Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba

norėčiau prisidėti prie jūsų ir mokytis fotografuoti. Kaip supratau, tam reikia man parodyti jums savo kokias foto - Kiek supratau iš taisyklių pirmame psl.
Dabar jūsų tema yra "Geometrija", tai aš čia turėčiau dėti kokią foto?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 02, 14:22)
nėra aišku, kokio lygio ir kokios pakraipos ji fotografė.
aš pvz nesu fotografė, tik mėgstu fotografuoti, bet neregėtos lietuvos jaučiu man nereikėtų..smile.gif) geriau jau kokį nors kitokį albumą gaučiau..smile.gif

tik ką baigus studijuoti fotografiją. O kokios pakraipos tai nežinau blush2.gif kokių gali būti blush2.gif

QUOTE(Opa @ 2008 12 02, 14:43)
Mano nuomone "Neregeta Lietuva" yra tiesiog profesionalaus marketingo ir geru investiciju (pvz i technika, spaudos kokybe ir pan.) pavyzdys uzpildes tam tikra nisa. Uzsienieciui tai neblogas reprezentacinis albumas, o fotografui, na nzn. g.gif

Vat ką aš ir mąstau, kad geras marketingas smile.gif Vadinasi ši knyga atkrenta rolleyes.gif

O gal galit pasufleruoti bent kokį įvertintą lietuvį fotografą/-ę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 02, 12:27)

Degute, o ir tu pati viska ryskini ir krosini, ar as jau kazka praleidau?  ax.gif Geras katukas tavo, gal tamsokas siek tiek. Bet patinka ta tvarka.

As tai sprendziu dilema - Kaledu senis pazadejo objektyva, tai dabar renkuosi  doh.gif  Seniai svajojau apie 24-70/2,8. Dabar dar ties 50mm/1,4 sustojau. Noreciau abieju, bet abieju turet neisei, reiks rinktis, tai va, dabar mastau. Gal patarsit, kas abu isbande, nes svarbus kainos/kokybes santykis?

Ne ne, pati tik kaupiuosi. Anksčiau, studentiškais laikais, tai darydavau. Dabar neturiu kampo ramaus.

juk 24-70 jau kaip ir padengia 50-tuką? realiai 1.4 nesu fotkinus su 50-tuku, vistiek nuo kokių 2.8-3.2 pradedu.
Aš tai plataus kampo norėčiau, ale F4 - tamsokas jau, o F2.8 - tik pasvajot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 01, 21:07)
Matau tema pasimirus truputi, tai patersiu eteri biggrin.gif
Mes jau pasipuosem eglute biggrin.gif 

Man labai patinka tavo nuotraukų lengvumas, skaidrumas ir toks atspalvis malonus smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 02, 13:09)
kad visai nenumirtų tema, pasirodau, kaip sėkmingai pildau katinų šeimos albumą  lotuliukas.gif . ilgai galvojau dėt ar nedėt  unsure.gif bet tiek to. suprasiu, jei pagalvosit, kad bitei  fool.gif  lotuliukas.gif

Man norėtusi katino ryškesnio. O šiaip tai juokingai atrodo - išsigandęs ir pasiklydęs buityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 12 02, 14:54)
tik ką baigus studijuoti fotografiją. O kokios pakraipos tai nežinau blush2.gif kokių gali būti blush2.gif
Vat ką aš ir mąstau, kad geras marketingas smile.gif Vadinasi ši knyga atkrenta rolleyes.gif

pasidomėk, ką ji mėgsta. gal portretus, gal gatvės foto, gal peizažai... asmeniškai aš imčiau kokį Sutkų ar Kunčių. arba nuvaryk i Prospekto galeriją ir ten išrinksi ką nors tikrai.
Atsakyti
marketingas šios knygos yra nuostabus ir turi tapti chrestomatiniu....
dovanojant tokią knygą reikia galvoti, ką su tokia knyga apdovanotasis darys? pats autorius ją pozicionavo kaip verslo dovaną ir abejojo, ar ją pirks paprasti žmonės (matyt dėl kainos, dydžio). aš ją varčiau. pagalvojau, kad nenorėčiau turėti. tame tarpe nepatiko ir poligrafija. už tokią sumą fotografuojančiam žmogui galima daug neblogų dalykų nupirkti. pvz. monopodą, galvą stovyu, matricos valymo komplektą, filtrus, blendas, neblogą krepšį...... nebent jau viską turi, tuomet gerai ir knyga (pats tokiomis knygomis naudojuosi kaip presu tiesindamas išdžiuvusias juostas ir nuotraukas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 02, 15:09)
kad visai nenumirtų tema, pasirodau, kaip sėkmingai pildau katinų šeimos albumą  lotuliukas.gif .
man tai fain ziuris biggrin.gif bet noretus ryskesnio katino

QUOTE(linuke_ @ 2008 12 02, 16:54)
As tai siausciau i HUMANITA, Dominikonu g. 5, jei Vilniuje, Kaune tai nzn.
Informacinio turinio knygu ten nelabai maciau, bet meniniu tai neblogu yra smile.gif pirkciau kokia pasaulio fotografu, neklasifikuota pagal tematika. tiesiog geros foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 02, 15:07)
pasidomėk, ką ji mėgsta. gal portretus, gal gatvės foto, gal peizažai... asmeniškai aš imčiau kokį Sutkų ar Kunčių. arba nuvaryk i Prospekto galeriją ir ten išrinksi ką nors tikrai.

Ta Prospekto galerija įtariu Vilniuje blush2.gif aš tai Kaune.
QUOTE(andriuska @ 2008 12 02, 15:12)
marketingas šios knygos yra nuostabus ir turi tapti chrestomatiniu....
dovanojant tokią knygą reikia galvoti, ką su tokia knyga apdovanotasis darys? pats autorius ją pozicionavo kaip verslo dovaną ir abejojo, ar ją pirks paprasti žmonės (matyt dėl kainos, dydžio). aš ją varčiau. pagalvojau, kad nenorėčiau turėti. tame tarpe nepatiko ir poligrafija. už tokią sumą fotografuojančiam žmogui galima daug neblogų dalykų nupirkti. pvz. monopodą, galvą stovyu, matricos valymo komplektą, filtrus, blendas, neblogą krepšį...... nebent jau viską turi, tuomet gerai ir knyga (pats tokiomis knygomis naudojuosi kaip presu tiesindamas išdžiuvusias juostas ir nuotraukas smile.gif )

Iš daiktų skirtų fotografijai nenorėčiau rizikuoti, nes nežinau ką turi, o ko ne doh.gif Juo labiau visiškai nesuprantu koks daiktas būtų naudingas blush2.gif Be to, finansine padėtimi nesiskundžia, manau viską nusiperka ko reikia mirksiukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 02, 15:20)
As tai siausciau i HUMANITA, Dominikonu g. 5, jei Vilniuje, Kaune tai nzn.
Informacinio turinio knygu ten nelabai maciau, bet meniniu tai neblogu yra smile.gif pirkciau kokia pasaulio fotografu, neklasifikuota pagal tematika. tiesiog geros foto smile.gif

Man Kaune reikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
nepažiūrėjau, kad tu Kaune doh.gif
Humanitas http://www.humanitas...taktai-knygynai

o tu jos paklausinėk kaip nors aplinkui per aplinkui biggrin.gif , ko ji norėtų, ar kuom domisi. tada ateik vėl pas mus, mes tau padėsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 02 gruodžio 2008 - 15:44
QUOTE(bite maja @ 2008 12 02, 15:42)
nepažiūrėjau, kad tu Kaune  doh.gif 
Humanitas http://www.humanitas...taktai-knygynai

o tu jos paklausinėk kaip nors aplinkui per aplinkui  biggrin.gif , ko ji norėtų, ar kuom domisi. tada ateik vėl pas mus, mes tau padėsim  smile.gif

4u.gif
pasiklausinėsiu konkrečiau ką jinai fotografuoja, tada vėl sugrįšiu ax.gif
ačiū, kad akmenimis neužmėtėt aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 12 02, 15:32)
Man Kaune reikėtų rolleyes.gif

Kaune geriau eiti į Senamiestyje esantį Humanito knygyną, "1001 knyga", bent jau anksčiau ten didesnis pasirinkimas buvo nei VDU "Humanite". O šiaip dar visokių įdomybių mačiau "Baltų lankų" knygyne Akropolyje.
Atsakyti
tiek rasiau ir uzsidare visos citatos...

Kuzzia, tu sumaisei temas 4u.gif

Bite, Opa, Degute, dekoju uz kritikair ne tik 4u.gif

Opa, Evitafoto abu turi,gal ji ka patars 4u.gif Tos paskutines darytos su 50mm 1.4 objektyvu 4u.gif Labai patiko man jis, tik dabar noreciau gera kopija nusipirkt. O siaip tai irgi svajoju apie 24-70. Bet kiek prisiskaitinejau,kad Canon leidzia sharp ir soft ju kopijas.

Wyshnia,kaip tau 24-70? ar patenkino lukescius?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 02, 16:09)
Kuzzia, tu sumaisei temas 4u.gif

Tai, kad tema vadinasi "mokomės fotografuoti", nemanau, kad sumaišiau
Atsakyti