Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(vikix @ 2009 01 02, 15:00)
Gero poilsio  smile.gif
Kai grįši būtinai parašyk kaip viešbutis ir orai  rolleyes.gif

nes gryžom iš tropikana grand oasis gruodžio pradžioj. Nu minusų tikrai nerandu, bent jau aš. Tik kaip ir visur sunervino kambario prižiūrėtojas kad paskutines kelias dienas nebepadėdavo naujo dušo žele tai tik maudydamasi pastebėjau ir labai supykau, bet čia nieko tokio biggrin.gif juk dėl tiek nenusižudysi. o koralai tenais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypač jei paplauki toliau į vieną ar kitą šoną
Atsakyti
QUOTE(Agilee @ 2009 01 03, 11:40)
Pija, viešbučių nwblogai tikrai nemažai yra.... žiūrint kokie kriterijai, kokie pageidavimai, kokio maitinimo ir t.t.

Noretumem, kad viesbutis butu ant juros kranto, su AI ir ko gero ne maziau 4*
Atsakyti
QUOTE(Violialia @ 2009 01 03, 11:59)
O viza ne oro uoste uz mokesti iklijuoja? Skrendam pacios, be jokiu agenturu. Isigijome bilietus, susiradom viesbuti gal kas buvote The Three Corners Palmyra Resort?

Oro uoste, 15 dol. žmogui.
Aš ką tik grįžau iš kito The three corners grandinės viešbučio - Kiroseiz, tai nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 01 03, 13:42)
Oro uoste, 15 dol. žmogui.
Aš ką tik grįžau iš kito The three corners grandinės viešbučio - Kiroseiz, tai nenusivyliau.

Aciukas wink.gif

O kaip Jums oras buvo? as del ko labiausiai bijau, kad ten bus vejuota... g.gif

Atsakyti
Buvo šilta, dieną visada trumpom rankovėm, vakare kartais užteko palaidinės ilgom rankovėm, kartais reikėjo megztuko.
Buvom savaitę, tai 2 dienas buvo nestiprus vėjelis, 3 - spigino saulė be vėjo, 2 - saulė truputį už debesų pasislėpus.
Atsakyti
Mes pernai buvom Hurgadoj nuo sausio 19d iki 29 d.,tai tik pora dienu galejom pagulet pliaze, nes buvo labai saltas vejas. Bet kadangi mes labai daug keliavom, tai net dziaugiames, kad nebuvo labai karsta smile.gif Kai buvom beduinu kaime, tai net truputi lijo, jie mum aiskino, kad lietaus dykumoj jau buvo nemate 7 metus biggrin.gif bet manau, kad cia eilinis egiptieciu bajeris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2008 12 30, 13:04)
Tezturas. Nzn, tokia kaina gides lankstinuke buvo parasyta, nes ten atseit plati ekskursija, su keliais objektais. Nu mums daug pasirode, kazkaip pamastem, kad gal nereikia... Kai pamaciau, kad kiti zymiai pigiau Kaire lankesi, tai tuo labiau pagalvoju, kad gerai, jog nevaziavom...  g.gif

Mes keliavome su Teztour i Sarm el S. Ekskursijos nepigios, pati pirma ekskursija buvo i centra, po mecetes ir pan ir parekomendavo parduotuve lauktuvems pirkti kaip "fiksuotu kainu" doh.gif Kita karta zinosim, sakiau, nes kainos ten vos ne dvigubai didesnes. O gides uz tai bonusus gauna rolleyes.gif
Man ten pilnai butu uzteke 100$, jei buciau 1 ekskursija emusi, maisto beveik nepirkusi, lauktuviu minimaliai ir koki 1 aliejuka 4u.gif Derejomes nemazai biggrin.gif
Atsakyti
iberotel makadi saraya resot - kas ten buvot, ką girdėjot? Skrendam sausio 6 .... Kokie orai? g.gif
Atsakyti
Na kas yra buve ALBATROS PALACE RESORT? Viesbutis atidarytas siais metais..Kokie jusu atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2009 01 04, 13:59)
iberotel makadi saraya resot - kas ten buvot, ką girdėjot? Skrendam sausio 6 .... Kokie orai?  g.gif

Mes buvom spalio mėn. šiam viešbutį, labai patiko ir gerai pailsėjom smile.gif Taigi, gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mes buvom isskride i Hurgada NAUJU Metu sutikti,gyvenome Sun Rise Garden Beach 15 min kelio nuo hurgados miesto, viesbutis nuostabus Nauji Metai pasakiski turbut tokiu daugiau niekada nematysiu ax.gif maistas skanus ir nieks is musu neapsinuodyjo skrandziu nors vaistu buvau prisikrovus oi jo joi doh.gif tik gaila mano mazylis susirgo tai visa savaite buvo ziaurei irzlus verysad.gif verysad.gif verysad.gif doh.gif
oras sauletas bet ziaurei vejuotas doh.gif o vejas siaures vakaru tai patikekit gerai plaukus pavele,vakare rengemes striukem su kuriomis atskridom cool.gif
ir sausis nezada ten geresniu oru tad neskubeit mamytes skrist gal verta meneseli kita palaut , kovas mums pats idealiausias poilsiui thumbup.gif
bet jau cia kaip kam smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Na bet oras egipte jau sulyg kiekviena diena šyla biggrin.gif
Atsakyti