Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(Utopia @ 2008 12 11, 23:04)
Nors esu beveik 100 procentų įsitikinusi, kad važiuosim į Egiptą. Į Jordaniją norisi, o po nerealios kelionės su Paulium netgi kartot kelionę į Jeruzalę. Bet čia jau žiūrėsim su laiku ir finansais kaip gausis.
Pasiilgau tos šalies belekaip.  wub.gif

į Jordaniją ir aš noriu, bet gal kitą mes. šiemet varėm į Jeruzalė su Paulium tai tikrai labai fainas gidas thumbup.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 12 12, 12:45)
Zmones skirtingi ir skirtingai priima viska mirksiukas.gif Mes buvom 5zv viesbuty, bet labai abejoju ar kada vaziuosiu y Egipta. Kai buvom pas "al a" beduinus, tai dalis kaifavo. O man nepatinka, kai sumoki pinigus ir tave akivaizdziai mulkina: nes siaip ar taip bulviu traskuciai anaiptol nera beduinu maistas ir ziureti y strakinejanti "beduina" su dzinsais ir cigarete dantyse doh.gif Kaip turi jaustis mb sumokejes 500EUR uz dienos zvejyba ir kuomet veluojama isplaukti 2val, ir galiausiai topikas buvo, kai vidury dienos tie saunieji egiptieciai nusprende, kad nera reikalo degint benzina, suvinioja meskerikes sustabdo laiva ir y rankas yduoda zilkutes su kabliukais uztvirtintais ant polesterolio gabalo blink.gif Ach taip... Parplaukt ir suskubo anksciau laiko... Ka galiu pasakyti - ziopliai jie. MB spaly gryzo is Kanados zvejybos, suplojo uz 10d 13 000Lt, bet servisas buvo toks, kad jis jau planuoja gryzti ten kitais metais. O va apie zvejyba Egipte jam minciu nekyla mirksiukas.gif

o aš girdėjau kad raudonojoje jūroje žvejoti aplamai draudžiama ir čia yra tik turistų mulkinimas doh.gif
mums šį kartą su kelione pas beduinus irgi nepasisekė, ir nesupratom kodėl vietoj grįžimo 16.30 į viešbutį grįžom 14val.

ir dar pasakysiu kad labai priklauso nuo atstovų gido(to kuris ateina į viešbutį). Hurgadoj turėjom labai fainą gidę Renatą(tezturo), tai labai patarė ir t.t. o vat dabar šarme buvo Laura tai nieko nepasakė, iš jos pasakojimų apie keliones tai supratau tiek kad ji pati nežino kaip ten vyksta viskas tik teoriškai

be to Šarmas ir Hurgada labai skirtingi, ir arabai daug mažiau kabinėjas Šarme, čia man labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(neringagin @ 2008 12 12, 15:36)
Gal kas galit parašyti atsiliepimų apie viešbutį Zahabia Hurgadoj?Ir kaip dabar Hurgadoj oras?

Labas,mes sausį jame buvom. Keliavome pirmą kartą, tai įspūdingai psibuvome ten. 4u.gif bet daba jau buvau ir Turkijoj, tai galiu palyginti...
Man labai patiko aplinka, kambariai, kai Egiptiečiams, man geri.karštas vanduo tai dingdavo, tai atsirasdavo... Aptarnavimas irgi neblogas, problemų neturėjom. Tik va maisto pasirinkimas, tai nelabai... aišku, viska valgėm, nes neišrankūs ir norėjosi išmeginti. na bet per savaite pabodo beveik tas pats. kadangi kelias dienas keliavome, tai viešbuti tas laikas neprailgo... kiekviena vakara programa būdavo, fakirai, pilvo šokis ir pan.
Baseinas nedidelis, bet pliažas labai patiko... aišku, reikėjo iki jo paeiti, bet tai netrugdė... koralai buvo ten, nerealus vaizda...Rankšluoščiai, čiužiniai nemokamai.
dabar vel į jį buvo spec.pasiūlymas, tai butumėm važiavę kad ir 2 kartą, truputi nesigavo.
jei domina į mailą galiu foto atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 12 12, 11:44)
Aš sutinku, kad ne kiekvienam ten patinka, tiesiog kalbėjau apie bendrą tendenciją, kodėl žmonės nusivilia Egiptu. Aš irgi pirmąkart važiavau į 5 žv. viešbutį tarptautinio tinklo, bet žinojau, kad tai ne Europa ir nereikia jo lyginti su kitom šalim.
Dėl žvejybos. Manęs tai ji nedomina. Bet labai norėjo mano tėtis, nes yra žvejys. Elementariai paklausiau apie tą ekskursiją savo agentūroj ir gavau išsamų paaiškinimą apie ekskursiją... supratau, kad ši išvyka netiks užkietėjusiam žvejui.
Dėl beduinų. Nu net nesitikėjau, kad tikrieji beduinai rodytųsi milijonams turistų. Tai aišku, kad čia komercija, kaip ir visur. Bet man visai patiko ten praleista diena. Vis tiek kažkiek prisilieti prie tos senovės, kažką sužinai naujo. Juk ir į Rumšiškių  pirkią nuėjęs tik įjungi vaizduotę... tai ir čia nors kažką panašaus pamatai... kad galėtum įsivaizduoti...

Žinoma, ne dėl Egipto agitacijos čia surašiau. Tiesiog mintis buvo tokia, kad dar ir nuo žmogaus nusiteikimo ir nuotaikos priklauso, patinka ten jam ar ne. Ir visada suprantu kitus, kuriems ne prie širdies ta šalis. Čia jau pasirinkimo teisė.

Jei kalbet apie zvejyba, tai kalba neina apie ekskursija mirksiukas.gif MB truputi kitokio lygio, nei ekskursijos, beje ir kaina skiriasi ir sakyciau smarkiai. Is beduinus sumokejom ir ekstra su salyga, kad tai nebus masinis reginys. Deja... deja... Zinau, kad tai ne Europa, bet mokant atitinkamus pinigus, norisi gauti atitinkamas paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 12 12, 17:47)
Jei kalbet apie zvejyba, tai kalba neina apie ekskursija mirksiukas.gif MB truputi kitokio lygio, nei ekskursijos, beje ir kaina skiriasi ir sakyciau smarkiai. Is beduinus sumokejom ir ekstra su salyga, kad tai nebus masinis reginys. Deja... deja... Zinau, kad tai ne Europa, bet mokant atitinkamus pinigus, norisi gauti atitinkamas paslaugas.

Supratau. Jie gali pažadėt suorganizuot bile ką... ko tik paprašysit... o dar jei didesniais pinigais pakvimpa... Tiesiog čia jau jų tautos bruožas... apvogt neapvogs, bet apgavimo menui ribų nėra...
Atsakyti
o mes pas beduinus vaziavom per vietinius, tai labai patiko, gide buvo ruse: nuo viesbucio paeme 12 val, o grizom 8 vakare, tai daug ka parode su visomis transporto priemonemis pasivazinejom ir pajodinejom, ten vietoj pietavom, buvo svediskas stalas, o po to vakarine programa super buvo. o kaina gerokai mazesne buvo, nei novaturo, o jie per sou sedejo salia musu(novaturo turistai, o gidas ju buvo arabas, nors kalbejo rusiskai)
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 12 12, 15:10)
Bet vat ko nedarytume, tai niekad nepirktume kelionės iš vietinių. Jau geriau brangiau sumokėsim, bet nusipirksim iš "savų", o jeigu ką, tai žinosim, ką tiksliai skųsti lotuliukas.gif Nes vieną kartą nuvažiavus su arabais, galvojau iš Mozės kalno nebegrįšim. smile.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi iš vietinų nebeperkam. Gal kai kam ir pasiseka su jais, bet man rizikuoti ir eksperimentuoti nebesinori.
Papildyta:
Mes važiavom į tą pačią ekskursiją 2 kartus- su vietiniais ir teztour. Skyrėsi kaip diena ir naktis... Bet tikiu, kad kartais vietiniai gali ir dar geriau suorganizuoti... čia jau ir nuo tų vietinių agentūrėlių priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 12 gruodžio 2008 - 17:48
QUOTE(brasta @ 2008 12 12, 16:31)
Supratau. Jie gali pažadėt suorganizuot bile ką... ko tik paprašysit... o dar jei didesniais pinigais pakvimpa... Tiesiog čia jau jų tautos bruožas... apvogt neapvogs, bet apgavimo menui ribų nėra...

Kai veiksmas vyskta 5zv zymaus viesbuciu tinklo prieplaukoje... Kazkaip tikejomes kokybes. MB dar pazadejo sekmingos zvejybos proga, gera baksisa. Bet kad jie uzpakalius tingejo judint, o poto naglom akim baksiso prase. MB tai nuskuode tiesiai y viesbuty. O as pasisaipiau is ju godumo, nes jei butu atlike darba kaip reikia, butu tureje nuolatiny klienta.

Bent jau kai mes buvome, Raudonojoje juroje buvo galima zvejoti.
Atsakyti
Dar kartą pasikartosiu ir paprašysiu informacijos apie šiuos Šarm el Šeicho viešbučius: Marriot beach resort ir Grand rotana resort & SPA. Taip pat nepamaišytų daugiau info apie Crowne plaza.

Dėkui iš anksto. :}
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 12 13, 00:51)
Dar kartą pasikartosiu ir paprašysiu informacijos apie šiuos Šarm el Šeicho viešbučius: Marriot beach resort ir Grand rotana resort & SPA. Taip pat nepamaišytų daugiau info apie Crowne plaza.

http://www.novaturas...rt=#entry105495
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 12 12, 23:51)

Utopia viešbučiai tikrai neblogi. Aš rinkčiausi Grand Rotana., nors ir nebeturi šis viešbutis "viskas įskaičiuota" Teritorija išpuoselėta, apželdinta..... didžiulės palmės. Ilsisi daug vokiečių, italų. Ilsisi šeichai.... Maitinimas labai geras ...

Marriot beach yra pačiame Marinos centre, netoli Nama Bay gatvės. Puikus maitinimas, labai didelis paplūdimys ... Per teritorija, prie pliažo, eina promenada.... bet to neišvengsi gyvenan Marinoje(Nama bay).

O nenorėtumete vykti į Ghazala Gardens? tiesa jis 4*, ir per gatvę nuo jūros ... bet fantastiškas..... teritorijoje gausu baseinų.... vienas jų net su smėliu ... thumbup.gif

Ryt būsiu darbe, galėsiu nuotraukeles sudėti šių viešbučių.
Atsakyti
4u.gif labai prasyciau info apie All Diwan viesbuti bigsmile.gif
is anksto dekui
Atsakyti
Ghazala beach, Ghazala gardens man atrodo, neparduodami, nes jų politika yra tokia - sezono pradžioje paskelbti geras kainas ir išparduoti visam sezonui vietas. Be to, kažkuris iš jų buvo savo laiku sprogdintas....
Atsakyti