Aciu uz komentarus mano foto, atsigaunu cia pas jus is tikro
neturedama laiko i kudra imetu, o ten komentaru nelabai kokiu susilauksi...o cia negaliu atsidziaugt jusu issamiais komentarais ir kritika.
QUOTE(Opa @ 2008 11 26, 19:07)
Latoya, sveika sugrizus
Ryskumo sioje tikrai netruksta, fotkinta skaitmena. Tiesiog nesarpinau sumazinus. O vyresnelis taip, auga bernas, gudrus darosi.
Taviskems ner ka ir pridurt. Pirmosios zvilgsnis tiesiog sukausto, ir taip gaila vaikiuko pasidaro. Zodziu, gera emocija. O antroji idomi, savotiska, bet labai jauki ir miela, spalvomis ir turiniu. Zodziu, smagu tave cia matyt
Ai jooo, sharpo truksta mano akiai
kazkaip as linkus pasharpint, ir spausdinimui.
Aciu, malonu ir man cia pas jus!
QUOTE(BN @ 2008 11 26, 20:53)
Ziurineju nuotraukas, ir svarstau ar verta jas laikyt ar geriau trinti
Ar nors kiek idomu?
Nelabai is tikro...teisiog, gal man tokio tipo foro nelabai prie sirdies, na ir siaip ta saule kazkaip visa kokybe musa, detaliu labai daug...
QUOTE(Benitta @ 2008 11 26, 21:40)
Latoya, antrojoj man ryskumo labai truksta
ar cia mazinant internetui taip nutiko? Bet spalvos superines.
Kazkaip man netruksta ryskumo, gal palyginus su pirmaja taip atrodo kai salia viena kitos
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 00:23)
Labas vakaras
Ilindu su viena foto, kaip is salies atrodo, ar baisiai trukdo toks apkarpymas is sonu? koja siaip netilpo naturaliai
ir del apsvietimo norejau paklausti, ar toks neblogas?
Baisiai mielas momentas
, na bet apkarpymas ir man kliuna, jei jau kirpt, tai kirpciau ir virsaus, kur kampukas juoduoja prie pakausiuko mergytes desinej.
QUOTE(Degutė @ 2008 11 27, 00:36)
Ir užkrėtėt su koliažais, pabandžiau ir aš:
Uoj kooooks ziemiskas jau! Labai smagus, ir spalvos tokios tikros, ryskios ir svarios. LIUX
QUOTE(jolitana @ 2008 11 27, 00:58)
Viskas issalyta, akiu melynumas zavus
tik ir su spalvom kazkas negerai, aplink nor\syte ruda, as tokiu atveju siek tiek desaturate padarau.
QUOTE(Sansara @ 2008 11 27, 10:07)
vo galvojau galvojau ir supratau
kad manes visai nekabina portretai ne tik vaiku, bet ir suaugusiu...
ot tundra. kaip anksciau man "nedasilo"
mane zavi ryskumas, spalvos, technika, bet ne emocine foto puse aisku, atsiranda vienas kitas, kuris istringa ilgesniam laikui, bet vienetai... velnias, tai kas man patinka muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu
Mane atvirksciai! labiausiai portretai domina, dar gamta, maziau gatves fotografija ir objektai.
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 11:24)
Pamirsau pasigirti
ateijo Kaledos pas mane
turiu blykste
gal kada parodysiu ir istorija kaip ji atsirado.
Kaip rase vienas geras zmogus, blykste vis vien yra blogis
bet vis tiek nors vakar vakare fotkinau namie ir rezultatai neblogi, tik reikia ismokti dar ja naudotis, kad kada nors parasyciau kad blykste - tai geris
Sveikinu!!!! As kol kas vis stengiuosi blykstes vengti, ale kai kokie renginiai, va kad ir maziaus karnavalas darzely, vis apie ja pagalvoju.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 12:19)
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne
I kategorija tai tikrai, pirmoj ir man antras planas blasko, o antroje spalvytes superines! ir israiska, dar ir ta musyte
siek tiek desines pakirpciau, per pirsta.
Papildyta:
Jolitana - kava, tiesiog kava, ieskok gal kokio idomesnio kampo, situacijos, kad nuotrauka kalbetu kazka, jei apie kokybe tai jau geriau, gal mano akiai dar ryskumo truksta, sharpo dejai?
Viktorija09 nerodo