QUOTE(hexa @ 2008 12 02, 13:05)
Sveiki,
Fiziskai neimanoma perskaityti visu temu ir atsirinkti informacija. Tai gal kas turi kokia nuoroda arba siaip galite atsakyti i mano klausimus. Mes planuojame gruodzio pabaigoj arba sausio pradzioj vaziuoti i Egipta. Kadangi as
, o be to ten keliaujam ne pirma karta, tai ekskursijos nebedomina. Svarbiausia geras viesbutis uz padoria kaina ir papludimys.
1. Ar yra Sharme viesbuciu su graziais smelio papludimiais ir koralais salia? Jei taip, kokie?
2. Kur silciau Hurgadoj ar Sharme?
3. Kokius rekomenduotumete viesbucius su AI, geru maitinimu, daug nemokamu pramogu (biliardas ir pan), smelio papludimiu ir koralais, galbut vandens kalneliais, kad kitai kompanijos daliai nebutu per daug nuobodu viesbutyje
Busiu dekinga uz atsakymus
Mes ka tik is Sharmo. Gyvenom Nubian Island 5*, salia Nubian Village- galima naudotis jo vandens kalneliais ir baseinais. Smelio papludimys salia padorus, tiltas i rifa. Vyras narde, tai jam patiko. Kadangi mes vaziavom su 1,9m vaiku, neemem jokiu eksksursiju, tai visa laika leidom viesbutyje. Nuobodu nebuvo, animacija pakankamai aktyvi, yra bilijardas, vyksta visokie tinklinio turnyrai, vandens aerobikos ir t.t.
Man oro temperatura buvo labai svarbi, nes ka tik persirgusi buvau plauciu uzdegimu ir dar + mazas vaikas, tai kiek as domejausi, tai supratau, kad Sharme yra siek tiek silciau, ne taip vejuota kaip Hurgadoj. Realiai kai kurios dienos buvo smarkiau vejuotos, kitos- ne. Hurgadoj tokiu metu ir aplamai nesu buvusi, todel palyginti negaliu.
Minusas viesbucio- kad orouostas yra netoli, tai skraido nemazai lektuvu, bet kazkaip musu neerzindavo ir netrikdydavo.
Jei dar kas bus idomu, rasyk az----nelabai seku tema