Sea_, užuojauta. man rodos, kad mano 50 mm 1.4 muilina nuo pirmos dienos.
kai numečiau jį, išvis nepamenu, kada pjaunantį aštrumą buvau gavus
moralas: nemėtyt..
kada nors reikės tokį išsinuomot ir palygint.
Degute smagiai susijuoduoja
Sayonara ir andriuska nu fainai cia susikooperavot, tikiu, ir isivaizduoju ta jausma, kaip norec pabandyt, jauciu kazkas panasaus kaip zvejyba - tik kurybiskiau
Sea - oi kaip anksti jus pasipuoset, ale man patinka! pirma puiki atvirute! Antroj tai tikras bumbulas ant eglutes tik virsaus truksta labai, apie trecia jau sakiau, faina ketvirta dar fainesne, siaip jau seniai pastebejau kad pas tave kokybe ir spalvos nerealios
Sayonara ir andriuska nu fainai cia susikooperavot, tikiu, ir isivaizduoju ta jausma, kaip norec pabandyt, jauciu kazkas panasaus kaip zvejyba - tik kurybiskiau
Sea - oi kaip anksti jus pasipuoset, ale man patinka! pirma puiki atvirute! Antroj tai tikras bumbulas ant eglutes tik virsaus truksta labai, apie trecia jau sakiau, faina ketvirta dar fainesne, siaip jau seniai pastebejau kad pas tave kokybe ir spalvos nerealios
QUOTE(Degutė @ 2008 12 01, 16:08)
ir jūs meldėtės prie vonelių
Į meldimasi nepanašu buvo, be to juostelės jau anam amžiuj išryškintos
Cia Sayonarai ir Andriuskai buvo skirta, kaip jau ir Tu pati pastebejai Į meldimasi nepanašu buvo, be to juostelės jau anam amžiuj išryškintos
Ale ir katinas panasus i is meldimosi nuobodulio uzmigusi
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 01, 21:07)
man pirma nepatinka. kažkaip ji man nesižiūri. antroj per daug apačios ir per mažai viršaus.
o 3oji ir 4oji tiek j/b, tiek spalvos labai liuks. na, ir kokybė liuks.
Sea, man patinka, labai. Merginos portretai is vis super, vaikiuko ryskumas akis bado, o pirmoji, hm, na tiesiog, nieko labai ispudingo. Ar cia su naujuoju 50-uku?
Sayonara, susirgai juotinyku liga?
Degute, o ir tu pati viska ryskini ir krosini, ar as jau kazka praleidau? Geras katukas tavo, gal tamsokas siek tiek. Bet patinka ta tvarka.
As tai sprendziu dilema - Kaledu senis pazadejo objektyva, tai dabar renkuosi Seniai svajojau apie 24-70/2,8. Dabar dar ties 50mm/1,4 sustojau. Noreciau abieju, bet abieju turet neisei, reiks rinktis, tai va, dabar mastau. Gal patarsit, kas abu isbande, nes svarbus kainos/kokybes santykis?
Degute, o ir tu pati viska ryskini ir krosini, ar as jau kazka praleidau? Geras katukas tavo, gal tamsokas siek tiek. Bet patinka ta tvarka.
As tai sprendziu dilema - Kaledu senis pazadejo objektyva, tai dabar renkuosi Seniai svajojau apie 24-70/2,8. Dabar dar ties 50mm/1,4 sustojau. Noreciau abieju, bet abieju turet neisei, reiks rinktis, tai va, dabar mastau. Gal patarsit, kas abu isbande, nes svarbus kainos/kokybes santykis?
QUOTE(Opa @ 2008 12 02, 12:27)
aš jau seniai juostinykė
aš turiu 50 1,4, o wyshnia - ir 50 mm, ir 24-70.
man rodos abu jie tiek skirtingi, kad tarp jų rinktis sunku. norėtųsi abiejų
Laba diena
Atsiprašau, kad aš pas jus taip įsiveržiau noriu paprašyti patarimo Noriu savo sesei fotografei padovanoti fotografijų knygą, tačiau pati nenusimanau fotografijoje ir nežinau kuri yra verta dėmesio Gal galėtumėt pasidalinti kokios fotografijos knygos labiausiai norėtumėte ar jau turite ir labai patinka.
Beje, ką manot apie Neregėta Lietuva Ar vykusi knyga, ar tiesiog geras marketingas?
Atsiprašau, kad Bet ko gero iš jūsų galiu tikėtis geriausių patarimų
Atsiprašau, kad aš pas jus taip įsiveržiau noriu paprašyti patarimo Noriu savo sesei fotografei padovanoti fotografijų knygą, tačiau pati nenusimanau fotografijoje ir nežinau kuri yra verta dėmesio Gal galėtumėt pasidalinti kokios fotografijos knygos labiausiai norėtumėte ar jau turite ir labai patinka.
Beje, ką manot apie Neregėta Lietuva Ar vykusi knyga, ar tiesiog geras marketingas?
QUOTE(linuke_ @ 2008 12 02, 13:40)
Laba diena
nėra aišku, kokio lygio ir kokios pakraipos ji fotografė.
aš pvz nesu fotografė, tik mėgstu fotografuoti, bet neregėtos lietuvos jaučiu man nereikėtų..) geriau jau kokį nors kitokį albumą gaučiau..