Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea_, užuojauta. man rodos, kad mano 50 mm 1.4 muilina nuo pirmos dienos.
kai numečiau jį, išvis nepamenu, kada pjaunantį aštrumą buvau gavus biggrin.gif
moralas: nemėtyt..biggrin.gif
kada nors reikės tokį išsinuomot ir palygint. doh.gif
Atsakyti
Sayonara,tikrai pasitikrink savaji, nes as net negalvojau,kad tiek daug ju brokuotu isleidzia. Flickr groups uztikau daug info apie si objektyva.

Matau tema pasimirus truputi, tai patersiu eteri biggrin.gif
Mes jau pasipuosem eglute biggrin.gif
user posted image

user posted image
drauges portretai Kreivi
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 01 gruodžio 2008 - 21:20
Degute 4u.gif smagiai susijuoduoja biggrin.gif

Sayonara ir andriuska nu fainai cia susikooperavot, tikiu, ir isivaizduoju ta jausma, kaip norec pabandyt, jauciu kazkas panasaus kaip zvejyba - tik kurybiskiau biggrin.gif

Sea - oi kaip anksti jus pasipuoset, ale man patinka! pirma puiki atvirute! Antroj tai tikras bumbulas ant eglutes lotuliukas.gif tik virsaus truksta labai, apie trecia jau sakiau, faina 4u.gif ketvirta dar fainesne, siaip jau seniai pastebejau kad pas tave kokybe ir spalvos nerealios thumbup.gif
Atsakyti
Dekoju Latoya,labai malonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 01, 16:08)
ir jūs meldėtės prie vonelių biggrin.gif

Į meldimasi nepanašu buvo, be to juostelės jau anam amžiuj išryškintos smile.gif
Cia Sayonarai ir Andriuskai buvo skirta, kaip jau ir Tu pati pastebejai biggrin.gif
Ale ir katinas panasus i is meldimosi nuobodulio uzmigusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 01, 21:07)
Matau tema pasimirus truputi, tai patersiu eteri biggrin.gif
Mes jau pasipuosem eglute biggrin.gif 

man pirma nepatinka. kažkaip ji man nesižiūri. antroj per daug apačios ir per mažai viršaus.
o 3oji ir 4oji thumbup.gif tiek j/b, tiek spalvos labai liuks. na, ir kokybė liuks.

Atsakyti
Sea, man patinka, labai. Merginos portretai is vis super, vaikiuko ryskumas akis bado, o pirmoji, hm, na tiesiog, nieko labai ispudingo. Ar cia su naujuoju 50-uku?

Sayonara, susirgai juotinyku liga? lotuliukas.gif

Degute, o ir tu pati viska ryskini ir krosini, ar as jau kazka praleidau? ax.gif Geras katukas tavo, gal tamsokas siek tiek. Bet patinka ta tvarka.

As tai sprendziu dilema - Kaledu senis pazadejo objektyva, tai dabar renkuosi doh.gif Seniai svajojau apie 24-70/2,8. Dabar dar ties 50mm/1,4 sustojau. Noreciau abieju, bet abieju turet neisei, reiks rinktis, tai va, dabar mastau. Gal patarsit, kas abu isbande, nes svarbus kainos/kokybes santykis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 02 gruodžio 2008 - 13:02
kad visai nenumirtų tema, pasirodau, kaip sėkmingai pildau katinų šeimos albumą lotuliukas.gif . ilgai galvojau dėt ar nedėt unsure.gif bet tiek to. suprasiu, jei pagalvosit, kad bitei fool.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 02, 12:27)
Sayonara, susirgai juotinyku liga?  lotuliukas.gif
As tai sprendziu dilema - Kaledu senis pazadejo objektyva, tai dabar renkuosi  doh.gif  Seniai svajojau apie 24-70/2,8. Dabar dar ties 50mm/1,4 sustojau. Noreciau abieju, bet abieju turet neisei, reiks rinktis, tai va, dabar mastau. Gal patarsit, kas abu isbande, nes svarbus kainos/kokybes santykis?

aš jau seniai juostinykė biggrin.gif

aš turiu 50 1,4, o wyshnia - ir 50 mm, ir 24-70.
man rodos abu jie tiek skirtingi, kad tarp jų rinktis sunku. norėtųsi abiejų biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsiprašau, kad aš pas jus taip įsiveržiau blush2.gif noriu paprašyti patarimo 4u.gif Noriu savo sesei fotografei padovanoti fotografijų knygą, tačiau pati nenusimanau fotografijoje ir nežinau kuri yra verta dėmesio g.gif Gal galėtumėt pasidalinti kokios fotografijos knygos labiausiai norėtumėte ar jau turite ir labai patinka.
Beje, ką manot apie Neregėta Lietuva g.gif Ar vykusi knyga, ar tiesiog geras marketingas?

Atsiprašau, kad poster_offtopic.gif Bet ko gero iš jūsų galiu tikėtis geriausių patarimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 12 02, 13:40)
Laba diena  4u.gif
Atsiprašau, kad aš pas jus taip įsiveržiau blush2.gif noriu paprašyti patarimo 4u.gif Noriu savo sesei fotografei padovanoti fotografijų knygą, tačiau pati nenusimanau fotografijoje ir nežinau kuri yra verta dėmesio g.gif Gal galėtumėt pasidalinti kokios fotografijos knygos labiausiai norėtumėte ar jau turite ir labai patinka.
Beje, ką manot apie Neregėta Lietuva g.gif Ar vykusi knyga, ar tiesiog geras marketingas?

Atsiprašau, kad poster_offtopic.gif Bet ko gero iš jūsų galiu tikėtis geriausių patarimų  ax.gif

nėra aišku, kokio lygio ir kokios pakraipos ji fotografė.
aš pvz nesu fotografė, tik mėgstu fotografuoti, bet neregėtos lietuvos jaučiu man nereikėtų..smile.gif) geriau jau kokį nors kitokį albumą gaučiau..smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone "Neregeta Lietuva" yra tiesiog profesionalaus marketingo ir geru investiciju (pvz i technika, spaudos kokybe ir pan.) pavyzdys uzpildes tam tikra nisa. Uzsienieciui tai neblogas reprezentacinis albumas, o fotografui, na nzn. g.gif
Atsakyti