Mes pernai sausį buwom Hurgadoj ZAHABIA 3* viešbutyje. TAi buvo mūsų pirma kelionę, tai viskas mums ten patiko, vienodas neįpatngas maistas, kambarys ir pan :)nes vasarą buvom turkijoj, tai viešbutis liuksiškas, man pati turkija nepatiko, o vat Egiptą aš įsimylėjau

šią žiemą vėl varysim

oi negaliu kaip laukiu...
aš esu tokios nuomonės, jei važiuoji be vaiko ir planuoji pakeliauti, tai viešbutis gali būti ir 2* tik su pusryčiais ir vakarienę, nes visą dieną praleidi kelionnėse, mieste. Bent jau mes pestute eidavom i centrą ir sena miestą. Būtina pavaikščioti visomis gatvelėmis, tikrą gyvenimą pamatyti. ne visiems jis patinka, nes ten smirda, ožkos ganosi, purvina, bet mums tai ir patiko

Buvom dar nuvarę i senąjį turgų, berods Daharoje, tai vaizdelis... ziurkės po apelsinus varyneja, žuvis, mėsa ant žemės pardavinėjama, aplinkui kaulai šunų apgraužti... na bent jau pamatėme tą tikrą jų gyvenimą...
Būtina piramides pamatyti, kelias ilgas, bet
Ir dar siūlau keliones imti tik iš vietiniu agentūrų, mes nerealius gidus turėjome

Kam reikia galiu parašyti Hurgadoje kelionės agentūros pavadinimą, nei apgavo nei ką ir kainos padorios.
Vienų žodžiu galiu pasakoti ir pasakoti, tikiu, kad 2 apsilankymas Egipte nenugesins mano meiles jam
ir jei važiuočiau, tikrai savo maisto neįmčiau.
oi dar dėl daktarų, visi draudziames vaziuodami, tai priklauso pagalba, jie veza i priwacias klinikas, tai vaistu lagamino tikrai nereikia, o beto jei viduriuosite, musu vaistai nepades, vaistines ant kiekvieno kampo, ju vaistu isgersi ir vel busi kaip agurcikas.
jei kam reikia kokios info, kreipkitės, patarsiu.