Kur visi dingo???
Viktorija09 man tai vistiek nerodo.
Zveris - savaitgaliauja matyt visi
Zveris - savaitgaliauja matyt visi
Labadiena
Sveikinu su blykstem abidvi moteras! pavydziu jums... ziema nieko neimanoma nufotografuoti tokioje priblandoje, o as vis dar su kitiniu
Sveikinu su blykstem abidvi moteras! pavydziu jums... ziema nieko neimanoma nufotografuoti tokioje priblandoje, o as vis dar su kitiniu
QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 13:19)
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją?
Manau gali, man labai aptiko antra, tie obuoliai ir zandai super. ir zalumo nematau ant veido, arba nepastebejau, arba jis man nemaiso QUOTE(sayonara @ 2008 11 29, 10:19)
pasigirsiu ir čia
esu euforijoje, nes ką tik grįžau po juostos ryškinimo ir nuotraukų spausdinimo.
fotografija vis tik YRA mano meilė. pats pats geriausias hobis
ačiū andriuškai, kuris turėjo tiek kantrybės ir šiaip geros valios
esu euforijoje, nes ką tik grįžau po juostos ryškinimo ir nuotraukų spausdinimo.
fotografija vis tik YRA mano meilė. pats pats geriausias hobis
ačiū andriuškai, kuris turėjo tiek kantrybės ir šiaip geros valios
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 29, 20:50)
ne tas žodis. aš neapsimetinėju, tas procesas YRA nerealus..
QUOTE(Anasko @ 2008 11 29, 21:13)
Nu kaip smagu skaityti jusu tokias nuosirdzias emocijas
Nejaugi Tas procesas tikrai toks ikvepiantis itariu kad taip, bet turbut as neturiu juostininku gysleles arba ji kazkur labai gyliai gyliai paslepta
Nejaugi Tas procesas tikrai toks ikvepiantis itariu kad taip, bet turbut as neturiu juostininku gysleles arba ji kazkur labai gyliai gyliai paslepta
TAIP
supranti... pabaigi juostelę.. ją čia pat PATI išryškini, po to PATI spausdini nuotraukas: bandai, ieškai geriausio varianto, klūpi prie vonelės, lauki, ko pasirodys, KAS gi šį kartą gavosi, suki galvą, ar reikia filtro, ar ne, jei reikia - kokio, bandai.. klūpi prie vonelės, VĖL lauki, kas gavosi.. ir kai pamatai, kad jau gavai tą variantą, kurio reikia, gali galvą padėt ant paskutinės vonelės krašto kaip ciuckis prie šeimininko kojų ir žiūrėt žiūrėt.. toks palaimos jausmas apima..
tarkim, kad aš sentimentali durneška, bet mane tai veža..
QUOTE(sayonara @ 2008 11 29, 23:18)
supranti... pabaigi juostelę.. ją čia pat PATI išryškini, po to PATI spausdini nuotraukas: bandai, ieškai geriausio varianto, klūpi prie vonelės, lauki, ko pasirodys, KAS gi šį kartą gavosi, suki galvą, ar reikia filtro, ar ne, jei reikia - kokio, bandai.. klūpi prie vonelės, VĖL lauki, kas gavosi.. ir kai pamatai, kad jau gavai tą variantą, kurio reikia, gali galvą padėt ant paskutinės vonelės krašto kaip ciuckis prie šeimininko kojų ir žiūrėt žiūrėt.. toks palaimos jausmas apima..
Nerealiai, labai pavydziu, seniai svajoju QUOTE(latoya @ 2008 11 29, 12:37)
bandau dar karta det, jei nerodys tai net nezinau, ka ne taip darau
Smagu, Sayonara, kad Tau tas procesas sukelia tokius žavius ir šiltus jausmus. (Toliau - lyrinis nukrypimas, nesivarginkit, jei skubat ). Prisimenu savo paauglystę, kai ne po valandą ir ne po dvi tekdavo daryti laboranto darbą. Pradžioje tikrai būdavo įdomu pamatyti, kas atsiras tame "tabula rasa". Bet po to imdavau miegoti atsimerkus ir garsiai deklamuoti čia pat kuriamas eiles... Suprantu, kad kai prie didintuvo dirbi pati, kai viską ryškini ir fiksaže pamakaluoji, visai kitas jausmas... Bet vienas prisiminimas iš anų laikų - tai ryškalo ir fiksažo kvapas. Toks nepaaiškinamas šlapio fotopopieriaus kažko pažadas. Tą prisimenu ryškiai ir šiltai.
Per kur Tu keli nuotraukas? Nesimato man. Ir adresas toks keistokas. Tavo foto vadinasi "page.jpg"?
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 30, 13:39)
bandau dar karta det, jei nerodys tai net nezinau, ka ne taip darau
Per kur Tu keli nuotraukas? Nesimato man. Ir adresas toks keistokas. Tavo foto vadinasi "page.jpg"?
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 30, 15:49)
per picasaweb, o pavadinimas toks, delto kad koliaza dariau su PhotoScape programa ir nepervardinau issaugodama foto. gal reikejo foto pavadinima pakeist?
pakeicia foto pavadinima. ar rodo?