Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikas prisijunges 4u.gif laukiam nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 02:13)
Sveikas prisijunges  4u.gif  laukiam nuotrauku 4u.gif

Labas. Įkeliu dabar vieną smile.gif Pradžiai.
user posted image
Atsakyti
Sansara didelis dekui uz toki kieki susistemintos info wub.gif bus man savaitei skaitymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 05:25)
Sansara didelis dekui uz toki kieki susistemintos info wub.gif

vis tiek neturiu ką veikti. nuotraukų gi neturiu lotuliukas.gif

gedai, sveikas prisijungęs. jau įkišau nosį tavo galerijon wink.gif puiku, kad jungiesi, manau iš tavęs sulauksim irgi daug gerų patarimų mirksiukas.gif ši foto graži, paprasta, rodo viską ką norėjai parodyt. tik man rėmas erdvę užmušinėja. nors rėmo paskirtis rėminti, bet šioje foto norisi man to laisvesnio pojūčio g.gif
Atsakyti
peppi, nu man kažkas su poza ne taip. Kažkaip tų kojų per daug o pilvuko per mažai.
Gerai, kad fotografuoji, gerai kad bandai, šaunuolė.

Labas gedai !

Kaip pradžiai labai vykusi foto. Gerai atrodytų didelio formato.
Parasyk kokiu fotiku fotkini, kokius stiklus naudoji
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 00:11)
Turiu nauja nuotrauka su ISO 3200 daryta biggrin.gif  Buvo tamsoka kambaryje ir sviesa buvo is priekio. Liepa nusimete knygutes ir atsigulus gulinejo ir pakviete mane pasiziureti ka sugalvojo, sakau palauk padarysiu nuotrauka biggrin.gif

mielas šeimos albumui kadras.

QUOTE(gedas @ 2008 11 13, 01:51)
Labas. Įkeliu dabar vieną smile.gif Pradžiai.

jei būtum pradedantis, tai pasakyčiau, kad gražu, tvarkinga etc, bet dabar sakau - banalu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 20:48)
atžygiuoju su nuotrauka iš nėštuminės fotosesijos smile.gif
kol kas atrodo šita geriausia bet kitų dar nebaigiau...

iš principo tai man patinka. apie pozą, apšvietimą viskas išsakyta mirksiukas.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 22:24)

"Duonos skonis"

neaiškus kadras. duonos reik gerokai paieškot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 00:11)

Ka tik  filma apie D. Arbus ziurejom. Kaip jums? Man patiko, vyrui ne biggrin.gif

aš ir parsisiunčiau, bet vakar Arbus iškeičiau į "Nusivylusių šeimininkių" 5 sezoną blush2.gif šiandien gal žiūrėsiu.
westa, vis dar nori filmo? permest tau vakare skype'u?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 13 lapkričio 2008 - 08:36
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 20:48)
atžygiuoju su nuotrauka iš nėštuminės fotosesijos smile.gif
kol kas atrodo šita geriausia bet kitų dar nebaigiau...

o man patinka viskas, išskyrus veido spalvą. gal j.b būčiau darius.
poza, be abejo, sudėtinga. galbūt ne pati dėkingiausia, bet ji galinga. aš nežinau, kaip kitiems, bet net atšlijau pamačius. tokia motina žemė įsikūnijusi. vaisingumas ir motinystė. bet ne trapi, o galina, visa užliejanti. tokia uch. stipru. sakau, tik dėl atspalvio kritikuoju, o visa kita man tiesiog patiko. 4u.gif

QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 22:24)
"Duonos skonis"

o man faina, kad negaliu žinoti, kas ten iš tikro. rankų persipynimas, santykis, nėra apibrėžtų aiškių ir pažįstamų veikėjų. ir grūdas gerulis..smile.gif

gedai, sveikas prisijungęs.
peržiūrėjau galeriją - ir iškart kritika iš mano pusės biggrin.gif man j/b foto pilkokos atrodo smile.gif
gamtos vaizdelio nelabai ir pakomentuosiu, nes jis kaip ir bitė sakė - tvarkingas, bet nuobodus. lauksim su įvairiom foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 lapkričio 2008 - 09:33
QUOTE(sayonara @ 2008 11 13, 10:33)
j/b foto pilkokos atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif (kelios buvo normalios bet didžioji dalis- pilkos. Dar nepatiko kadruotė, tai galūnės nukirstos, tai atsirėmę į foto kraštą.

Peppi, nėštukė patiko, tik vis dar žiūriu į ranką ir nežinau... tokia man stambi (gal net vyriška) kairioji ranka ir kai tokia šviesi krenta į akis...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 13, 08:46)
vis tiek neturiu ką veikti. nuotraukų gi neturiu  lotuliukas.gif

gedai, sveikas prisijungęs. jau įkišau nosį tavo galerijon wink.gif puiku, kad jungiesi, manau iš tavęs sulauksim irgi daug gerų patarimų  mirksiukas.gif ši foto graži, paprasta, rodo viską ką norėjai parodyt. tik man rėmas erdvę užmušinėja. nors rėmo paskirtis rėminti, bet šioje foto norisi man to laisvesnio pojūčio g.gif

Labas smile.gif prisijungiau irgi manydamas jog sulauksiu patarimų, bei kritikos smile.gif
Pradžiai ir galvojau įkelti be rėmelio smile.gif Bet paskiau užsinorėjau rėmelio, tad ir uždėjau rėmelį, man jis patiko blush2.gif
Laisvesnis pojūtis galbūt yra kituose tos pačios scenos nuotraukuose tik landscape'u smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedas: 13 lapkričio 2008 - 09:52
QUOTE(sayonara @ 2008 11 13, 10:33)
o man patinka viskas, išskyrus veido spalvą. gal j.b būčiau darius.
poza, be abejo, sudėtinga. galbūt ne pati dėkingiausia, bet ji galinga. aš nežinau, kaip kitiems, bet net atšlijau pamačius. tokia motina žemė įsikūnijusi. vaisingumas ir motinystė. bet ne trapi, o galina, visa užliejanti. tokia uch. stipru. sakau, tik dėl atspalvio kritikuoju, o visa kita man tiesiog patiko. 4u.gif

drinks_cheers.gif būtent tai mane ir užvežė. ne trapi motinystė, nusladinta bantukais, o uch vaisingumas, griaunantis užtvankas. ir motinos charakteris gali būti tam nei kiek ne prieštarauja. mane tas "stiprumas" sužavėjo. po standartinių pilvukų ir žvilgsnių į juos, man taip kaip koks gurmaniškas patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
Sansara, man irgi pasirodė tiesiog kitaip. Tas ir patiko labai.
Be abejo, ir modelio veido bruožai labai labai labai tinkami būtent tokiam amplua. Tvirta, stipri, galinga.
Atsakyti
peppi, labai graži nėštukė, pavydėtinos kokybės nuotrauka, ir man tos kojos.... g.gif , čia panašiai kaip ir aš Andrėjos kojas į priekį iškišau, jos pasidaro neproporcingai stambios smile.gif
Sea, man nerealiai įdomi ir puiki Liepos nuotrauka bigsmile.gif . Nu ilgai žiūrisi, taip sakant thumbup.gif . Net sakyčiau, kad ji ne tik šeimos albumui 4u.gif
Stebukle, pasiilgau tavo nuotraukų smile.gif
Sveikas prisijungęs, Gedai
O aš kraunu blykstę, žiūrėsiu ar ji jau man beviltiškai sugędo verysad.gif . O namie tuščia, nėr ką fotkinti, išskyrus šunis biggrin.gif .
Aš irgi dariau fotosesiją vienos mergytės ir jos šuniuko. Gal pakomentuosit? blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti