Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

gal kas nors turit atsiliepimu apiu SUNRISE GARDEN BEACH viesbuti
Atsakyti
QUOTE(*Avril* @ 2008 12 04, 11:52)
gal kas nors turit atsiliepimu apiu SUNRISE GARDEN BEACH viesbuti

http://www.toptravel...n_beach_select/
Atsakyti
Gal kuri yra buvusi Šarm el Šeicho vešbutyje SOL Y MAR SHARMING INN? Apie ji prisiskaiciau nekokiu nuomoniu, dabar truputi bijau nusivilti unsure.gif keliausiu ten gruodzio 18...
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 28, 20:12)
labai dėkoju už tokią išsamią info  4u.gif o mes važiuosim 2009m. vasario mėn  biggrin.gif
kaip matau,nieko ten blogo nėra, gyventi bus galima  lotuliukas.gif turbūt didžiausias minusas,kad toli iki centro, bet mes, kaip jau minėjau važiuojam prie jūros ir beseinų, tai nemanau, kad tai minusas šiuo atveju.
šiaip įdomu viskas, bet net nežinau ko dar galėčiau paklausti  ax.gif ai,tiesa, apie tuos negeriečius uodus - ar jų buvo vasarį?  blink.gif

Atsiprašau, kad retokai čia užsuku, vis per tuos darbus nėra laiko... verysad.gif
Uodo aš asmeniškai nemačiau nei vieno, niekas neįkando..., buvo kelios įkyrios musės ir viskas bigsmile.gif Aš manau, jog uodams vasaris gal nesezonas, tai yra žiemos mėnuo, kai jie dar neišsiritę (gal), mano tėvai važiavo po mūsų kovo mėn, tai grįžo visi sukandžioti. Tik dėl šios priežasties ir šiai žiemai nusipirkome vasario mėn.kelionę į Egiptą.
Tas centras bent jau mums tai nebuvo didelis minusas, mes vieną vakarą važiavome su taksu į Sakala, man atrodo už 5 dol. To vieno karto visiems pakako, daugiau nebenorėjome. Bet tai žinoma priklauso nuo to, ko kam reikia. Mes beveik visas dienas keliavome, tai nebuvo laiko, tik dvi nepilnas dienas praleidome viešbutyje. Tai dėl tų dviejų pusdienių viešbutis mums buvo per geras, daug kuo nepasinaudojome. Su jūra viskas ten gerai, yra krantas išvalytas, galima bristi iki pusės, bet į šonus, tai būtinas apavas, nes pilna ežių. Matėm pakrantėje ir krabų, ir jūros žvaigždžių. Bet baseinų mums trūko, tačiau tuo metu buvo remontuojamas didelis baseinas prie mūsų šeimyninio korpuso, sakyčiau, jog tas turėtų būti irgi šildomas. Šiaip tai pakankamai ramus viešbutis, bent jau mums taip buvo.
Į viskas įskaičiuota įeina vietiniai gėrimai, neįeina kokteiliai. Aš užsisakiau (tikrai geras buvo), tai prie kainos, kuri parašyta reikia pridėti dar beveik tiek pat už aptarnavimą... Mums čia buvo bajeris, išvažiuojant pasilikome pasiskaičiavę jų pinigų susimokėti, o pasirodo jų skaičiavimas stipriai skyriasi nuo mūsų, teko vėl dol leist... biggrin.gif
Galėčiau patarti nevažiuoti apsipirkinėti į centrą, geriausia pirkti yra aerouoste, ten visas didžiulis turgus, prekės lygiai tos pačios, tik mažesnėmis kainomis, mieste dėl to pačio daiktelio derėsiesi valandą laiko, o ten smulkmenų po 1-2 dol. pilna,net derėtis nereikia, mieste už tokį patį prašo 5-6 dol. Ten mama ir rankšluosčius ir chalatą pirko, tik kiek pamenu, tai juveliriniai dirbiniai brangūs buvo. Gaila, kad išmėtėm pinigus anksčiau, permokėdami už viską.

Atsakyti
QUOTE(sandrita333 @ 2008 12 04, 16:17)
Gal kuri yra buvusi Šarm el Šeicho vešbutyje SOL Y MAR SHARMING INN? Apie ji prisiskaiciau nekokiu nuomoniu, dabar truputi bijau nusivilti  unsure.gif keliausiu ten gruodzio 18...

Mes patys nebuvome, bet porą kartų važiavome ten pas draugus. Jie buvo nepatenkinti maistu... kad kasdien vis tas pats... Viešbutis jau toks nemažai padėvėtas. Į pliažą veža autobusiukas... kol ten susikrauna visokias dėžes su gėrimais... po to veža kratydamas pro kažkokius šiukšlynus... pliažas irgi neprabangus... bet... vaizdas įkritus nuo pontono tai tikrai įspūdingas... daug ką atperka...
Tačiau nenusiminkit... aš čia surašiau blogiausius dalykus, o jei važiuosit nusiteikę pailsėt ir nekreipti dėmesio į smulkmenas, tai viskas bus thumbup.gif .

Beja, mes irgi skrendam tą pačią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 29, 14:38)
dėkoju už nuotraukytes. vonios kambarys pakankamai įspūdingas kaip egiptiečiams  thumbup.gif noriu noriu jau ten važiuoti. žinokit jau kelias dienas svaigstu, kaip ten vaikštau, ilsiuosi  ax.gif
beje, dar norėjau dėl kambarių paklausti: jei nepatiks paskirtas kambarys, tai tada galima duoti kyšiuką, kad pakeistų? jei taip, tai kiek duoti? (kažkus skaičiau, kad norint gyventi pagrindiniame ir dar kažkokiam pastate, tai parai kainuoja papildomus 20 $. ar tai tiesa)?  ax.gif

Mes už kambarį nieko nedavėm, tik 1 dol.už lagaminus. Mūsų buvo šeimyninis korpusas, kambarys buvo labai geras. Ir po visų nesusipratimų dėl antro kambario taip pat nieko nedavėm. Bet tik atvažiavus registraturoje išvardino kainas, jeigu nori kitokio kambario, t.y. prie jūros sakyčiau 70 dol.parai, pamenu tik, kad daug jie norėjo, į kitus korpusus irgi buvo kainos nustatytos.
Atsakyti
[quote=mikky,2008 12 04, 16:59]

Į viskas įskaičiuota įeina vietiniai gėrimai, neįeina kokteiliai. Aš užsisakiau (tikrai geras buvo), tai prie kainos, kuri parašyta reikia pridėti dar beveik tiek pat už aptarnavimą... Mums čia buvo bajeris, išvažiuojant pasilikome pasiskaičiavę jų pinigų susimokėti, o pasirodo jų skaičiavimas stipriai skyriasi nuo mūsų, teko vėl dol leist... biggrin.gif

g.gif jooo,tai ka kokteiliai atskirai perkami? smile.gif galvojau g.gif ,kad pilnai viskas...smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mikky @ 2008 12 04, 17:26)
Mes už kambarį nieko nedavėm, tik 1 dol.už lagaminus. Mūsų buvo šeimyninis korpusas, kambarys buvo labai geras. Ir po visų nesusipratimų dėl antro kambario taip pat nieko nedavėm. Bet tik atvažiavus registraturoje išvardino kainas, jeigu nori kitokio kambario, t.y. prie jūros sakyčiau 70 dol.parai, pamenu tik, kad daug jie norėjo, į kitus korpusus irgi buvo kainos nustatytos.

Ir apie kambariu pakeitimus ,girdejau ,kad duodi 10 dol ir pakeicia i geresni.. g.gif
Atsakyti
[quote=beibis,2008 12 04, 17:19]
Galėčiau patarti nevažiuoti apsipirkinėti į centrą, geriausia pirkti yra aerouoste, ten visas didžiulis turgus, prekės lygiai tos pačios, tik mažesnėmis kainomis, mieste dėl to pačio daiktelio derėsiesi valandą laiko, o ten smulkmenų po 1-2 dol. pilna,net derėtis nereikia, mieste už tokį patį prašo 5-6 dol. Ten mama ir rankšluosčius ir chalatą pirko, tik kiek pamenu, tai juveliriniai dirbiniai brangūs buvo. Gaila, kad išmėtėm pinigus anksčiau, permokėdami už viską.
[/quote]
Mikky, o kur oro uoste taip?
[/quote]
Ai teisingai, neparašiau kur blush2.gif Hurgados oro uoste. Kai praeinate į bemuite zoną, turbūt visiems lieka nemažai laiko, mes laukėme apie dvi valandas. Tai va ten ir yra visas "turgus", vaikščiojau ir žiopsojau, nes pinigėliai visi išmėtyti buvo... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 04, 17:29)
Ir apie kambariu pakeitimus ,girdejau ,kad duodi 10 dol ir pakeicia i geresni.. g.gif

Jo mano kokteilis man kainavo virš 20 dol. mirksiukas.gif Kokteiliai turbūt įeina, kai ultra viskas įskaičiuota. O viskas įskaičiuota įeina maitinimas, vietiniai gėrimai, užkandžiai, ledai vaikams, nors mes irgi valgėme ledus... Visi gėrimai iš butelių yra mokami.
O apie kambarius ir aš girdėjau, kad pakeičia, mes ir Turkijoje keitėmes už 20 dol., bet Hilton viešbutyje visus supažindino su konkrečiomis kainomis, nežinau gal buvo galima derėtis, mes nebandėme, nes mums nereikėjo.
Atsakyti
Joooo..tai pilstomi kaip suprantu alus ir vsio biggrin.gif ? kokio vynelio taure atsieis 10-20 doleriuku ? nu nu -viskas iskaiciuota g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 04, 17:50)
Joooo..tai pilstomi kaip suprantu alus ir vsio  biggrin.gif ? kokio vynelio taure atsieis 10-20 doleriuku ? nu nu -viskas iskaiciuota  g.gif  g.gif

Ne ne... ne taip... biggrin.gif Pilstomi tik jų gamybos gėrimai. Pvz.: man patiko jų romas su kola, buvo ir džino, ir šnapso jų kažkokio, buvo ten visokių butelaičių pristatyta, kai aš tokia gerėja, tai tik romo, džino ir jų vyno ragavau. Vynai visai neblogi, buvo trijų rūšių. Tik iš butelių importiniai gėrimai buvo mokami ir kokteiliai, egiptietiškas alus buteliuose taip pat mokamas.
Viskas ten gerai, kas nori galės ir pasigerti drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikky: 04 gruodžio 2008 - 17:01
QUOTE(mikky @ 2008 12 04, 18:00)
Ne ne... ne taip...  biggrin.gif  Pilstomi tik jų gamybos gėrimai. Pvz.: man patiko jų romas su kola, buvo ir džino, ir šnapso jų kažkokio, buvo ten visokių butelaičių pristatyta, kai aš tokia gerėja, tai tik romo, džino ir jų vyno ragavau. Vynai visai neblogi, buvo trijų rūšių. Tik iš butelių importiniai gėrimai buvo mokami ir kokteiliai, egiptietiškas alus buteliuose taip pat mokamas.
Viskas ten gerai, kas nori galės ir pasigerti  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif ,na ,aisku ne to ten vaziuojam ,bet atsipalaiduot kartais irgi neblogai ,vakare pvz ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 04, 18:12)
lotuliukas.gif ,na ,aisku ne to ten vaziuojam ,bet atsipalaiduot kartais irgi neblogai ,vakare pvz  ax.gif  ax.gif

Žiemą vakare ten anksti temsta, užsidaro visi lauko barai, teritorijoje būdavo tuščia, vakarais lauke šaltoka sėdėti, kiek pamenu, tai su striukėm vaikščiojom. Veikia viduje barai, bet esi tiek prisivalgęs ir prigėręs per visą dieną, kad nesinori tuose baruose sėdėti. Ypatingai šalta buvo pas beduinus, sušalome visi, kelios rusės su vaikais išsireikalavo, kad anksčiau iš dykumos parvežtų. Iš ekskursijų grįžti vėlai vakare, tai mums vakarai neprailgo, jeigu nevažinėti, tai nežinau ką ten veikti reikėtų.
Atsakyti