažai info, nes vistik tai pažintinė ekskursija.. Mes labai nusivylėme Turkijoje, kai pirkome iš vietinių kelionę i Kapadokiją , gidas kalbėjo tik angliškai, o šalia buvo vyrukas kuris vos vos kažką versdavo į rusų...o mums su anglų kalba nelabai doh.gif beliko grožėtis tik vaizdais smile.gif (o perkant ekskursiją mus užtikrino, kad rusakalbis gidas labai labai geras...)

Ką manot šiuo klausimu ?
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2009 01 21, 17:22)
Dėl tų ekskursijų perkimo pas vietinius turiu abejonių  ax.gif  padėkite išspręsti  ax.gif
Mes labai norime i Luxorą, pirkdama per lietuvių agentūrą aš tikiuosi lietuvio gido, kuris mano galva turėtų pateikti nemažai info, nes vistik tai pažintinė ekskursija.. Mes labai nusivylėme Turkijoje, kai pirkome iš vietinių kelionę i Kapadokiją , gidas kalbėjo tik angliškai, o šalia buvo vyrukas kuris vos vos kažką versdavo į rusų...o mums su anglų kalba nelabai  doh.gif  beliko grožėtis tik vaizdais  smile.gif (o perkant ekskursiją mus užtikrino, kad rusakalbis gidas labai labai geras...)

Ką manot šiuo klausimu ?

Lietuvių gidai neturi teisės vesti ekskursijų visuose istoriniuose objektuose. Jie gali paskaoti tik autobusuose. O po objektus reikia tada vaikščioti patiems. Pagalvokite apie tai prieš pirkdami ekskursiją lietuvių kalba.
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2009 01 21, 15:22)
Dėl tų ekskursijų perkimo pas vietinius turiu abejonių  ax.gif  padėkite išspręsti  ax.gif
Mes labai norime i Luxorą, pirkdama per lietuvių agentūrą aš tikiuosi lietuvio gido, kuris mano galva turėtų pateikti nemažai info, nes vistik tai pažintinė ekskursija.. Mes labai nusivylėme Turkijoje, kai pirkome iš vietinių kelionę i Kapadokiją , gidas kalbėjo tik angliškai, o šalia buvo vyrukas kuris vos vos kažką versdavo į rusų...o mums su anglų kalba nelabai  doh.gif  beliko grožėtis tik vaizdais  smile.gif (o perkant ekskursiją mus užtikrino, kad rusakalbis gidas labai labai geras...)

Ką manot šiuo klausimu ?

barskuolyte kiekvienas tą vertina labai skirtingai. Pvz mes pirkome į Liuksorą su organizatoriumi Teztour.... nu žinok nepasakyčiau, kad buvau labai sužavėta jo darbo... Taip, į kelionę vyko lietuvių gidas, tačiau šalia ir rusakalbis teztour atstovas.... kadangi tai buvo prieš metus laiko, bet tada buvo tokia situacija, kad lietuviai gidai negalėjo vesti ekskursijų leituvių kalbą tamtikruose objektuose... pvz kaip karaliaus slėnis.... Bendra informacija papaskaojo rusakalbis teztour gidas, o lietuvis gidas vėliau irgi apibendrino visą informacija...

Jei tikrai aktualu informacijos pateikimas būtent leituvių kalba... tada taip, vykti reikėtų su lietuvių gidu, su lietuvių grupe....
bet.... gali būti taip, kad vietinių arabų žinios yra daug vertingesnės, tuo labiau, kad jei ten gyvena ne vienerius metus.... nes jie tos informacijos žino labaiiiiiiiiiii daug.... kartais net atsibosdavo klausyti...
Aš nesakau, kad vykti su leituviais butų idealu, tačiau aš rinkčiausi vieitnius.... jei su rusų kalba nėra problemų...
Tai tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Perkant pas vietinius, reikėtų išsiaiškinti dėl jų licenzijų... Mus gąsdino, kad perkant pas vietinius bus nesaugu... Kadangi visi renkasi SAfagoje, ir iš ten visi autobusai, visas konvojus pajuda... Prieš tai yra tikrinamos licenzijos..... Bet abejoju ar tikrai yra nesaugu.... juk jei vietinės organizuoja tokia keliones, tai licenzijas tikrai turi.... ax.gif
Atsakyti
kaip maistas pas jusu vietinius buvo keliones metu?
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2009 01 21, 15:46)
labai ačiū už nuomones  4u.gif

su rusų kalba problemų jokių , tik ar tikrai bus rusų kalba ? nes mūsų patirtis buvo kita, bet čia kita šalis vistik, tai ir klausiu  rolleyes.gif
nes sužinoti norisi nemažai  blush2.gif

Priklauso nuo gido.... vieni gidai labai gerai šneka rusiškai.... kiti šneka rusiškai su akcentu..... o kiti tipo a la rusiskai-arabiskai....
Bet nusipirke is organizatoriu, jus irgi negalite buti 100 proventu tikra, kad šalia lydesiantis rusakalbis gidas tikrai puikiai šneka rusiškai.
Tuo labiau, kad kaip ir Udrius minėjo, lietuviai neturi teisės lietuviškai paskaoti apie viską prie objekto....
Papildyta:
QUOTE(balandele @ 2009 01 21, 15:52)
kaip maistas pas jusu vietinius buvo keliones metu?

mes vykom su organizatoriais, tai maistas tikrai buvo s.... blush2.gif pasirinkimas buvo vos is keliu daržovių+ suskrudusi mėsa kažkokia....
Atsakyti
QUOTE(Agilee @ 2009 01 21, 16:55)
Priklauso nuo gido.... vieni gidai labai gerai šneka rusiškai.... kiti šneka rusiškai su akcentu..... o kiti tipo a la rusiskai-arabiskai....
Bet nusipirke is organizatoriu, jus irgi negalite buti 100 proventu tikra, kad šalia lydesiantis rusakalbis gidas tikrai puikiai šneka rusiškai.
Tuo labiau, kad kaip ir Udrius minėjo, lietuviai neturi teisės lietuviškai paskaoti apie viską prie objekto....
Papildyta:
mes vykom su organizatoriais, tai maistas tikrai buvo  s.... blush2.gif pasirinkimas buvo vos is keliu daržovių+ suskrudusi mėsa kažkokia....

tai va o mes apsinuodijom maistu pirkdami is vietiniu
Atsakyti