Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

Siaip sharam el sheik yra silciau ir tikrai ne taip vejuota.As kovo menesi nusipirkau
savaitei i HOTEL PICKALBATROS ROYAL MODERNA .Drauge neseniai grizo,tai jei tikrai labai patiko.Jei kas netycia ten vaziuotu,duokit zinot smile.gif
Atsakyti
o gal kas esat buve holiday village red sea hotelyje?gal turit info apie ji,buciau dekinga,vasario pradzioj planuojam vykt,ir galimas daiktas kad butent i si viesbutuka.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 11, 19:59)
Taip, yra  rolleyes.gif
O kokios info reiktų?
Beje, jei per paiešką paieškotum-manau rastum (kažkada kažkas klausė-tai pati apršiau tą viešbutį)  smile.gif

Mes pernai buvom Hillton Long beach kovo mėnesį ... man thumbup.gif labai patiko, su vaiku buvom, labai gerai pailsėjom. Pats viešbutis tikrai atitinka žvaigždutes, maistas neblogas, aptarnavimas super ..

Mes gyvenom ne pagrindiniame pastate, o tuose "namukuose" tai vaizdas į jūra, tylu, ramu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikix: 13 sausio 2009 - 15:58
beje,o gal turit info,ar nera siuo metu pavojinga vykt i egipta del karo gazos ruoze,visgi vakar viena bomba pataike tiesiai i egipto siena...ka manot,pradejau abejot ir bijot ten vykt,visgi su vaikuciu...
Atsakyti
Tikrai nėra ko bijoti - iki tos sienos ne mažiau kaip 200 km...
Atsakyti
Norėčiau paklausti jau buvusiųjų ax.gif ar skiepijotės nuo hepatito A ?
Ir kažkas prieš kelias temas minėjo antibiotikų pavadinimą virškinimo sutrikimams atsatyti.
Žadu pradėti rinkti vaistinėlę, bet kažko tai neateina į galvą.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 01 14, 13:16)
Manes i Sharma dabar ir uz dyka niekas su basliu nenuvarytu. tongue.gif  Baisu tikrai del tu bombu.  blink.gif Paims ir nubombins lektuva skrendanti.  doh.gif O i Hurgada tikrai, manau, saugiau vaziuoti. Vistik toliau ir tikrai ramiau. bigsmile.gif

Pradžioje mes norėjome vykti vasarį, net į Izraelį. Bet, kai prasidėjo neramumai, atsisakėme tos minties, tačiau į Egiptą tikrai neatsisakysim. O Hurgadą daugiau gyvenime nevyksime. Man pats miestas nepatiko, o MB nepatiko visiškai jūra. Todėl renkamės, tik Šarmą. Pasaka jūra, koralai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 01 14, 09:39)
Norėčiau paklausti jau buvusiųjų  ax.gif  ar skiepijotės nuo hepatito A ?
Ir kažkas prieš kelias temas minėjo antibiotikų pavadinimą virškinimo sutrikimams atsatyti.

nuo hepatito nesiskiepijom, bet manau naudinga būtų. O jeigu neišeis vis tik tai reiktų saugotis šviežių ir džiovintų vaisių, daržovių, jūros gėrybių, ledų, ledo kubelių. Ypač atsargiai su valgymu laive (ekskursijose). O iš vaisų geriausia pasiimti tai nuo karščiavimo pvz. Fervex, nuo viduriavimo imodiumo, yra dar nuo viduriavimo tokie milteliai labai geri, bet neatsimenu pavadinimo, tada nošpos, mezym forte, ibumetino, smectos (infektologė patarė išgerti profilaktiškai kasdien ten būnant, nes jis visai nekenkia, galima net vaikams duoti). Atrodo viską surašiau, ką patariama pasiimti. O kas čia rašė, kad antibiotikų, tai nemanau, kad labai gerai, nes jais negalima piktnaudžiauti, o sau diagnozės nusistatynėti irgi neverta smile.gif nebent esate gydytojas smile.gif
Papildyta:
ai dar prisiminiau, yra superniai vaistai, kuriuos rekomenduoju visiems, man jie labai padėjo, nes buvau apsinuodijusi nuo kriauklių, tai teko dienelę pagulėti su temperatūra ir kaulų laužymu lovoje, tai tie vaistai man kaip ranka viską nuėmė ir po dienos jau viskas buvo gerai, jie būtent nuo apasinuodijimo, kuomet vemiama, viduriuojama ir pakyla temperatūra, taip pat jie kartais naudojami nuo šlapimo pūslės uždegimo, vadinasi NORBACTIN, tik jų galima gauti su receptu. bet patariu jų įsigyti prieš važiuojant.
Atsakyti
Udriau, gal gali pakomentuoti Makadi Oasis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 01 14, 10:39)
Norėčiau paklausti jau buvusiųjų  ax.gif  ar skiepijotės nuo hepatito A ?

nuo hepatito nesiskiepinome, bet as pasiemiau yogutr tableciu yra pirkti vaistineje, tai kai valgydavom isgerdavome visi geruju bakteriju biggrin.gif , ir viskas tvarkoje neapsinuodijome, nors valgeme ne tik viesbutyje ir pas beduinus ax.gif , ir kaire ax.gif , ir aleksandrijoje ax.gif viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamama @ 2009 01 14, 21:45)
Udriau,man irgi butu aktualu makadi oasis 4u.gif  gal padesi? blush2.gif

http://www.toptravel...l_makadi_oasis/
http://www.novaturas...p...&transport=
Atsakyti
as buvau MAKADI OASIS thumbup.gif
Imeciau planeli Makadi komplekso,bet oasis is ju geriausias lotuliukas.gif
Atsakyti