Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas tęsiame :)

QUOTE(gomerta @ 2008 11 26, 00:18)
Mes visas ekskursijas užsisakinėjom iš vietinių, agentūra "Gimi motor safari",važiavom į Luksorą, Kairą ir Aleksandriją, moto safari į dykumą ir plaukėm į Rojaus salą. Už 4 ekskursijas sumokėjom 200 dolerių (nusiderėjom smile.gif  ). Dėl tolimesnių buvo truputį baugoka, iš pradžių norėjom vykti per tezturą, bet surizikavom, ir nesigailiu, viskas buvo gerai. Vienintelis dalykas, kuris nepatiko-gidas Kaire, kažkoks nenormalus pasitaikė, elgėsi su turistais kaip seržantas su kareiviais doh.gif ,tokio gido dar nebuvo tekę sutikti schmoll.gif . Bet užtat Aleksadrijoje gidas buvo super  thumbup.gif . Taigi, nėra taip baisu iš vietinių pirkti tolimas keliones, bent jau mes jokių priekaištų neturim.

Mes ekskurijas pirkome iš vietinio Samiro. Net Į 6 vykome. Visada po ekskursijos pasitikdavo. Jo telefonas , gal kam pravers +2 012 7526712. bendravome rusų kalba. Jokių problemų neturėjome. Jį mums irgi lietuviai rekomendavo.
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 29, 15:24)
beje, aš vis dar laukiu Jūsų atsakymo dėl Hilton blogybių user posted image

Kazkada teko pabuvoti Hilton Plaza Hurghadoje. Nuostabus viesbutis, puikus servisas. Bet atsiradus dukrai nenoreciau ilsetis Egipte, kad ir koks geras viesbutis butu. Bet cia kiekvieno asmeninis reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agilee @ 2008 11 29, 20:08)
na..... panašūs būtų Novaturo siūlomi viešbučiai: sol Y Mar Makadi Marine, Sol y Mar Makadi Club , Grad SEas Hostmark .... Bet aš vistiek rinkčiausi Hilton Long beach

Tezturas turi labai faina viesbuti, kuris man šiek tiek geresnis nei Hilton Long beach arba Albatros resort ar Beach, tai Siva REsort  ax.gif

Pritariu del Sivos Grand Beach (jei apie ji snekate:) si viesbuciu grandinele labai gera,buvome taip pat Makadi ju viesbuciuose Makadi Palace ir Grand Makadi. Tikrai rekomenduoju smile.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 29, 20:25)
Dėkoju už išsamią info  4u.gif tiesą pasakius, aš lieku prie savo nuomonės/prie Hiltono, nes nematau rimtų priežasčių ten nevažiuoti  mirksiukas.gif

Tikrai rimtu priezasciu gal ir nera ,taciau uz tokia kaina galima surasti daug jaukesniu viesbutuku 4u.gif
Nesu pries Hiltono grandinele,taciau tik pries si ,kadangi ji ,,patikrinome" smile.gif
Sharme turime megstama Hilton Sharks bay ,kuriame buvome 2 kartus ir dar tikrai sugrisime 4u.gif Cia subjektyvi mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
ar sausio men ten karsta? g.gif kiek laipsniu mzdgZ? g.gif ar nelyja daznai? g.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas nors neseniai buvote Jaz mirable resort viešbuty? g.gif Įdomu kaip ten maistas ir kur ten tie kalneliai randasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 11 30, 21:16)
ar sausio men ten karsta? g.gif kiek laipsniu mzdgZ? g.gif ar nelyja daznai? g.gif

Sausis šiaip vėsiausias mėnuo, dienomis pakankamai šilta, vakarais jau reikalinga striukė, megztukas. Dar vėjas būna stiprokas. Bet vykti ten galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,keliauninkai smile.gif

Gal kasnors nesenai grizot is Makinat Makadi ir galite kanors svieziai pakomentuoti ax.gif ? Mes vaziuojam uz 2sav i Oasis, lyg kazkas turejo pries manes vaziuoti,bet nebeatsimenu kas...... Ciklomena,gal tu pameni mirksiukas.gif ?

Jau mintyse kraunu lagamina tongue.gif
Atsakyti
Būtent g.gif žinau kažkas turėjo jau būt grįže (gal Seila?) tiklsiai nepamenu.Vis perskaitau atsiliepimus, bet kažkaip niekas nesidalina apie Makadi Oasis ax.gif Vadinasi artimiausiu metu tu pirmoji mirksiukas.gif
Man labiau domina ne kiek atsiliepimai apie viešbutį, bet kokias ekskursijas ir iš kur renkasi. Kažkaip neužmatau, kad kas vyktu į Kairą -Aleksandriją dviem dienom, ar kas renkasi triju dienų kelionę Nilu? Kaip Luksoras istorinė- be parduotuvių kelionė?
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 11 30, 20:16)

Vietiniai lietų tik kelis kartus per metus mato. Tai maža galimybė, kad pataikysite lietingą dieną. Esu Egipte buvus apsiniaukusią dieną, bet teiškrito keli lašai ir tai skaitėsi lietus.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 12 01, 10:59)
Būtent  g.gif  žinau kažkas turėjo jau būt grįže (gal Seila?) tiklsiai nepamenu.Vis perskaitau atsiliepimus, bet kažkaip niekas nesidalina apie Makadi Oasis ax.gif Vadinasi artimiausiu metu tu pirmoji  mirksiukas.gif
Man labiau domina ne kiek atsiliepimai apie viešbutį, bet kokias ekskursijas ir iš kur renkasi. Kažkaip neužmatau, kad kas vyktu į Kairą -Aleksandriją dviem dienom, ar kas renkasi triju dienų kelionę Nilu? Kaip Luksoras istorinė- be parduotuvių kelionė?

Aš pernai buvau Madinat Makadi.Tame kurorte visi nauji ir geri viešbučiai. Tik mūsiškiam mums maistas nepatiko.
Važiavau į Luksorą.Labai patiko. Ji istorinė.

Neseniai grįžau iš Sea Life. Jeigu kam reikia kokios info klauskite
Atsakyti
Sveiki

Gal kasnors gyveno viešbutyje "Fantazia" ar šiaip nuomonių girdėjo? Pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 12 01, 09:59)

Teko buti Luksore istorinej isvykoj... Man nepatiko ax.gif Nepatiko ant tiek, kad apie Kaira net minciu nebuvo. Uzsisakinejom ekskursija su angliskai kalbanciu gidu, bet finale buvo rusiskai kalbantis. MB rusiskai tai nebumbum... Teko viska man versti. Asmenine judejimo laisve labai ribota (o prie sito as nesu pripratus) - virtine autobusu (koks 50-70) pajuda, sustoja tik ju sutartoj vietoj, keli tukstanciai turistu stovi prie toletu budeliu... Luksore autobusu kolona skyla, bet Karnako sventykla vistik pasiekia koks tukstantis turistu doh.gif Laikas gerai apskaiciuotas, laisvo laiko gavom tik 20min. Man kaip megstanciai paveiksluoti buvo per mazai laiko, nes per zmoniu migla vis kas nors y kadra patektdavo. Karaliu slenis - siaubinga karsta keptuve su tokia pat mase zmoniu. Kiek girdejau tai Luksora geriausia yra aplankyti kuomet imamas kruizas Nilu, nes jie nebera taip priklausomi nuo ilgos keliones autobusu ir veza jie y ekskursijas truputi palankesniu laiku.Pvz MB tevukas y karaliu sleny vaziavo labai anksti ryte tik saulei patekejus, tai nei karsta, nei zmoniu knibzdelynas ir pan. Labiau patiko Karaliu slenis, nei Karalieniu. Tipo dar veze, kur gamina papirusa. Man tai eiline parduotuve buvo. Ir visur prekyba, prekyba, prekyba.... Gidai ir tie autobuse nerimo su arbatom, pakabukais ir t.t....
Uzsisakant bet kokia paslauga, viska reikia aptarti su jais nuo a iki z, nes kitaip liksi apmulkintas. Dabar mes jau galim linksmai ziureti y musu pazvejojima Raudonojoj juroj. Bet jau praejo ne vieni metai kad mb sirdis atsileistu lotuliukas.gif ... Mat mb uzsisake zvejybine isvyka uz 500EUR uz diena, na bent jau gavo yspudzius visam likusiam gyvenimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti