QUOTE(Ciklomena @ 2008 12 01, 09:59)
Man labiau domina ne kiek atsiliepimai apie viešbutį, bet kokias ekskursijas ir iš kur renkasi. Kažkaip neužmatau, kad kas vyktu į Kairą -Aleksandriją dviem dienom, ar kas renkasi triju dienų kelionę Nilu? Kaip Luksoras istorinė- be parduotuvių kelionė?
Teko buti Luksore istorinej isvykoj... Man nepatiko
Nepatiko ant tiek, kad apie Kaira net minciu nebuvo. Uzsisakinejom ekskursija su angliskai kalbanciu gidu, bet finale buvo rusiskai kalbantis. MB rusiskai tai nebumbum... Teko viska man versti. Asmenine judejimo laisve labai ribota (o prie sito as nesu pripratus) - virtine autobusu (koks 50-70) pajuda, sustoja tik ju sutartoj vietoj, keli tukstanciai turistu stovi prie toletu budeliu... Luksore autobusu kolona skyla, bet Karnako sventykla vistik pasiekia koks tukstantis turistu
Laikas gerai apskaiciuotas, laisvo laiko gavom tik 20min. Man kaip megstanciai paveiksluoti buvo per mazai laiko, nes per zmoniu migla vis kas nors y kadra patektdavo. Karaliu slenis - siaubinga karsta keptuve su tokia pat mase zmoniu. Kiek girdejau tai Luksora geriausia yra aplankyti kuomet imamas kruizas Nilu, nes jie nebera taip priklausomi nuo ilgos keliones autobusu ir veza jie y ekskursijas truputi palankesniu laiku.Pvz MB tevukas y karaliu sleny vaziavo labai anksti ryte tik saulei patekejus, tai nei karsta, nei zmoniu knibzdelynas ir pan. Labiau patiko Karaliu slenis, nei Karalieniu. Tipo dar veze, kur gamina papirusa. Man tai eiline parduotuve buvo. Ir visur prekyba, prekyba, prekyba.... Gidai ir tie autobuse nerimo su arbatom, pakabukais ir t.t....
Uzsisakant bet kokia paslauga, viska reikia aptarti su jais nuo a iki z, nes kitaip liksi apmulkintas. Dabar mes jau galim linksmai ziureti y musu pazvejojima Raudonojoj juroj. Bet jau praejo ne vieni metai kad mb sirdis atsileistu
... Mat mb uzsisake zvejybine isvyka uz 500EUR uz diena, na bent jau gavo yspudzius visam likusiam gyvenimui