Kuuzia, dek nuotrauka, ir bus matyt
QUOTE(linuke_ @ 2008 12 02, 14:54)
tik ką baigus studijuoti fotografiją. O kokios pakraipos tai nežinau kokių gali būti
Vat ką aš ir mąstau, kad geras marketingas Vadinasi ši knyga atkrenta
O gal galit pasufleruoti bent kokį įvertintą lietuvį fotografą/-ę
Vat ką aš ir mąstau, kad geras marketingas Vadinasi ši knyga atkrenta
O gal galit pasufleruoti bent kokį įvertintą lietuvį fotografą/-ę
Sutkus, Aleksandravičius, Požerskis, Rakauskas.... Aš norėčiau Sutkaus albumą turėt.
Ieškok ir užsieninių, jie retesni ir įdomesni studijuoti, negu vietiniai. bet kuris fotografas apsidžiaugs gavęs Bresson'ą ar pan.
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 02, 16:41)
Tai, kad tema vadinasi "mokomės fotografuoti", nemanau, kad sumaišiau
dėk kelias foto ir matysis, ar pas pažengusius patempsi, ar pas pradedančius geriau..
QUOTE(sayonara @ 2008 12 02, 17:58)
Sutkus, Aleksandravičius, Požerskis, Rakauskas.... Aš norėčiau Sutkaus albumą turėt.
Ieškok ir užsieninių, jie retesni ir įdomesni studijuoti, negu vietiniai.
Ieškok ir užsieninių, jie retesni ir įdomesni studijuoti, negu vietiniai.
As ir Sutkaus noreciau, ir Aleksandraviciaus...
Po ramaus Bites katino, idedu spalvu kratineli - pokalbis
Kelionine, bet gal nors kompozicija padori?
BN, man norisi vyrų arčiau ir kad išliktų erdvė, kuri dabar jaučiama. manau, kad versčiau į jb..
Sea, man pastarosios nelabai įdomios, nors ir kokybiškos foto, o portretai geri. su spalvomis gražiai susitvarkai. kreivas merginos portretas jb labai patiko
na, ir last, but not the least - bitės katinas. žinot, o mane veža tokia buitinė fotografija. tie laidai, komoda, grindys, žvilgsnis. mano galva, nemažai sugebėjimo reik katiną savo aplinkoje nufotografuot įdomiai. vis tiek juk visos stabtelėjom ir pasižiūrėjom. ir nusikrizenom. taip, rimtąja foto tai gali tapti nebent Ryžiko anūkams bet tikrai smagios, šypseną keliančios tokios foto. man patinka. ir kokybės reikalavmai joms, bent jau iš mano pusės, kur kas mažesni. ai, tiesa, aš apskritai prie kokybės retai kabinėjuosi
jei atvirai, dabar kai prisimenu bitės miestą ir bitės gatves ir kašarus, man kur kas labiau patinka tai, ką bitė daro dabar, o ne anksčiau
Sea, man pastarosios nelabai įdomios, nors ir kokybiškos foto, o portretai geri. su spalvomis gražiai susitvarkai. kreivas merginos portretas jb labai patiko
na, ir last, but not the least - bitės katinas. žinot, o mane veža tokia buitinė fotografija. tie laidai, komoda, grindys, žvilgsnis. mano galva, nemažai sugebėjimo reik katiną savo aplinkoje nufotografuot įdomiai. vis tiek juk visos stabtelėjom ir pasižiūrėjom. ir nusikrizenom. taip, rimtąja foto tai gali tapti nebent Ryžiko anūkams bet tikrai smagios, šypseną keliančios tokios foto. man patinka. ir kokybės reikalavmai joms, bent jau iš mano pusės, kur kas mažesni. ai, tiesa, aš apskritai prie kokybės retai kabinėjuosi
jei atvirai, dabar kai prisimenu bitės miestą ir bitės gatves ir kašarus, man kur kas labiau patinka tai, ką bitė daro dabar, o ne anksčiau
amzinaji atilsi duok mirusiems ND ir amzinoji sviesa jiems teeesvieeeecia, tegul ilsisi ramybeje AMEN.
tikuos nepalaikysit sventvagyste, kad panaudojau giesmes zodzius, bet tiesiog baikime reanimuot lavona viena syki, jau net man pikta paliko (bandziau sudalyvaut vadinasi )
vsio nera ND ir nebebus artimiausiu metu. faktas.
bukim biedni bet teisingi
komentaru 2, nuotrauku 4
as daugiau nepasisakinesiu ta tema. ir jokiu man cia sentimentu kad nebutu ir paverkslenimu "atgaivinkim" "susiimkim" "davai darom" "kaledine tema ant nosies" "prateskim" "keiskim palankia tema" "jie labai naudingi" "daugiau interpretaciju" pereme pradinukai is musu ND ir ten jie tikrai gyvuoja ir gyvuos dar ilgai, nes entuziazmas per krastus liejasi zmones dirba ir nemiega del fotografavimo kaip mes kazkada
tikuos nepalaikysit sventvagyste, kad panaudojau giesmes zodzius, bet tiesiog baikime reanimuot lavona viena syki, jau net man pikta paliko (bandziau sudalyvaut vadinasi )
komentaru 2, nuotrauku 4
as daugiau nepasisakinesiu ta tema. ir jokiu man cia sentimentu kad nebutu ir paverkslenimu "atgaivinkim" "susiimkim" "davai darom" "kaledine tema ant nosies" "prateskim" "keiskim palankia tema" "jie labai naudingi" "daugiau interpretaciju" pereme pradinukai is musu ND ir ten jie tikrai gyvuoja ir gyvuos dar ilgai, nes entuziazmas per krastus liejasi zmones dirba ir nemiega del fotografavimo kaip mes kazkada
QUOTE(Sansara @ 2008 12 02, 19:46)
amzinaji atilsi duok mirusiems ND ir amzinoji sviesa jiems teeesvieeeecia, tegul ilsisi ramybeje AMEN.
komentaru 2, nuotrauku 4
komentaru 2, nuotrauku 4
kaip yra norinčių išsaugoti ND, taip yra ir norinčių juos kuo greičiau palaidoti
žiauru.. teks eit pas pradedančius ND daryt
mano Geometrijos versija.. lai ilsisi ji ramybėj
Sea man iš pirmos serijos portretukai mieli..spalvos gerulės, papasakok kaip padarai .. ir diegelis fainas antroj serijoj
BN puiki erdvė.. ech ir randat vietas..
Bite man irgi tokios buitinės gerulės foto.. norėčiau taip išmokt matyt
mano Geometrijos versija.. lai ilsisi ji ramybėj
Sea man iš pirmos serijos portretukai mieli..spalvos gerulės, papasakok kaip padarai .. ir diegelis fainas antroj serijoj
BN puiki erdvė.. ech ir randat vietas..
Bite man irgi tokios buitinės gerulės foto.. norėčiau taip išmokt matyt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.