Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(Bonytia @ 2008 11 21, 00:40)
Labas vakaras,

I Egipta isskrendam vasario 7d. Viskas kaip ir ok. Tik vienintelis klausimas, kiek veztis pinigu, kad ekskursijom uztektu ir galetume suvenyru netaupydami parsivezti.

Labas vakaras smile.gif
mes irgi planuojam kelione i egipta vasario menesi. mirksiukas.gif
bet nezinom nei koki viesbuti rinktis, nei i kuri miesteli geriau vaziuoti... smile.gif
o Jus per kokia agentura skrendat ? i koki viesbuti, ir jei ne paslaptis kiek mokate ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busimamama @ 2008 12 17, 00:50)
labukas smile.gif
mane domina siuo metu visi egipto viesbuciai lotuliukas.gif
tai jei nesunku, parasykite sio viesbucio pliusus ir minusus smile.gif labai buciau dekinga 4u.gif

Hosmarko viesbutis toliau nuo centro, bet uz 4 dolerius suderedavom su taksistu ir nuvezdavo. Pusryciai prastoki, bet vakarienes - karaliskos thumbup.gif Kambariai tvarkingi, nenutriuse. Nelabai patiko maza viesbucio teritorija, baseinas vienas - nesildomas, papludimys normalus, animatoriai - linksmuoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginuska: 17 gruodžio 2008 - 13:43
Mergytes papasakokit kokios ekskursijos yra Hurgadoj ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 12 17, 15:10)
Mergytes papasakokit kokios ekskursijos yra Hurgadoj ir kiek kainuoja?

http://setsafari.goo...ages.com/prices
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galite papasakoti koks oras būna gruodžio gale, sausio pradžioje. Iš čia supratau, kad sausio mėn. vakarais būna labai šalta g.gif
Tai kaip suprantu ir vasariškų ir rudeniškų rūbų reikia vežtis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatukasss: 17 gruodžio 2008 - 23:50
o kokius pinigus reikia veztis? skaitau, kad visos ten doleriais mokat g.gif
Atsakyti
jo, ir mane domina. Gal pakilus USD, dabar labiau EUR apsimoka pagal kursą vežtis?
Taip pat asakykite prašau, kuri kelione labiau vargina Kairas ar Luxoras? Luxore buvau, tad dabar reikia apsispręsti ar į Kairą važiuoti ar pasiriinkti kokią nors kitą istorinę-pažintinę eksk. Ačiū
Atsakyti
Dėl pinigų, tai vežiausi dolerius. Tuo metu kai važiavau jie buvo pakilę iki 2.72, bet vistiek labiau apsimokėjo vežtis juos, o ne eurus. Šiuo metu doleris vėl nukrito, tad galite nedvejoti ir drąsiai juos vežtis mirksiukas.gif Tiesa, mes už dolerius pirkom tik ekskursijas, visus likusius pasikeitėme į jų vietinę valiutą, nes ja labiau apsimoka atsiskaitinėti. Kursas: 1 doleris virš 5 paundų t.y., kad lengviau būtų oriantuotis kiek kainuoja litais, kainas paundais padalini per pusę ir gauni kainą litais, labai lengva oriantuotis thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip gi dėl orų? Kokia vakarai maždaug temperatūra? Ir ar labai šaltas būna vėjas?
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2008 12 18, 12:06)
jo, ir mane domina. Gal pakilus USD, dabar labiau EUR apsimoka pagal kursą vežtis?
Taip pat asakykite prašau, kuri kelione labiau vargina Kairas ar Luxoras? Luxore buvau, tad dabar reikia apsispręsti ar į Kairą važiuoti ar pasiriinkti kokią nors kitą istorinę-pažintinę eksk. Ačiū

i Kaira kelione trunka apie 12 valandu,ir dar tiek pat atgal ax.gif ,bet nuovargis tikrai vertas to ka pamatysite!
Papildyta:
QUOTE(busimamama @ 2008 12 17, 01:50)
labukas smile.gif
mane domina siuo metu visi egipto viesbuciai lotuliukas.gif
tai jei nesunku, parasykite sio viesbucio pliusus ir minusus smile.gif labai buciau dekinga 4u.gif

mes lapkricio 12 parskridome is Hurgados,gyvenome :Albatros Aqua Blue Resort 4*
siunciu nuoroda ,nesigauna ikelti nuotraukyciu,http://www.tury.ru/hotels/39580.html
viesbutis superinis thumbup.gif thumbup.gif ,galite maudytis ir vaikscioti po 3ju viesbuciu teritorija,sis viesbutis randasi antroje linijoj ,iki juros apie 600 metru,bet pasivaiksciodami nepajausite kaip ateisite,salia sio viesbucio randasi vandens nusileidimo takeliai,daug pramogu,sokiai,maistas skanus,aptarnavimas labai patiko,numeriai labai svarus,pataline keicia kiekviena diena,aplinka ispudynga,o baseinu tai net negaliu suskaiciuoti,tikrai daug ,ir kiek zinau iki kovo menesio dauguma ju syldomi ,dar ir dar karta vaziuociau i si viesbuti,jame gali pasijausti kaip pasakoje apie Sacharizada,jei domins rasykite, mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilita: 18 gruodžio 2008 - 13:46
sveikutes smile.gif Grizom is egipto gruodzio 9d. , orai puikus buvo , vakare galima buvo ir su trumpais drabuziais sedeti , bet as dejausi ilgus nes buvo daug uodu , koju apacios buvo visos apkandziotos. Buvome sharm clif resort viesbutyje , jeigu kam apie ji kas idomu tai klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kselena @ 2008 12 18, 15:03)
Na tai, kaip suprantu, labai šiltų drabužių vežt nereikia. Kaip pas mus vasarą vakarais tikriausiai ir Egipte taip pat.

Na žinai, čia gal kaip kam. Praėjusiai metais važiavom sausio 8d. savaitei, tai aš vakarais dėdavausi striukę, su kuria iš LT atvažiavau, o kad rankutėms būtų gera tai ir pirštinaites. Apsimuturiavus sėdėdavau lauko bare, nors kiti taip labai nepersistengdavo, bet jei sėdi ir pvz. pasyviai stebi programą ar gurkšnoji kokį gėrimėlį, tai man smagiau, kai visisška šiluma. Na dienomis, aišku trumpom rankovėlėm ir maudymosi kostiumu, jūra šilta. Ech gera... Tiesa kai važiavom nardyti, tai aš striukės nenusiėmiau, žodžiu lyst į vandenį buvo per šalta. Taip, kad apranga pasirūpinti reikia visiems sezonams ax.gif
Atsakyti