Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Latoja, man grazu ir viskas irgi biggrin.gif ir pirma foto grazi ir antra, antra tokia savotiska labai, bet tuom ir patinka.

Opa, grazus koliazas, grazus apsvietimas. Gal ir seimos albumui, bet tikrai nebuitiski kadrai schmoll.gif

Sansara, man irgi oda nelabai, gal j/b kaltas g.gif O taip apart apkirpimo niekas netrukdo, nu gal seseliukai ten kur blakstienos, islenda del blykstes g.gif

BN, man pirma foto idomiai ziurisi, bet norisi kito kampo. Neblogai atrodo tie zmones uz vartu biggrin.gif

Degute, nebloga istorija gavosi rolleyes.gif
man irgi koliazai patinka, tik nemoku parinkti tinkamai doh.gif
Atsakyti
aciu uz issakyta kritika, labai atveria akis tokie dalykai... 4u.gif
perskaiciau visa pradziamoksli, rytoj bandysime atlikineti namu darbus ir jungtis prie merginu...
bet labai norisi ir jusu temoje pasisukioti, karts nuo karto, sulaukti jusu poziurio i mano darbeli smile.gif

tas akiu melinumas
user posted image
Atsakyti
jolitana, fokusas nusokes i rubeli, nera ryskumo tose akytese schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 27, 01:03)
jolitana, fokusas nusokes i rubeli, nera ryskumo tose akytese schmoll.gif

kazka panasaus ir maniau... ziurejau ziurejau ir abejojau kur istikruju sufokusuota, o pasirodo ne i ta melinuma, nu gaila...bet kita karta bus geriau...tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Degute, smagus koliazas 4u.gif
Anasko, kad gal nelabai... Apsvietimas geras, technika man tinka, kokybe gera, bet nuotrauka nekabina. (nekreipk i mane demesio, mano nuotraukos isvis nekabinancios, tai ir komentarai nelabai vertingi) Kaip SP sako - galima susikurti istorija, patinka kaip pagauta "vyresnele"; bet tikrai maciau ka gali - ir tai reiskia - geriau 4u.gif
Jolitana, nefokusas... toks nuostabus modeliukas, kad nuodeme butu nepanbandyt dar karta. Tiesa, mane pacio kadro kokybe neramina - siena (durys?) fone byra kvadratukais, nera spalviniu perejimu g.gif (ar cia tik mano kompas taip?)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(latoya @ 2008 11 26, 16:56)
del tobulybes jauciu kaip kam uzklius tiek apacios.

man nei apačia , nei šonai , nieks nekliūva smile.gif

QUOTE(BN @ 2008 11 26, 19:53)
Ziurineju nuotraukas, ir svarstau ar verta jas laikyt ar geriau trinti g.gif
Ar nors kiek idomu?

nelabai įdomu unsure.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 26, 23:23)
Ilindu su viena foto, kaip is salies atrodo, ar baisiai trukdo toks apkarpymas is sonu? koja siaip netilpo naturaliai  hihihi.gif ir del apsvietimo norejau paklausti, ar toks neblogas? 

apšvietimas gerai, patinka j/b, erdvės aišku daugiau norėtusi , labai faina ta suknytė mažiukės, fotogeniškai atrodo smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 26, 23:36)
Ir užkrėtėt su koliažais hihihi.gif pabandžiau ir aš:

linksmai thumbup.gif Gal norėtųsi bent vienoj ir vaiko akis matyti g.gif

QUOTE(jolitana @ 2008 11 26, 23:58)
tas akiu melinumas

ir neryškumas mirksiukas.gif Bandyk dar smile.gif

O aš jau turiu blykstę thumbup.gif Tik liūdna kad tragiškai nieko nespėju ir nėr net kada normaliai išbandyt verysad.gif Nu bet savaitgalį vis tiek griebsiu . Vakar MB bandė, tais susikėlė nuotraukas ir pastebėjo kad ISO užkeltas iki 1600 doh.gif Pradėjau žiūrėti pagal nuotraukas, tai pasirodo jau 1,5 mėn su tokiu ISO fotkinu blink.gif Nu bet tundra, tundra aš doh.gif Svarbiausiai prie nuotraukų normaliai neprisėdu, bet pasižiūrėdavau nu ir matau kad kažkas ne to doh.gif Bet net į galvą neatėjo kad čia toks reikalas su ISO. Aš jo niekad nedidinau iki tiek . Atsekiau pagal nuotraukas, kad eina nuo tokio momento kai kaip tik buvo ir objektyvas užstrigęs ir fotikas nefotkino, tai net nežinau, nebent mažius nagus būt prikišęs g.gif Nu bet ten ne taip parasta tą ISO pakeist g.gif Tai vis tik matyt pati prisidirbau kažko doh.gif
Papildyta:
Dar vis pagalvoju, pradžioj tas esantis dalyvių sąrašas bais neatitinka tikrovės, tai arba vėl metam lauk, arba papildom, nes tema jau į pabaigą g.gif jei pildom, tai parašykit dar kas ką turit, aš surinksiu duomenis g.gif
Atsakyti
vo galvojau galvojau ir supratau smile.gif kad manes visai nekabina portretai blink.gif ne tik vaiku, bet ir suaugusiu... doh.gif ot tundra. kaip anksciau man "nedasilo" doh.gif mane zavi ryskumas, spalvos, technika, bet ne emocine foto puse doh.gif aisku, atsiranda vienas kitas, kuris istringa ilgesniam laikui, bet vienetai... doh.gif velnias, tai kas man patinka lotuliukas.gif muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 11 26, 23:48)
Anasko, na, man nesižiūri nukirptas lialiukas, norisi daugiau, mat žvilgsnis nuotraukoje krypsta ten, kur ir mergaitė žiūri smile.gif

QUOTE(BN @ 2008 11 27, 00:50)
Anasko, kad gal nelabai... Apsvietimas geras, technika man tinka, kokybe gera, bet nuotrauka nekabina. (nekreipk i mane demesio, mano nuotraukos isvis nekabinancios, tai ir komentarai nelabai vertingi) Kaip SP sako - galima susikurti istorija, patinka kaip pagauta "vyresnele"; bet tikrai maciau ka gali - ir tai reiskia - geriau  4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 08:47)
apšvietimas gerai, patinka j/b, erdvės aišku daugiau norėtusi , labai faina ta suknytė mažiukės, fotogeniškai atrodo  smile.gif
Aciu uz komentarus 4u.gif Visi komentarai reikalingi. Is sonu yra tikrai erdves, nes kadras pats horizontalus, tik detaliu begalybe, pabandziau taip.
Tik del vieno nesutinku tongue.gif labai gerus kadrus turiu laaaabai mazai, bendrai gal tik 3, ir net is tu vienas man dabar biskuti suhalturintas verysad.gif o visos kitos foto mano tokio lygio, nieko cia nepadarysiu, nebent fotografuoti, fotografuoti ir fotografuoti biggrin.gif Ka as ir darau, gal kada bus ir 4 kadras is begalybes pagautas blush2.gif

Jolitana, kaip jau rase -nera fokuso, kokybe bloga (tik nesuprantu del ko, koks pas tave fotikas? o gal labai kirpai? gal ISO pakeltas labai aukstai?) Kompoziciskai- gerai kadras padarytas, man patinka.
Papildyta:
Pamirsau pasigirti blush2.gif ateijo Kaledos pas mane tongue.gif turiu blykste blush2.gif gal kada parodysiu ir istorija kaip ji atsirado.
Kaip rase vienas geras zmogus, blykste vis vien yra blogis mirksiukas.gif bet vis tiek nors vakar vakare fotkinau namie ir rezultatai neblogi, tik reikia ismokti dar ja naudotis, kad kada nors parasyciau kad blykste - tai geris biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
labą rytą 4u.gif

Opa, spalvos, šviesa, berniukas wub.gif Pateikimas taip pat šaunus. Tačiau pats siužetas nelabai sudomina. Aš galbūt keisčiau nuotraukėlę viršuje dešinėje, nes ji silpniausia koliaže.

Latoya, man tai pirmoji patiko. Aišku, dėl didesnio efekto būtų geriau, kad tų ašaryčių daugiau prisikaupę būtų. Bet čia kabinėjimasis smile.gif
O antroji lyg ir ryški, lyg ir spalviškai įdomi, bet neužkabino nors tu ką g.gif turbūt pirmiausia - tai kompozicija netvarkoje. Toliau - jei jau spalvos tokios nekasdieniškos, tai kodėl tada aplinka tokia buitiška? Trūksta harmonijos.

BN, aplinka tokia fotografiškai dėkinga, bet susidaro toks vaizdas, kad neišlauki tinkamo momento g.gif Pirmoje, jei nebūtų pavadinimo, tai nelabai eina ir suprasti, apie ką nuotrauka. Nėra už ko užsikabinti.
Antroji vėl - vaizdas toks neilinis, tačiau "neišlukštentas" nuotraukoje.
O trečiosios nepavadinčiau portretu ir netgi panašu į atsitiktinę nuotrauką. Nepaisant visko, man labai gražios spalvos. Patinka ir minkštumas- kažkoks cinematografinis biggrin.gif

Anasko, labai daug neleistinai apkarpyta unsure.gif Taip sukadravai fotografuodama? Trinčiau. Bet suknelė tai nereali wub.gif

Jolitana, LABAI trūksta ryškumo.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 11 27, 09:07)
vo galvojau galvojau ir supratau smile.gif kad manes visai nekabina portretai  blink.gif ne tik vaiku, bet ir suaugusiu...  doh.gif ot tundra. kaip anksciau man "nedasilo"  doh.gif mane zavi ryskumas, spalvos, technika, bet ne emocine foto puse  doh.gif aisku, atsiranda vienas kitas, kuris istringa ilgesniam laikui, bet vienetai...  doh.gif velnias, tai kas man patinka  lotuliukas.gif muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu lotuliukas.gif

biggrin.gif

O man portretai patinka. Ypač teminiai - buitiniai, profesiniai.. Ir šiaip, tokie, kurie kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 27 lapkričio 2008 - 10:58
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 27, 09:07)
muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu lotuliukas.gif

a tai kokios problemos biggrin.gif Svarbu savo patinka smile.gif Man tai atvirkščiai, daug kokie žanrai patinka, bet tik ne savo foto wink.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 10:24)
Pamirsau pasigirti  blush2.gif  ateijo Kaledos pas mane  tongue.gif  turiu blykste  blush2.gif

nu va kaip čia mes kartu blykstes įsigijom bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif O ar gėris , ar blogis, pažiūrėsim ateity mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 11:19)
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne g.gif

aš ir daug tokių turiu, tai man rodos jas nebent į kokius koliažus dėt . Nes pačios jos nelabai ką sako g.gif Kokybiška, gražu, bet eiliniai kadrai unsure.gif Dėl spalvų- labai graži ta žalia, bet bent mano kompe ji ir į veidukus nueina g.gif Nu bet čia vėl gi nuo kompo gal priklauso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 27 lapkričio 2008 - 11:38
Sansara, koki buvai Aleksandraviciaus albuma atsinesus?
Atsakyti