Latoja, man grazu ir viskas irgi ir pirma foto grazi ir antra, antra tokia savotiska labai, bet tuom ir patinka.
Opa, grazus koliazas, grazus apsvietimas. Gal ir seimos albumui, bet tikrai nebuitiski kadrai
Sansara, man irgi oda nelabai, gal j/b kaltas O taip apart apkirpimo niekas netrukdo, nu gal seseliukai ten kur blakstienos, islenda del blykstes
BN, man pirma foto idomiai ziurisi, bet norisi kito kampo. Neblogai atrodo tie zmones uz vartu
Degute, nebloga istorija gavosi
man irgi koliazai patinka, tik nemoku parinkti tinkamai
aciu uz issakyta kritika, labai atveria akis tokie dalykai...
perskaiciau visa pradziamoksli, rytoj bandysime atlikineti namu darbus ir jungtis prie merginu...
bet labai norisi ir jusu temoje pasisukioti, karts nuo karto, sulaukti jusu poziurio i mano darbeli
tas akiu melinumas
perskaiciau visa pradziamoksli, rytoj bandysime atlikineti namu darbus ir jungtis prie merginu...
bet labai norisi ir jusu temoje pasisukioti, karts nuo karto, sulaukti jusu poziurio i mano darbeli
tas akiu melinumas
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 27, 01:03)
jolitana, fokusas nusokes i rubeli, nera ryskumo tose akytese
kazka panasaus ir maniau... ziurejau ziurejau ir abejojau kur istikruju sufokusuota, o pasirodo ne i ta melinuma, nu gaila...bet kita karta bus geriau...tikiuosi
Degute, smagus koliazas
Anasko, kad gal nelabai... Apsvietimas geras, technika man tinka, kokybe gera, bet nuotrauka nekabina. (nekreipk i mane demesio, mano nuotraukos isvis nekabinancios, tai ir komentarai nelabai vertingi) Kaip SP sako - galima susikurti istorija, patinka kaip pagauta "vyresnele"; bet tikrai maciau ka gali - ir tai reiskia - geriau
Jolitana, nefokusas... toks nuostabus modeliukas, kad nuodeme butu nepanbandyt dar karta. Tiesa, mane pacio kadro kokybe neramina - siena (durys?) fone byra kvadratukais, nera spalviniu perejimu (ar cia tik mano kompas taip?)
Anasko, kad gal nelabai... Apsvietimas geras, technika man tinka, kokybe gera, bet nuotrauka nekabina. (nekreipk i mane demesio, mano nuotraukos isvis nekabinancios, tai ir komentarai nelabai vertingi) Kaip SP sako - galima susikurti istorija, patinka kaip pagauta "vyresnele"; bet tikrai maciau ka gali - ir tai reiskia - geriau
Jolitana, nefokusas... toks nuostabus modeliukas, kad nuodeme butu nepanbandyt dar karta. Tiesa, mane pacio kadro kokybe neramina - siena (durys?) fone byra kvadratukais, nera spalviniu perejimu (ar cia tik mano kompas taip?)
Labas rytas
man nei apačia , nei šonai , nieks nekliūva
nelabai įdomu
apšvietimas gerai, patinka j/b, erdvės aišku daugiau norėtusi , labai faina ta suknytė mažiukės, fotogeniškai atrodo
linksmai Gal norėtųsi bent vienoj ir vaiko akis matyti
ir neryškumas Bandyk dar
O aš jau turiu blykstę Tik liūdna kad tragiškai nieko nespėju ir nėr net kada normaliai išbandyt Nu bet savaitgalį vis tiek griebsiu . Vakar MB bandė, tais susikėlė nuotraukas ir pastebėjo kad ISO užkeltas iki 1600 Pradėjau žiūrėti pagal nuotraukas, tai pasirodo jau 1,5 mėn su tokiu ISO fotkinu Nu bet tundra, tundra aš Svarbiausiai prie nuotraukų normaliai neprisėdu, bet pasižiūrėdavau nu ir matau kad kažkas ne to Bet net į galvą neatėjo kad čia toks reikalas su ISO. Aš jo niekad nedidinau iki tiek . Atsekiau pagal nuotraukas, kad eina nuo tokio momento kai kaip tik buvo ir objektyvas užstrigęs ir fotikas nefotkino, tai net nežinau, nebent mažius nagus būt prikišęs Nu bet ten ne taip parasta tą ISO pakeist Tai vis tik matyt pati prisidirbau kažko
Papildyta:
Dar vis pagalvoju, pradžioj tas esantis dalyvių sąrašas bais neatitinka tikrovės, tai arba vėl metam lauk, arba papildom, nes tema jau į pabaigą jei pildom, tai parašykit dar kas ką turit, aš surinksiu duomenis
QUOTE(latoya @ 2008 11 26, 16:56)
del tobulybes jauciu kaip kam uzklius tiek apacios.
man nei apačia , nei šonai , nieks nekliūva
QUOTE(BN @ 2008 11 26, 19:53)
Ziurineju nuotraukas, ir svarstau ar verta jas laikyt ar geriau trinti
Ar nors kiek idomu?
Ar nors kiek idomu?
nelabai įdomu
QUOTE(Anasko @ 2008 11 26, 23:23)
Ilindu su viena foto, kaip is salies atrodo, ar baisiai trukdo toks apkarpymas is sonu? koja siaip netilpo naturaliai ir del apsvietimo norejau paklausti, ar toks neblogas?
apšvietimas gerai, patinka j/b, erdvės aišku daugiau norėtusi , labai faina ta suknytė mažiukės, fotogeniškai atrodo
QUOTE(Degutė @ 2008 11 26, 23:36)
Ir užkrėtėt su koliažais pabandžiau ir aš:
linksmai Gal norėtųsi bent vienoj ir vaiko akis matyti
QUOTE(jolitana @ 2008 11 26, 23:58)
tas akiu melinumas
ir neryškumas Bandyk dar
O aš jau turiu blykstę Tik liūdna kad tragiškai nieko nespėju ir nėr net kada normaliai išbandyt Nu bet savaitgalį vis tiek griebsiu . Vakar MB bandė, tais susikėlė nuotraukas ir pastebėjo kad ISO užkeltas iki 1600 Pradėjau žiūrėti pagal nuotraukas, tai pasirodo jau 1,5 mėn su tokiu ISO fotkinu Nu bet tundra, tundra aš Svarbiausiai prie nuotraukų normaliai neprisėdu, bet pasižiūrėdavau nu ir matau kad kažkas ne to Bet net į galvą neatėjo kad čia toks reikalas su ISO. Aš jo niekad nedidinau iki tiek . Atsekiau pagal nuotraukas, kad eina nuo tokio momento kai kaip tik buvo ir objektyvas užstrigęs ir fotikas nefotkino, tai net nežinau, nebent mažius nagus būt prikišęs Nu bet ten ne taip parasta tą ISO pakeist Tai vis tik matyt pati prisidirbau kažko
Papildyta:
Dar vis pagalvoju, pradžioj tas esantis dalyvių sąrašas bais neatitinka tikrovės, tai arba vėl metam lauk, arba papildom, nes tema jau į pabaigą jei pildom, tai parašykit dar kas ką turit, aš surinksiu duomenis
vo galvojau galvojau ir supratau kad manes visai nekabina portretai ne tik vaiku, bet ir suaugusiu... ot tundra. kaip anksciau man "nedasilo" mane zavi ryskumas, spalvos, technika, bet ne emocine foto puse aisku, atsiranda vienas kitas, kuris istringa ilgesniam laikui, bet vienetai... velnias, tai kas man patinka muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu
QUOTE(Lindra @ 2008 11 26, 23:48)
Anasko, na, man nesižiūri nukirptas lialiukas, norisi daugiau, mat žvilgsnis nuotraukoje krypsta ten, kur ir mergaitė žiūri
QUOTE(BN @ 2008 11 27, 00:50)
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 27, 08:47)
Aciu uz komentarus Visi komentarai reikalingi. Is sonu yra tikrai erdves, nes kadras pats horizontalus, tik detaliu begalybe, pabandziau taip. Tik del vieno nesutinku labai gerus kadrus turiu laaaabai mazai, bendrai gal tik 3, ir net is tu vienas man dabar biskuti suhalturintas o visos kitos foto mano tokio lygio, nieko cia nepadarysiu, nebent fotografuoti, fotografuoti ir fotografuoti Ka as ir darau, gal kada bus ir 4 kadras is begalybes pagautas
Jolitana, kaip jau rase -nera fokuso, kokybe bloga (tik nesuprantu del ko, koks pas tave fotikas? o gal labai kirpai? gal ISO pakeltas labai aukstai?) Kompoziciskai- gerai kadras padarytas, man patinka.
Papildyta:
Pamirsau pasigirti ateijo Kaledos pas mane turiu blykste gal kada parodysiu ir istorija kaip ji atsirado.
Kaip rase vienas geras zmogus, blykste vis vien yra blogis bet vis tiek nors vakar vakare fotkinau namie ir rezultatai neblogi, tik reikia ismokti dar ja naudotis, kad kada nors parasyciau kad blykste - tai geris
labą rytą
Opa, spalvos, šviesa, berniukas Pateikimas taip pat šaunus. Tačiau pats siužetas nelabai sudomina. Aš galbūt keisčiau nuotraukėlę viršuje dešinėje, nes ji silpniausia koliaže.
Latoya, man tai pirmoji patiko. Aišku, dėl didesnio efekto būtų geriau, kad tų ašaryčių daugiau prisikaupę būtų. Bet čia kabinėjimasis
O antroji lyg ir ryški, lyg ir spalviškai įdomi, bet neužkabino nors tu ką turbūt pirmiausia - tai kompozicija netvarkoje. Toliau - jei jau spalvos tokios nekasdieniškos, tai kodėl tada aplinka tokia buitiška? Trūksta harmonijos.
BN, aplinka tokia fotografiškai dėkinga, bet susidaro toks vaizdas, kad neišlauki tinkamo momento Pirmoje, jei nebūtų pavadinimo, tai nelabai eina ir suprasti, apie ką nuotrauka. Nėra už ko užsikabinti.
Antroji vėl - vaizdas toks neilinis, tačiau "neišlukštentas" nuotraukoje.
O trečiosios nepavadinčiau portretu ir netgi panašu į atsitiktinę nuotrauką. Nepaisant visko, man labai gražios spalvos. Patinka ir minkštumas- kažkoks cinematografinis
Anasko, labai daug neleistinai apkarpyta Taip sukadravai fotografuodama? Trinčiau. Bet suknelė tai nereali
Jolitana, LABAI trūksta ryškumo.
Papildyta:
O man portretai patinka. Ypač teminiai - buitiniai, profesiniai.. Ir šiaip, tokie, kurie kalba.
Opa, spalvos, šviesa, berniukas Pateikimas taip pat šaunus. Tačiau pats siužetas nelabai sudomina. Aš galbūt keisčiau nuotraukėlę viršuje dešinėje, nes ji silpniausia koliaže.
Latoya, man tai pirmoji patiko. Aišku, dėl didesnio efekto būtų geriau, kad tų ašaryčių daugiau prisikaupę būtų. Bet čia kabinėjimasis
O antroji lyg ir ryški, lyg ir spalviškai įdomi, bet neužkabino nors tu ką turbūt pirmiausia - tai kompozicija netvarkoje. Toliau - jei jau spalvos tokios nekasdieniškos, tai kodėl tada aplinka tokia buitiška? Trūksta harmonijos.
BN, aplinka tokia fotografiškai dėkinga, bet susidaro toks vaizdas, kad neišlauki tinkamo momento Pirmoje, jei nebūtų pavadinimo, tai nelabai eina ir suprasti, apie ką nuotrauka. Nėra už ko užsikabinti.
Antroji vėl - vaizdas toks neilinis, tačiau "neišlukštentas" nuotraukoje.
O trečiosios nepavadinčiau portretu ir netgi panašu į atsitiktinę nuotrauką. Nepaisant visko, man labai gražios spalvos. Patinka ir minkštumas- kažkoks cinematografinis
Anasko, labai daug neleistinai apkarpyta Taip sukadravai fotografuodama? Trinčiau. Bet suknelė tai nereali
Jolitana, LABAI trūksta ryškumo.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 11 27, 09:07)
vo galvojau galvojau ir supratau kad manes visai nekabina portretai ne tik vaiku, bet ir suaugusiu... ot tundra. kaip anksciau man "nedasilo" mane zavi ryskumas, spalvos, technika, bet ne emocine foto puse aisku, atsiranda vienas kitas, kuris istringa ilgesniam laikui, bet vienetai... velnias, tai kas man patinka muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu
O man portretai patinka. Ypač teminiai - buitiniai, profesiniai.. Ir šiaip, tokie, kurie kalba.
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne
QUOTE(Sansara @ 2008 11 27, 09:07)
muset niekas, tik mano pacios fotkes visu stiliu
a tai kokios problemos Svarbu savo patinka Man tai atvirkščiai, daug kokie žanrai patinka, bet tik ne savo foto
QUOTE(Anasko @ 2008 11 27, 10:24)
Pamirsau pasigirti ateijo Kaledos pas mane turiu blykste
nu va kaip čia mes kartu blykstes įsigijom Sveikinu O ar gėris , ar blogis, pažiūrėsim ateity
QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 27, 11:19)
Kaip manot, ar gali šios nuotraukos pretenduoti į portreto kategoriją? Turbūt ne
aš ir daug tokių turiu, tai man rodos jas nebent į kokius koliažus dėt . Nes pačios jos nelabai ką sako Kokybiška, gražu, bet eiliniai kadrai Dėl spalvų- labai graži ta žalia, bet bent mano kompe ji ir į veidukus nueina Nu bet čia vėl gi nuo kompo gal priklauso
Sansara, koki buvai Aleksandraviciaus albuma atsinesus?