Siaip sharam el sheik yra silciau ir tikrai ne taip vejuota.As kovo menesi nusipirkau
savaitei i HOTEL PICKALBATROS ROYAL MODERNA .Drauge neseniai grizo,tai jei tikrai labai patiko.Jei kas netycia ten vaziuotu,duokit zinot
QUOTE(Nome @ 2009 01 11, 19:59)
Taip, yra
O kokios info reiktų?
Beje, jei per paiešką paieškotum-manau rastum (kažkada kažkas klausė-tai pati apršiau tą viešbutį)
O kokios info reiktų?
Beje, jei per paiešką paieškotum-manau rastum (kažkada kažkas klausė-tai pati apršiau tą viešbutį)
Mes pernai buvom Hillton Long beach kovo mėnesį ... man labai patiko, su vaiku buvom, labai gerai pailsėjom. Pats viešbutis tikrai atitinka žvaigždutes, maistas neblogas, aptarnavimas super ..
Mes gyvenom ne pagrindiniame pastate, o tuose "namukuose" tai vaizdas į jūra, tylu, ramu ...
Norėčiau paklausti jau buvusiųjų ar skiepijotės nuo hepatito A ?
Ir kažkas prieš kelias temas minėjo antibiotikų pavadinimą virškinimo sutrikimams atsatyti.
Žadu pradėti rinkti vaistinėlę, bet kažko tai neateina į galvą.
Ir kažkas prieš kelias temas minėjo antibiotikų pavadinimą virškinimo sutrikimams atsatyti.
QUOTE(oziarage @ 2009 01 14, 13:16)
Manes i Sharma dabar ir uz dyka niekas su basliu nenuvarytu. Baisu tikrai del tu bombu. Paims ir nubombins lektuva skrendanti. O i Hurgada tikrai, manau, saugiau vaziuoti. Vistik toliau ir tikrai ramiau.
Pradžioje mes norėjome vykti vasarį, net į Izraelį. Bet, kai prasidėjo neramumai, atsisakėme tos minties, tačiau į Egiptą tikrai neatsisakysim. O Hurgadą daugiau gyvenime nevyksime. Man pats miestas nepatiko, o MB nepatiko visiškai jūra. Todėl renkamės, tik Šarmą. Pasaka jūra, koralai ir pan.
QUOTE(Ciklomena @ 2009 01 14, 09:39)
nuo hepatito nesiskiepijom, bet manau naudinga būtų. O jeigu neišeis vis tik tai reiktų saugotis šviežių ir džiovintų vaisių, daržovių, jūros gėrybių, ledų, ledo kubelių. Ypač atsargiai su valgymu laive (ekskursijose). O iš vaisų geriausia pasiimti tai nuo karščiavimo pvz. Fervex, nuo viduriavimo imodiumo, yra dar nuo viduriavimo tokie milteliai labai geri, bet neatsimenu pavadinimo, tada nošpos, mezym forte, ibumetino, smectos (infektologė patarė išgerti profilaktiškai kasdien ten būnant, nes jis visai nekenkia, galima net vaikams duoti). Atrodo viską surašiau, ką patariama pasiimti. O kas čia rašė, kad antibiotikų, tai nemanau, kad labai gerai, nes jais negalima piktnaudžiauti, o sau diagnozės nusistatynėti irgi neverta nebent esate gydytojas
Papildyta:
ai dar prisiminiau, yra superniai vaistai, kuriuos rekomenduoju visiems, man jie labai padėjo, nes buvau apsinuodijusi nuo kriauklių, tai teko dienelę pagulėti su temperatūra ir kaulų laužymu lovoje, tai tie vaistai man kaip ranka viską nuėmė ir po dienos jau viskas buvo gerai, jie būtent nuo apasinuodijimo, kuomet vemiama, viduriuojama ir pakyla temperatūra, taip pat jie kartais naudojami nuo šlapimo pūslės uždegimo, vadinasi NORBACTIN, tik jų galima gauti su receptu. bet patariu jų įsigyti prieš važiuojant.
Udriau, gal gali pakomentuoti Makadi Oasis
QUOTE(Ciklomena @ 2009 01 14, 10:39)
nuo hepatito nesiskiepinome, bet as pasiemiau yogutr tableciu yra pirkti vaistineje, tai kai valgydavom isgerdavome visi geruju bakteriju , ir viskas tvarkoje neapsinuodijome, nors valgeme ne tik viesbutyje ir pas beduinus , ir kaire , ir aleksandrijoje viskas liuks
QUOTE(busimamama @ 2009 01 14, 21:45)
Udriau,man irgi butu aktualu makadi oasis gal padesi?
http://www.toptravel...l_makadi_oasis/
http://www.novaturas...p...&transport=
as buvau MAKADI OASIS
Imeciau planeli Makadi komplekso,bet oasis is ju geriausias
Imeciau planeli Makadi komplekso,bet oasis is ju geriausias