Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 11:36)
aš ir daug tokių turiu, tai man rodos jas nebent į kokius koliažus dėt . Nes pačios jos nelabai ką sako  g.gif Kokybiška, gražu, bet eiliniai kadrai  unsure.gif Dėl spalvų- labai graži ta žalia, bet bent mano kompe ji ir į veidukus nueina  g.gif Nu bet čia vėl gi nuo kompo gal priklauso  g.gif

arba į serijas jungti albumuose smile.gif drinks_cheers.gif Spalvas tai čia tokias juosta nupiešė. Matyt per daug tos žalumos aplinkui buvo, kad į veidukus atsispindėjo biggrin.gif
Atsakyti
O man žinokit, blykstė yra svetimkūnis tiek aparate tiek nuotraukose. Turiu aš ją , su ja nedraugauju, ir nenoriu susidraugauti. Pasiėmu iš reikalo, uždarose patalpose, prastame apšvietime fotkinti. Bet ji užmuša mano bet kokį kūrybiškumą biggrin.gif Tad ir nuotraukų kokybė su blykste gaunasi tiesiogiai proporcinga mano požiūriui į ją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 27, 12:39)
Sansara, koki buvai Aleksandraviciaus albuma atsinesus?

Devyni aukstai

kas klause ar mano vaiko portretas su blykste darytas, atsakymas: taip smile.gif bandau ja pazabot, ale vaikas bando mane pazabot. bais jam idomu ta blykste krapstyti.... tai nepastovi nei sekundes fokusuojamu atstumu ir vis i koja isikibes "duok sviesele ijungti" doh.gif ... ir del to toks liudnas toje foto, neduodu blykstes biggrin.gif

Atsakyti
Anasko, man tai patinka Tavo foto. Šviesa patinka. Tik gaila dešinės pusės, norisi, kad žavios mažės suknytė sutilptų smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 26, 23:36)
Ir užkrėtėt su koliažais hihihi.gif pabandžiau ir aš:

Man tai labai patinka Tavo naujas veidas lotuliukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 11:41)
arba į serijas jungti albumuose smile.gif  drinks_cheers.gif  Spalvas tai čia tokias juosta nupiešė. Matyt per daug tos žalumos aplinkui buvo, kad į veidukus atsispindėjo biggrin.gif

O aš nematau jokių žalsvų atspalvių ant odos. Antra foto man labai puikiai ir viena "kalba".
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 10:57)
Anasko, labai daug neleistinai apkarpyta unsure.gif Taip sukadravai fotografuodama? Trinčiau. Bet suknelė tai nereali  wub.gif
Taip pati apkarpau negailestingai biggrin.gif tik koja netilpo i kadra
Tavo pirmame portrete man trukdo zmones fone, kazkaip man subuitina nuotrauka. O antroje patiko muse lotuliukas.gif pagyvino kadra. Spalvos grazesnes antroje foto. Sakyciau ne ant sienos, bet i albuma tai tikrai abi. Vat dar galvoju gal pirmoje man norisi lapuku ir is desines puses g.gif Nes dabar kaip yra- labiau trukdo man, o taip butu grazus "remas"

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 11:36)
nu va kaip čia mes kartu blykstes įsigijom  bigsmile.gif Sveikinu  4u.gif O ar gėris , ar blogis, pažiūrėsim ateity  mirksiukas.gif
doh.gif Parasiau, ir pamirsau tave pasveikinti doh.gif Nu gi sveikinu 4u.gif Daiktas tikrai geras, bet kaip ir rase Puriena, tik tada kai apsvietimas "nekoks", o pas mane jis toks bus visa ziema, plius dar svente darzelyje rolleyes.gif Norisi tureti kazkokius kadrus, nei visai netureti.

O del portretu, man patinka portretai, bet jie turi pakereti, ar bent buti su kokia istorija. Vaiku portretai dazniausiai visada patinka, bet turi buti kokybe, ar momentas
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 27, 12:52)
Man tai labai patinka Tavo naujas veidas  lotuliukas.gif

Radau tikrąjį savo veidą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 11 27, 12:55)

O tai tau doh.gif , tik dabar atsidarė tavo koliažas pas mane. Liuks! Fainas darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 12:53)
Daiktas tikrai geras, bet kaip ir rase Puriena, tik tada kai apsvietimas "nekoks", o pas mane jis toks bus visa ziema, plius dar svente darzelyje rolleyes.gif Norisi tureti kazkokius kadrus, nei visai netureti.

drinks_cheers.gif tai faktas kad tam. Dabar tai tiesiog neviltis kažkokia, čia kaip vaikas mano klausia, mama kodėl mes iš namų išeinam naktį ir grįžtam naktį doh.gif O apie šventes tai jau net ir nekalbu, kažkaip su muiline daugiau prifotkindavom , o ir tos nuotraukos geresnės buvo g.gif Dabar tai liūdna darosi bežiūrint į švenčių nuotraukas doh.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 27, 12:55)

nu liuks veiduks mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Trumpam parodysiu originala, tik j/b padariau kad bardakas nesimatytu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 13:07)
Trumpam parodysiu originala, tik j/b padariau kad bardakas nesimatytu hihihi.gif

user posted image

man originali kur kas žavingesnė. vaikai natūralioje aplinkoje..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 26, 23:23)
Ilindu su viena foto, kaip is salies atrodo, ar baisiai trukdo toks apkarpymas is sonu? koja siaip netilpo naturaliai  hihihi.gif ir del apsvietimo norejau paklausti, ar toks neblogas?  4u.gif

Nu taip, viską merginos jau susakė. O jei dar labiau kirpti? T.y. apačią, net pakerpant alkūnę? nes dabar mažos mergaitės kojos nei šiaip, nei taip. Na, bet gal ir nepadės ir tai, nžn g.gif

QUOTE(jolitana @ 2008 11 26, 23:58)
tas akiu melinumas

Nėr ryškumo akytėse ir man nepatinka fonas - triukšmai ten kažkokie. Gal labai šviesinai?

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 08:47)
O aš jau turiu blykstę  thumbup.gif

Nu tai ir sveikinam!

QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 10:24)
Pamirsau pasigirti  blush2.gif  ateijo Kaledos pas mane  tongue.gif  turiu blykste  blush2.gif gal kada parodysiu ir istorija kaip ji atsirado.

Na ir tave sveikinam! Ir laukiam istorijos smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 11:19)
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne g.gif

Spalvos tokios stiprios, vasariškos. Apie kategoriją nžn, bet į albumą tai liuks. Pirmoj foto mergytės veiduke ryškumo trūksta.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 12:10)
O man žinokit, blykstė yra svetimkūnis tiek aparate tiek nuotraukose. Turiu aš ją , su ja nedraugauju,  ir nenoriu susidraugauti. Pasiėmu iš reikalo, uždarose patalpose, prastame apšvietime fotkinti. Bet ji užmuša mano bet kokį kūrybiškumą biggrin.gif Tad ir nuotraukų kokybė su blykste gaunasi tiesiogiai proporcinga mano požiūriui į ją  lotuliukas.gif

Na, taip. Jei įmanoma, visada stengiuosi be blykstės. Bet būna, pvz. kaip šnd - vakaronė mokykloje, sporto salėje, apšvietimas skystas, judesio daug. Ir be blykstės tik daaaaaug vaiduoklių turėsiu smile.gif

Jei dar kojos būtų tilpę, tai ir gerai būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 27 lapkričio 2008 - 13:21

Tai kad liuks tas kadras smile.gif Kojyčių aišku gaila, bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti