o koks yra geresnis viesbutis uz makadi oasis?Kad butu tikrai geras maistas,smelio papludimys arti viesbucio,AI arba UAI ?Nes į Egiptą vykstame pirmą kartą ir nenorim nusivilti?(visalaika vykdavome į Karibų regioną,tai palygint su kuo turesime,kaina dideles įtakos nedaro).Aciu uz info
QUOTE(busimamama @ 2009 01 14, 22:45)
Udriau,man irgi butu aktualu makadi oasis gal padesi?
http://www.tripadvis..._and_Sinai.html
http://www.tophotel..../hotel/al24842/
Buvęs Domina makadi bay. Šiaip galėjote bent prie jūros rinktis... 250 metrų...
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 01 15, 03:30)
o koks yra geresnis viesbutis uz makadi oasis?Kad butu tikrai geras maistas,smelio papludimys arti viesbucio,AI arba UAI ?Nes į Egiptą vykstame pirmą kartą ir nenorim nusivilti?(visalaika vykdavome į Karibų regioną,tai palygint su kuo turesime,kaina dideles įtakos nedaro).Aciu uz info
Na matai Egipto su Karibais nepalyginsi... Vis tik ten eina gamta. Čia gi gamta skurdoka... Todėl Tave gali papirkti tik aptarnavimo kokybė. Tačiau vipiniai viešbučiai paprastai turi ne AI, be tik pusryčiai vakarienė, arba tik pusryčiai. Ir vipinių viešbučių daugiau yra Šharme. Žodžiu tokios mintys...
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 01 15, 03:30)
makadi oasis man atrodo ten geriausias tam viesbuciu komplekse aisku iki papludimio 5 minutes kelio,bet pakranteje skeciai su gultais padalinti pagal viesbucius,tad manau bedu nera
o tu gultu makadi oasis papludimi sociai uztenka,ar reikia keltis ir eiti 6h ryto uzsiimti?Ir paludymio smelis yra normalus,ar zvyras.Nes cia kai pasiskaitineji,tai isvis susigaudyt apie ta egipta sunku.
gal kas nors buvo viešbutyje Regency plaza 5* Šarm el šeiche? ar dar tik planuojate ten vykti? norėčiau išgirsti atsiliepimu
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 01 15, 11:26)
gal kas nors buvo viešbutyje Regency plaza 5* Šarm el šeiche? ar dar tik planuojate ten vykti? norėčiau išgirsti atsiliepimu
Viešbutis, esantis Nabq Bay pabaigoje. Fainas, jaukus. Didelė, gražiai apželdinta teritorija. Smagus viešbutukas. Netoliese vyksta naujojo korpuso statybos (netriukšmingos) tik tiek, kad gavus kambarį toje pusėje vaizdas ne koks.
Vienas šildomas baseinas, mediniai gultai. A la carte: žuvies, italų extra. Neblogas maitinimas. Netas 10 USD/parai. Animacija international. Yra disco įėjimas nemokamas, gėrimai už extra. Yra valiutos keitykla viešbutyje. Teniso kortų apšvietimas 50 ₤/1 h.
Paplūdimys smėlio. Rifas netoli. Netoliese galima užsisakyti jėgos aitvarus, nardymo centras.
minusas tas, kad vis dar neturi pontono
mes buvome sun rise garden beach ir labai labai patiko ir tiko jis mums
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 01 15, 11:46)
o tu gultu makadi oasis papludimi sociai uztenka,ar reikia keltis ir eiti 6h ryto uzsiimti?Ir paludymio smelis yra normalus,ar zvyras.Nes cia kai pasiskaitineji,tai isvis susigaudyt apie ta egipta sunku.
Cia prie baseino nuo ryto uzsiimti reikia,o mes keldavomes 8 pusryciai o apie 9-10 i papludymi tai vietu saociai,ir daznaiusiai tie patys turistai tuose paciuose gultuose guledavo,lyd kaip nuosavi issipirkti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 01 15, 15:36)
ačiū labai už info nes skaičiau per rusų tinklalapius, tai jų nuomonės labai skiriasi. kataloge parašyta, kad pontonas yra kaip čia taip? o jūs ten buvote?
Dovilyte5 Regency plaza aš buvau gruodžio pirmoje busėje, nu dar nebuvo.... ne jau per mėnėsį spėjo pastatyti? abejoju
Pasidalinkite įspųdžiais į kokias keliones važiavote iš Šarmo?Kokios kainos? kas patiko kas nelabai
QUOTE(Agilee @ 2009 01 16, 11:37)
Dovilyte5 Regency plaza aš buvau gruodžio pirmoje busėje, nu dar nebuvo.... ne jau per mėnėsį spėjo pastatyti? abejoju
Na ne, pastatytas 2006 metais
Atsiliepimai:
http://www.tophotel..../hotel/al25310/