QUOTE(Suzuki @ 2008 12 28, 23:34)
Kiek laipsniu silumos? mes skrendam sausio 3, bijau kad nebutu salta, jau dabar amstau kad reikia issimti vasariskus drabuzelisu ir prisidet siltu
Dienomis šilumos pakanka. Vakarais reikalingas megztukas ar lengva striukytė.
Praeitą savaitę tikrai buvo gana debesuota. Juokėmės, kad kaip Palangoj vis į dangų žiūrim ir laukiam, kada tie debesys nuslinks...
QUOTE(ruda lape @ 2008 12 29, 00:23)
Gal kas seifais naudojotės?? Kokio tie seifai dydžio gal galit apšviest- ar nešiojamas kompas į tą seifą tilptų??? Ar ba kur dar kompą saugiai palikt- registratūroj??
Pasidalinkit išmintim, ką....
Pasidalinkit išmintim, ką....
Kambariuose paprastai seifai būna maži. Aš tai patarčiau dėti į lagaminą ir jį užrakinti... o spręsti jums...
Sveiki! Sausio 19 su merginu kompanija skrendame i Sharm el Sheiha pailseti skrisime is Londono ir man labai idomu ar reikia i Egipta vizos? ir gal galetu kas bent apytiksliai pasakyti kiek kainuoja ekskursija i piramides ir "pasijodinejimas" kupranugarias??? neisivaizduoju kiek man doleruku pasiimti... Labai dekoju uz info
QUOTE(Lynacka83 @ 2008 12 30, 02:16)
Sveiki! Sausio 19 su merginu kompanija skrendame i Sharm el Sheiha pailseti skrisime is Londono ir man labai idomu ar reikia i Egipta vizos? ir gal galetu kas bent apytiksliai pasakyti kiek kainuoja ekskursija i piramides ir "pasijodinejimas" kupranugarias??? neisivaizduoju kiek man doleruku pasiimti... Labai dekoju uz info
Labukas. Mes skridome is LT, tai vizos reikejo. Siaip ja galima nuspirkti ten vitoj (bet jau pavasari kai buvom, kiti pirko vietoj). I Kaira ekskursija kainavo 70$ (siaip varginanti kelione). Dar mes vaziavom su dzipais i draustini (ten pavirsutinis nardymas, pietai, ir jodinejimas kupranugariais), jodinejom 1.5 val , jokio malonumo nepajuto niekas is musu kompanijos (kojos, uzpakalis skaudejo net grizus i LT ) , kokiu 15-20 min pilnai uztenka. o kaina lygtai 35$ buvo.
QUOTE(Lynacka83 @ 2008 12 30, 02:16)
Vizos reikia tikrai. Agentura turetu pasirupinti. Ekskursija i piramides apie 120-150 doleriu, priklausomai, is ko pirksite ekskursija: is vietiniu ar is agenturos. Pasijodinejimas kupranugariais dazniausiai buna itrauktas i daugelio ekskursiju programa, atskirai nekainuoja, tik baksisui doleri kisenej turekite.
Man 10-iai dienu be lauktuviu, su ekskursija i beduinu kaimeli ir iskyla juroje pakako 300 doleriu. Bet jei norite pamatyti daugiau visko, parsivezti lauktuviu, nueiti i kluba koki - maziausiai 500 doleriu zmogui reikes.
As ka tik grizau is Hurgados, tai Kairas 85 doleriai su Tez turu. visas kitas ekskursijas pirkome is vietiniu ir tikrai nenusivyleme ir gavosi 15-20 doleriu pigiau nei is tez turo.
Mes i Kaira mokejome po 85 dolerius zmogui, o kitas isvykas ememe is vietiniu, tai liuks visai buvo.
Mes gruodzio antroj pusej grizom is Madinat Makadi, tai ispudziai kuo geriausi. Gyvenome isgirtajame Oasis, tai ne veltui giria
Pries tai kazkas is pazistamu gasdino, kad stiprus vejas pus. Kazkaip nesijaute jo praktiskai. Mano mazasis lakste basom, deginos, gal tik islindus is baseino zvarboka.
Zodziu, poilsis nuostabus, nors i ekskursijas ir nevaziavom (su submarinu paplaukiojom), bet uzsiemimu netruko. Animatoriai nerealus, o jau is gretimo viesbucio Saraya animatoriai tokius sou renge, kad cia uz tai nezinau kiek babkiu paklot reiketu. Ech... Grizusi jau kita diena norejau atgal
Tiesa, vaziavau be vyro, tai kartais barmenai uzknisdavo juodai (nors visada su ironija zvelgiau i tokius merginu nusiskundimus). Vienas is baro islekdavo ir is paskos tisdavosi, o su mazu vaiku toli nepabegsi Ne veltui jiems ant kiekvieno kampo po priziuretoja stovi
Pries tai kazkas is pazistamu gasdino, kad stiprus vejas pus. Kazkaip nesijaute jo praktiskai. Mano mazasis lakste basom, deginos, gal tik islindus is baseino zvarboka.
Zodziu, poilsis nuostabus, nors i ekskursijas ir nevaziavom (su submarinu paplaukiojom), bet uzsiemimu netruko. Animatoriai nerealus, o jau is gretimo viesbucio Saraya animatoriai tokius sou renge, kad cia uz tai nezinau kiek babkiu paklot reiketu. Ech... Grizusi jau kita diena norejau atgal
Tiesa, vaziavau be vyro, tai kartais barmenai uzknisdavo juodai (nors visada su ironija zvelgiau i tokius merginu nusiskundimus). Vienas is baro islekdavo ir is paskos tisdavosi, o su mazu vaiku toli nepabegsi Ne veltui jiems ant kiekvieno kampo po priziuretoja stovi
QUOTE(Gosiuke @ 2008 12 30, 17:54)
Animatoriai nerealus, o jau is gretimo viesbucio Saraya animatoriai tokius sou renge, kad cia uz tai nezinau kiek babkiu paklot reiketu. Ech... Grizusi jau kita diena norejau atgal
Mes spalio pabaigoje buvome viešbutyje Makadi Saraya Resort, tai įspūdžiai ir atsiliepimai apie viešbutį tik patys geriausi. Servisas, kambariai, švara, maistas - viskas dešimt balų Ypač dabar, kai pas mus šalta, nostalgija kankina
na 500 doleriu zmogui tai tikrai tiek nereiks
QUOTE(sandycandy @ 2009 01 01, 19:40)
na 500 doleriu zmogui tai tikrai tiek nereiks
Nesiginciju, cia jusu nuomone, bet as is savo patirties sakau, kad jei zmogus ims bent kelias ekskursijas, karts nuo karto pirks kazka is maisto ar pavalgys kavinej, nores pora kartu nueiti i naktini kluba ir nepataikys ant dienu, kai merginoms iejimas ar gerimai nemokami, pirks lauktuviu - 500 doleriu issileis momentaliai.
QUOTE(linamog @ 2009 01 02, 11:18)
Nesiginciju, cia jusu nuomone, bet as is savo patirties sakau, kad jei zmogus ims bent kelias ekskursijas, karts nuo karto pirks kazka is maisto ar pavalgys kavinej, nores pora kartu nueiti i naktini kluba ir nepataikys ant dienu, kai merginoms iejimas ar gerimai nemokami, pirks lauktuviu - 500 doleriu issileis momentaliai.
Nu žinok ir su 100 normaliai prasisukt galima, jei nepirksi daiktų. Gi juokingos ten kainos visur.
Aš 400 išleidau, nors ekskursijų ėmiau ir Luksorą, ir Kairą, ir nardymą, ir į diskaną ėjom, maisto pirko, lauktuvių be proto pirkau, odinį paltą, metalinį brangų kaljaną ir t.t.