Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(brasta @ 2008 12 04, 17:21)
Mes patys nebuvome, bet porą kartų važiavome ten pas draugus. Jie buvo nepatenkinti maistu... kad kasdien vis tas pats... Viešbutis jau toks nemažai padėvėtas. Į pliažą veža autobusiukas... kol ten susikrauna visokias dėžes su gėrimais... po to veža kratydamas pro kažkokius šiukšlynus... pliažas irgi neprabangus... bet... vaizdas įkritus nuo pontono tai tikrai įspūdingas... daug ką atperka...
Tačiau nenusiminkit... aš čia surašiau blogiausius dalykus, o jei važiuosit nusiteikę pailsėt ir nekreipti dėmesio į smulkmenas, tai viskas bus  thumbup.gif .

Beja, mes irgi skrendam tą pačią dieną.

Na tikekimes tos kelios nemalonios smulkmenos negadins nuotaikos smile.gif beje, o kaip būna su tais pliažais, pvz. ar galima susimokėjus kažkiek eiti į kito viešbučio pliažą? tarkim internete mačiau, kad šalia manojo viešbutuko bus "Dreams beach" 5* viešbutis, kurio pliažas tikrai įspūdingas... kažin kiek dolerių reikėtų duoti, kad įleistų į tą rojų pusdieniui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrita333 @ 2008 12 04, 19:02)
Na tikekimes tos kelios nemalonios smulkmenos negadins nuotaikos  smile.gif beje, o kaip būna su tais pliažais, pvz. ar galima susimokėjus kažkiek eiti į kito viešbučio pliažą? tarkim internete mačiau, kad šalia manojo viešbutuko bus "Dreams beach" 5* viešbutis, kurio pliažas tikrai įspūdingas... kažin kiek dolerių reikėtų duoti, kad įleistų į tą rojų pusdieniui?  blush2.gif

Nesisielokite, nėra toks jau blogas viešbutis. mirksiukas.gif Ir maitinimas neblogas ir aplinka gana jauki, tik va kambariai be balkonų...Teritorijoje daug akmenų. Du paplūdimiai (mokamas ir nemokamas), į nemokamą veža autobusas, jis didesnis, maždaug už 1km, kitas paplūdimys arčiau, mokamas (2$), nueinama pėsčiomis.
Atsakyti
QUOTE(mikky @ 2008 12 04, 17:40)
1. Hurgados oro uoste. Kai praeinate į bemuite zoną,
2 bet Hilton viešbutyje visus supažindino su konkrečiomis kainomis, nežinau gal buvo galima derėtis, mes nebandėme, nes mums nereikėjo.

1 keista, bet kai mes buvome, tai oro uoste kainytės nebuvo žemos g.gif tokios poriebės sakyčiau (palyginus su miesto kainomis).
2 apie "oficialias" kambario pakeitimo kainas jau esu kažkur skaičiusi, todėl ir norėjau jau pas buvusius paklausti ax.gif
ačiū Mikky už visą info 4u.gif
Atsakyti
Galėčiau patarti nevažiuoti apsipirkinėti į centrą, geriausia pirkti yra aerouoste, ten visas didžiulis turgus, prekės lygiai tos pačios, tik mažesnėmis kainomis, mieste dėl to pačio daiktelio derėsiesi valandą laiko, o ten smulkmenų po 1-2 dol. pilna,net derėtis nereikia, mieste už tokį patį prašo 5-6 dol. Ten mama ir rankšluosčius ir chalatą pirko, tik kiek pamenu, tai juveliriniai dirbiniai brangūs buvo. Gaila, kad išmėtėm pinigus anksčiau, permokėdami už viską.
[/quote]

Del oro uosto pardauotuviu, tai is savo patirties galiu pasakyti, jog ten tikrai brangiau, centre pirkau ranksluosti uz 5 dol, o oro uosto parduotuveje toks pats kainavo 10 euru g.gif kai pasakiau kad tai klaiki kaina, pardavejas pasake jog galiu moketi 10 doleriu doh.gif Salika-skara mieste pirkau uz 5 dol, cia 10 dol kainavo. Ir jokiu derybu, o juk per atostogas pripranti deretis, o cia net i kalbas nesileidzia. verysad.gif
Atsakyti
[quote=Reginuska,2008 12 05, 09:54]
Galėčiau patarti nevažiuoti apsipirkinėti į centrą, geriausia pirkti yra aerouoste, ten visas didžiulis turgus, prekės lygiai tos pačios, tik mažesnėmis kainomis, mieste dėl to pačio daiktelio derėsiesi valandą laiko, o ten smulkmenų po 1-2 dol. pilna,net derėtis nereikia, mieste už tokį patį prašo 5-6 dol. Ten mama ir rankšluosčius ir chalatą pirko, tik kiek pamenu, tai juveliriniai dirbiniai brangūs buvo. Gaila, kad išmėtėm pinigus anksčiau, permokėdami už viską.
[/quote]
Del oro uosto pardauotuviu, tai is savo patirties galiu pasakyti, jog ten tikrai brangiau, centre pirkau ranksluosti uz 5 dol, o oro uosto parduotuveje toks pats kainavo 10 euru g.gif kai pasakiau kad tai klaiki kaina, pardavejas pasake jog galiu moketi 10 doleriu doh.gif Salika-skara mieste pirkau uz 5 dol, cia 10 dol kainavo. Ir jokiu derybu, o juk per atostogas pripranti deretis, o cia net i kalbas nesileidzia. verysad.gif
[/quote]
Na,man drauge ir pasakojo ,kad geriau jau mieste apsipirkt,kad aerouoste nereiktu daugiau leist pinigu ,nei mieste..Ten sako ,ziauriai nusideret galima ,daugiau nei puse.. Tik ,aisku ,reik moket ax.gif ax.gif As ,tai nelabai doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pagal musu patirti tai oro uoste 3-5 kart pigiau negu prie musu viesbucio parduotuvelese. I centra patys nevaziavom tai ir negaliu komentuot.
Cia apie Huragada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 05 gruodžio 2008 - 09:43
QUOTE(Jurina @ 2008 12 05, 10:43)
Pagal musu patirti tai oro uoste 3-5 kart pigiau negu prie musu viesbucio parduotuvelese. I centra patys nevaziavom tai ir negaliu komentuot.
Cia apie Huragada.

Tai gal jie tokias kainas tik sako,o nusidereti galima labai labai daug ? ax.gif g.gif g.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 05, 10:49)
Tai gal jie tokias kainas tik sako,o nusidereti galima labai labai daug ? ax.gif  g.gif  g.gif  smile.gif  4u.gif

Tas tiesa. Bet čia tiems kam patinka derėtis, man tai didžiausia tragedija, kai reikia dukrai padėti visiems draugams smulkmenų pripirkinėti, kai dėl kiekvienos smulkmenėlės reikia po pusvalandį dėrėtis, praleidi du gerus pusdienius, po tokio darbo bunu visa išsekusi, kad nieko nebesinori, tik lovon ir pailsėti... schmoll.gif . O rezultate: prašo 6 dol., siūlai už 1 dol, po pusvalandžio suderi už 2 dol., o atvykus oro uoste lygiai tokius pačius niekučius randi po 1 dol., net kainom užrašytom..., tai tikrai buvo labai gaila savo laiko ir nervų. g.gif . Galbūt rimtesni pirkiniai ir labiau apsimoka pirkti mieste, aš tik parašiau kaip man buvo. Yra juk žmonių, kurie pasikrauna energijos su tokiais apsipirkimais, tačiau mane, tai išsekina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2008 12 05, 10:43)
Pagal musu patirti tai oro uoste 3-5 kart pigiau negu prie musu viesbucio parduotuvelese.

doh.gif tai čia Jūs lyginat su tomis kainomis, kurias pasako pirmąjį kartą užklausus ir be jokių derybų tongue.gif
geriausiai kainose galima orientuotis pagal tas kainas, kurios yra "fiksuotų" kainų parduotuvėse (tarp kitko ir čia galima nusiderėti, žinoma jei perki ne vieną smulkų daiktelį), t.y. pasižiūri tas kainas ir dar nuo jų realiai galima kokį 20% nusiderėti tikrai. sėkmės ir ištvermės 4u.gif tiesa, svarbiausiai jiems neparodyti didelio noro tam daiktui,kurį ketinate pirkti, nes jei pardavėjas pamato ugnelę Jūsų akyse, tai tikrai kainos labai nenuleis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikky @ 2008 12 05, 13:08)
Tas tiesa. Bet čia tiems kam patinka derėtis, man tai didžiausia tragedija, kai reikia dukrai padėti visiems draugams smulkmenų pripirkinėti, kai dėl kiekvienos smulkmenėlės reikia po pusvalandį dėrėtis, praleidi du gerus pusdienius, po tokio darbo bunu visa išsekusi, kad nieko nebesinori, tik lovon ir pailsėti...  schmoll.gif . O rezultate: prašo 6 dol., siūlai už 1 dol, po pusvalandžio suderi už 2 dol., o atvykus oro uoste lygiai tokius pačius niekučius randi po 1 dol., net kainom užrašytom..., tai tikrai buvo labai gaila savo laiko ir nervų.  g.gif . Galbūt rimtesni pirkiniai ir labiau apsimoka pirkti mieste, aš tik parašiau kaip man buvo. Yra juk žmonių, kurie pasikrauna energijos su tokiais apsipirkimais, tačiau mane, tai išsekina... verysad.gif

Man taip pat toks apsipirkinėjimas schmoll.gif įsiskaudėdavo galvą, nu siaubas kažkoks tai ne pailsi apsipirkinėdamas, o pavargsti doh.gif . Pav.: pirkome puodelius paprastoje parduotuvėje prašė 35 paundus, o fiksuotoje toks pats puodelis 20 bigsmile.gif tai aš vyrui ir sakau kiek būčiau privargusi, kol būčiau nuo 35 iki 20 nuderėjus doh.gif
Tai po to visokias smulkmenas pirkome fiksuotoje ramiai be jokio lindimo į akis išsirinkome biggrin.gif
Atsakyti
Tai po to visokias smulkmenas pirkome fiksuotoje ramiai be jokio lindimo į akis išsirinkome biggrin.gif
[/quote]
Gal žinote kaip Sharme vadinasi fiksuotų kainų parduotuvės? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beibis: 05 gruodžio 2008 - 13:40
[quote=beibis,2008 12 05, 14:39]
[/quote]
Gal žinote kaip Sharme vadinasi fiksuotų kainų parduotuvės? ax.gif
[/quote]
ten paprasčiausiai ant prekių yra kainos parašytos, o vadinasi tai jos visaip lotuliukas.gif man labiausiai patiko pavadinimas "Jolki palki" thumbup.gif
Atsakyti