QUOTE(Utopia @ 2008 12 11, 23:04)
Nors esu beveik 100 procentų įsitikinusi, kad važiuosim į Egiptą. Į Jordaniją norisi, o po nerealios kelionės su Paulium netgi kartot kelionę į Jeruzalę. Bet čia jau žiūrėsim su laiku ir finansais kaip gausis.
Pasiilgau tos šalies belekaip.
Pasiilgau tos šalies belekaip.
į Jordaniją ir aš noriu, bet gal kitą mes. šiemet varėm į Jeruzalė su Paulium tai tikrai labai fainas gidas
QUOTE(Tosk @ 2008 12 12, 12:45)
Zmones skirtingi ir skirtingai priima viska Mes buvom 5zv viesbuty, bet labai abejoju ar kada vaziuosiu y Egipta. Kai buvom pas "al a" beduinus, tai dalis kaifavo. O man nepatinka, kai sumoki pinigus ir tave akivaizdziai mulkina: nes siaip ar taip bulviu traskuciai anaiptol nera beduinu maistas ir ziureti y strakinejanti "beduina" su dzinsais ir cigarete dantyse Kaip turi jaustis mb sumokejes 500EUR uz dienos zvejyba ir kuomet veluojama isplaukti 2val, ir galiausiai topikas buvo, kai vidury dienos tie saunieji egiptieciai nusprende, kad nera reikalo degint benzina, suvinioja meskerikes sustabdo laiva ir y rankas yduoda zilkutes su kabliukais uztvirtintais ant polesterolio gabalo Ach taip... Parplaukt ir suskubo anksciau laiko... Ka galiu pasakyti - ziopliai jie. MB spaly gryzo is Kanados zvejybos, suplojo uz 10d 13 000Lt, bet servisas buvo toks, kad jis jau planuoja gryzti ten kitais metais. O va apie zvejyba Egipte jam minciu nekyla
o aš girdėjau kad raudonojoje jūroje žvejoti aplamai draudžiama ir čia yra tik turistų mulkinimas
mums šį kartą su kelione pas beduinus irgi nepasisekė, ir nesupratom kodėl vietoj grįžimo 16.30 į viešbutį grįžom 14val.
ir dar pasakysiu kad labai priklauso nuo atstovų gido(to kuris ateina į viešbutį). Hurgadoj turėjom labai fainą gidę Renatą(tezturo), tai labai patarė ir t.t. o vat dabar šarme buvo Laura tai nieko nepasakė, iš jos pasakojimų apie keliones tai supratau tiek kad ji pati nežino kaip ten vyksta viskas tik teoriškai
be to Šarmas ir Hurgada labai skirtingi, ir arabai daug mažiau kabinėjas Šarme, čia man labiau patiko