Gal galite pakomentuoti ir padeti išsirinkti iš šiįų viešbučių?
Hurgada Hilton beach; Dana beach
Sharm-Iberotel hotel, Sea life
LABAI LABAI LAUKIU komentarų
QUOTE(greja @ 2009 01 21, 12:22)
Ghmmm aš tai už Dana beach. Bet čia gal pirma reikia apsispręsti į kuri kurortą pirma važiuoti
Noreciau paklausti Udriaus,ar Royal Moderna Albatros Hotel, Sharm el Sheikh, yra normalus viesbutis.Nes tiek visko prisiskaiciau.Zinau kad visada bus tiek negatyviu,tiek pozitiviu atsiliepimu,tiesiog idomu butu isgirsti tavo nuomone.Aciu.
QUOTE(greja @ 2009 01 21, 10:22)
Aš rinkčiausi šarmą net nedvejodama ir SEa life arba Iberotel Lido....... Bet jeigu jau reikia rinktis iš Hurhados... tada Hilton Long beach... Dana beach tikrai neblogas, šeimyninis viešbutis su gražia teritorija.... tikrai ten viskas labai gražu.... bet tas lėktuvų kylimas, leidimasis.... beto standartiniai kambariai neturi balkonų, todėl jei yra šeimynių kambarių , galima pasikeisti su priemoka....
maitinimo atžvilgiu Hiltone būna eilės... nes viešbutis labaiiiiiiiiiiiiiiii didelis, bet maitinimas europietškas, ir įeina ledai.... niu man tai super duper , ypač su vaikais gerai, nes yra ir šeimyninis korpusas...
QUOTE(jolie @ 2009 01 21, 13:47)
Noreciau paklausti Udriaus,ar Royal Moderna Albatros Hotel, Sharm el Sheikh, yra normalus viesbutis.Nes tiek visko prisiskaiciau.Zinau kad visada bus tiek negatyviu,tiek pozitiviu atsiliepimu,tiesiog idomu butu isgirsti tavo nuomone.Aciu.
manau, kad tirkai neblogas - man pačiam patinka Primasol grandinėlė. O atsiliepimai tirkai neblogi:
http://www.tophotel..../hotel/al13925/
Papildyta:
QUOTE(Agilee @ 2009 01 21, 13:53)
Aš rinkčiausi šarmą net nedvejodama ir SEa life arba Iberotel Lido....... Bet jeigu jau reikia rinktis iš Hurhados... tada Hilton Long beach... Dana beach tikrai neblogas, šeimyninis viešbutis su gražia teritorija.... tikrai ten viskas labai gražu.... bet tas lėktuvų kylimas, leidimasis.... beto standartiniai kambariai neturi balkonų, todėl jei yra šeimynių kambarių , galima pasikeisti su priemoka....
maitinimo atžvilgiu Hiltone būna eilės... nes viešbutis labaiiiiiiiiiiiiiiii didelis, bet maitinimas europietškas, ir įeina ledai.... niu man tai super duper , ypač su vaikais gerai, nes yra ir šeimyninis korpusas...
Tai kad ten visoje zonoje leidimasis yra, tame tarpe ir hiltone - pasižiūrėk palydovine nuotrauką.
o kaip sitie Hilton Plaza ir Iberotel Makadi Saraya Resort ar verti 6000 uz 10 nakvyniu 2 asmenims?
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 01 21, 14:29)
o kaip sitie Hilton Plaza ir Iberotel Makadi Saraya Resort ar verti 6000 uz 10 nakvyniu 2 asmenims?
Aš nemokėčiau - pirmas yra turistų fabrikas, antras yra vardas, už kurį iš karto moki didelius pinigus
Turiu toki populiaru klausima: kiek pinigu vezetes kas buvot Egipte? (Seiche)
QUOTE(Udrius @ 2009 01 21, 11:59)
Tai kad ten visoje zonoje leidimasis yra, tame tarpe ir hiltone - pasižiūrėk palydovine nuotrauką.
Taip, visoje.... bet Dana beach ypatingai girdisi.... ypac, jei didesnis lėktuvas...
Bonytia pasisikaičiuok... žiūrint kiek imsi ekskursijų ar ilsėsies tik.... jei tik ilsėsis....manau 200-300 $ per akis... o jei ekskursijos... vien Kairas-70$, Petra apie 300$ +visa kita dar...
Na mes planuojam i Kaira ir i Luxora, ten dar nardyma pasiimti ir viskas. Tai vezames 1000$ ir idomu ar uzteks ir ekskursijom ir suvenyram.
Aš planuoju į 700 itilpt , tai 1000 manyčiau tikrai pakaks.
beje pirkit keliones is vietiniu agenturu, nes ka siulo viezbuciai buna brangiau