QUOTE(Anasko @ 2008 11 26, 23:23)
Ilindu su viena foto, kaip is salies atrodo, ar baisiai trukdo toks apkarpymas is sonu? koja siaip netilpo naturaliai
ir del apsvietimo norejau paklausti, ar toks neblogas?
Nu taip, viską merginos jau susakė. O jei dar labiau kirpti? T.y. apačią, net pakerpant alkūnę? nes dabar mažos mergaitės kojos nei šiaip, nei taip. Na, bet gal ir nepadės ir tai, nžn
QUOTE(jolitana @ 2008 11 26, 23:58)
Nėr ryškumo akytėse ir man nepatinka fonas - triukšmai ten kažkokie. Gal labai šviesinai?
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 08:47)
O aš jau turiu blykstę
Nu tai ir sveikinam!
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 10:24)
Pamirsau pasigirti
ateijo Kaledos pas mane
turiu blykste
gal kada parodysiu ir istorija kaip ji atsirado.
Na ir tave sveikinam! Ir laukiam istorijos
QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 11:19)
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne
Spalvos tokios stiprios, vasariškos. Apie kategoriją nžn, bet į albumą tai liuks. Pirmoj foto mergytės veiduke ryškumo trūksta.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 12:10)
O man žinokit, blykstė yra svetimkūnis tiek aparate tiek nuotraukose. Turiu aš ją , su ja nedraugauju, ir nenoriu susidraugauti. Pasiėmu iš reikalo, uždarose patalpose, prastame apšvietime fotkinti. Bet ji užmuša mano bet kokį kūrybiškumą
Tad ir nuotraukų kokybė su blykste gaunasi tiesiogiai proporcinga mano požiūriui į ją
Na, taip. Jei įmanoma, visada stengiuosi be blykstės. Bet būna, pvz. kaip šnd - vakaronė mokykloje, sporto salėje, apšvietimas skystas, judesio daug. Ir be blykstės tik daaaaaug vaiduoklių turėsiu
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 13:07)
Trumpam parodysiu originala, tik j/b padariau kad bardakas nesimatytu
Jei dar kojos būtų tilpę, tai ir gerai būtų