Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 12, 23:28)
Na zinai, jei butu spalvota, ir matyciau kad duona yra duona, o kad rankos yra rankos, manau butu labai grazi foto smile.gif bet juoda balta net kakta suraukiau be ziuredama, bet pavadinimo nelabai ir suprasciau. cia matyt tik Tau subjektyviai viskas aisku smile.gif

Nu va, nieko gero. Spalvota klaiki spalvomis, o j/b aisku tik man ir ten buvusiems. Vat ir noriu issiaiskint kas yr ;-)

QUOTE(Stebukle @ 2008 11 12, 23:34)
o kuo tu fotkini? Siaip pastebejau labai idomu dalyka su tuo iso, kartais prie 1600iso pas mane mazesni triuksmai nei prie 200 kai fotografuojama pavesyje, tik mano galvai tai nesuprast kodel unsure.gif
Pas mane prie iso 800 rezultatas kazkas tokio gaunasi, cia be blykstes ir be langu patalpa unsure.gif
http://i22.photobuck...ai/IMG_7167.jpg

Kartais yra zodis- reikia, tai va, o si karta reikia ten kraustytis i visiskai svetima man miesta unsure.gif na, bet LT irnesakyk.gif

sitai nuotraukai norisi LABAI spalvu, nes nesimato duonos schmoll.gif

As fotografuoju Canon eos 400d. Ir pas mane triuksmas kazkodel visada (bent jau man) atrodo labai didelis, net ir prie 200 iso. Bet juk tai negali buti gedimas?

Beje, taviskis rezultatas zyyymiai geresni, bent jau kiek matosi... Tiesa, cia fotografuota RAW? Va sios mano ridytos fotografuotos RAW, ziurint per ZoomBrowser (canon programa) tokio triuksmo nesimato, bet konvertuoju, ir pradingta tiek ryskumas, tiek skaidrumas. O konvertuoju su PS3. Gal cia beda?

O del reikia - ne beda, Lietuva nedidele :-)

Atsakyti
Peppi, as irgi is pradziu galvojau kad poza keistoka, bet ko toliau ziuriu, tuo labaiu man patinka. Tokios spalvos/nespalvos-skonio reikalas. Sviesa tikrai liuks, gal kiek norisi prikibti prie seselio nuo kapiusono, kazkaip i tamsa nelabai graziai man pereina, bet cia smulkmena irnesakyk.gif

Opa,siltas kadras, gal tikrai norisi spalvu, bet zinant situacija, man visai patinka, tik neaisku, kad ten duona, galvojau kamuoliukas
P.S. Pas mane irgi truksmas labai negraziai atrodo ant veiduku nuo 800, stengiuosiu ko maziau naudoti toki,nes spalvos tai tikrai pravalas gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 23:42)

As fotografuoju Canon eos 400d. Ir pas mane triuksmas kazkodel visada (bent jau man) atrodo labai didelis, net ir prie 200 iso. Bet juk tai negali buti gedimas?

Beje, taviskis rezultatas zyyymiai geresni, bent jau kiek matosi... Tiesa, cia fotografuota RAW? Va sios mano ridytos fotografuotos RAW, ziurint per ZoomBrowser (canon programa) tokio triuksmo nesimato, bet konvertuoju, ir pradingta tiek ryskumas, tiek skaidrumas. O konvertuoju su PS3. Gal cia beda?

O del reikia - ne beda, Lietuva nedidele :-)

cia beda tavo nustatymuose manau. Kazkada destytuvas aiskino, kad jei palieki per maza iso, tada didesni triuksmai buna, nei pakeltas iso. Zodziu nemoku paaiskint blush2.gif zinau kad drasiai galiu ket iso iki 1000, jei nuotraukos bus daromos 10x15, triuksmu nesimatyt.
As tik jpg fotkinu, kolkas susitvarkau su juo. Su RAW nesusidraugauju, man prastesnis rezultatas gaunasi jame fotkinant, todel padejau ji i sona.

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 22:42)
Vat zinai man tas pats g.gif irgi 400eos, irgi su zoombrowser viskas normaliai, bet pervedu i jpg ir toliau jau PS adobe7,0-atrodo lyg nieko ir nedaryta g.gif ir kokybe krenta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 20:48)
atžygiuoju su nuotrauka iš nėštuminės fotosesijos smile.gif
kol kas atrodo šita geriausia bet kitų dar nebaigiau...

Apsvietimas puikus thumbup.gif Gal gali papasakoti kaip susitvarkei ax.gif
O siaip man kaip ir visom kliuna modelio poza blush2.gif O modeliukas isskirtinai grazi wub.gif

QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 21:01)
oi gerai tau bus įtariu... ax.gif labai lauksiu atsiliepimų, įdomu ar nepasigesi platesnio kampo rolleyes.gif

Taigi ir sigma 17-70mm dar turiu. O be to 24 mm bus daug placiau ant naujojo body(5D perku).
Dabar galvoju kazi ar mano sigmute tiks ant jo g.gif Jei tiks tai gerai turesiu super platu kampa.
Pagaliau matysiu kaip tarkim 50mm realiai atrodo biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 11 12, 22:34)
o kuo tu fotkini? Siaip pastebejau labai idomu dalyka su tuo iso, kartais prie 1600iso pas mane mazesni triuksmai nei prie 200 kai fotografuojama pavesyje, tik mano galvai tai nesuprast kodel unsure.gif
Pas mane prie iso 800 rezultatas kazkas tokio gaunasi, cia be blykstes ir be langu patalpa unsure.gif
http://i22.photobuck...ai/IMG_7167.jpg

Stebukle, prie ISO800 man tikrai viskas gerai ziuris ax.gif

Opa, spalvuuuuuuuuuu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 22:42)
Va sios mano ridytos fotografuotos RAW, ziurint per ZoomBrowser (canon programa) tokio triuksmo nesimato, bet konvertuoju, ir pradingta tiek ryskumas, tiek skaidrumas. O konvertuoju su PS3. Gal cia beda?

O kodel nekonvertuoji su Digital Photo Profesional programa??? As visada su ta programa pasviesinu/patamsinu jei reikia, sureguliuoju WB ir tada verciu i jpeg'a. Atsidarius PS patampau curves ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 12 lapkričio 2008 - 23:50
Peppi, patinka apsvietimas, tik poza ne 4u.gif

Stebukle, Taurageje daug fotografu, jie net savo puslapi turi www.fotojura.lt berods:) Linkiu apsiprasti kuo greiciau 4u.gif

Baccardi 4u.gif

user posted image

Ka tik filma apie D. Arbus ziurejom. Kaip jums? Man patiko, vyrui ne biggrin.gif
Papildyta:
Turiu nauja nuotrauka su ISO 3200 daryta biggrin.gif Buvo tamsoka kambaryje ir sviesa buvo is priekio. Liepa nusimete knygutes ir atsigulus gulinejo ir pakviete mane pasiziureti ka sugalvojo, sakau palauk padarysiu nuotrauka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 01:11)

Stebukle, Taurageje daug fotografu, jie net savo puslapi turi www.fotojura.lt berods:)  Linkiu apsiprasti kuo greiciau 4u.gif

Turiu nauja nuotrauka su ISO 3200 daryta biggrin.gif  Buvo tamsoka kambaryje ir sviesa buvo is priekio. Liepa nusimete knygutes ir atsigulus gulinejo ir pakviete mane pasiziureti ka sugalvojo, sakau palauk padarysiu nuotrauka biggrin.gif

4u.gif jau zinau ta kluba http://www.photojura.lt/ smagu ten turetu but smile.gif 16 vyru ir 1 moteris mastau.gif Aciu.

Sakyciau per daug gerai kai su tokiu iso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 02:11)
Turiu nauja nuotrauka su ISO 3200 daryta biggrin.gif 
Kiek kiek? swoon.gif
Siaip patinka man ji, dar laiau patiktu be remo, tokia senobine smile.gif ir labaaaaai noreciau matyti daugiau knygu apacioje, daugiau aplinkos, kas gi cia vyksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 13 lapkričio 2008 - 00:25
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 12, 16:23)
Kiek kiek?  swoon.gif
Siaip patinka man ji, dar laiau patiktu be remo, tokia senobine smile.gif ir labaaaaai noreciau matyti daugiau knygu apacioje, daugiau aplinkos, kas gi cia vyksta

tiek tiek lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveiki,
Norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti, ar priimsite į savas gretas 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gedas @ 2008 11 13, 02:47)
Sveiki,
Norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti, ar priimsite į savas gretas  4u.gif  ?
Prasom prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 13, 01:50)
Prasom prasom  4u.gif

Miela malonu thumbup.gif
Atsakyti