Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O man antroj taip ir norisi leliuka su visa "pagalve" patraukt i kadro apacia bei praplesti sonus, atrodo suspaustas. g.gif
Atsakyti
antroji latoyos paperka spalvomis, labai deranciomis siuo atveju, netiketu rakursu. kazkaip irgi labiau kabina nei pirmoji. i pirmaja nemoku reaguot, piesinys idealus, fonas dera, techniskai puiku. tiek galiu pasakyt, emocijos kazkaip neveikia manes. g.gif vakar ziurejau kudroje i ja ir nemaciau to, ka sako pavadinimas. bet cia matyt veikia mamiska prizme, kuri nemato savo vaiko nuotraukoje ir jos neisileidzia i jausmus... g.gif nes ivertinta foto buvo aukstai.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 26, 15:27)
kokia dar kritika  blink.gif Ir pirma faina, nu bet antra man tobulybė  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif del tobulybes jauciu kaip kam uzklius tiek apacios.

QUOTE(gitulia @ 2008 11 26, 16:25)
O man antroj taip ir norisi leliuka su visa "pagalve" patraukt i kadro apacia bei praplesti sonus, atrodo suspaustas.  g.gif

Na va, man paciai ta apacia kazkodel patinka, nesiryztu kirpti, o pridengus kazkaip na nesiziuri. sonuose erdves neliko. aciu 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 11 26, 17:01)
antroji latoyos paperka spalvomis, labai deranciomis siuo atveju, netiketu rakursu. kazkaip irgi labiau kabina nei pirmoji. i pirmaja nemoku reaguot, piesinys idealus, fonas dera, techniskai puiku. tiek galiu pasakyt, emocijos kazkaip neveikia manes.  g.gif vakar ziurejau kudroje i ja ir nemaciau to, ka sako pavadinimas. bet cia matyt veikia mamiska prizme, kuri nemato savo vaiko nuotraukoje ir jos neisileidzia i jausmus...  g.gif nes ivertinta foto buvo aukstai.

Aciu uz atviruma 4u.gif o as kaip tik per mamiska prizme kai ziuriu mane visos vaiku nuotraukos isileidzia, na tiesiog matyt ta sritis idomi. O per daug emociju sukelt ta foto ir neturetu, tiesiog apie asaras, vadinasi neverksiu, nes is paskutiniuju bande sualikyti asaras, o jos vis tiek akytese matosi. na tiesiog.
Atsakyti
La toya, antra tai superine, netrauk to vaiko i apacia smile.gif patinka spalvos, nu viskas zodziu. Pirma kitokia - svari, tvarkinga, skaidri, bet matyt mano sentimentalumas prasiverzia netiketose vietose, ir kuo daugiau i ja ziuriu, tuo labiau patinka. Ypac tas atviras zvilgsnis ir vos regima dregme akutese, nu, zodziu, lydausi wub.gif net nezinau ar cia vaikio grazumas paperka, ar puiki technika, bet objektyviai vertint negaliu - patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 26 lapkričio 2008 - 17:10
Viktorija09, kaip noreciau pamatyt ka ten ta mergina ruosiasi daryty. Atrodo, kad bus labai idomu, bet deja... Nors kamputi koki, net jei ir akiu nesimato, nuotrauka nera del to bloga. Ryskumas, tamsa, jau issakyta.

Jolitana, kaip ir nebeturiu labai ka pridurti prie issakytu komentaru. Pirmyn toliau 4u.gif

Sansara, man visai priesingai beje nei tau. As i vaiku foto neziuriu kaip i bet kurias kitas. Vaikai mane veza emociskai, todel visada jos vienaip ar kitaip veikia. Na nebent butu labai nekokybiska ar neestetiska, tada kitas klausimas. O taviskej cia su blykste fotkinta? Patinka akiu ryskumas, bet norisi centro. JEi jau smakriukas nukirstas, tai ir tas sonas man atrodo nereikalingas, nes papildomos erdves jis nebesuteikia. O oda ir mano monitoriuj per balta jau...

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 26, 14:10)
Spalvos  wub.gif Man patinka ir šešėliai, ir tolimas artimas vaizdas už lango, pusryčių jaukumas (ir tai, kad vaikas valgo apskritai - čia iš mamiškosios pusės, ne iš fotografinės).

QUOTE(Smiltis @ 2008 11 26, 14:20)
gražiai žiūrisi tie koliažai  thumbup.gif Patinka labai  smile.gif Spalvos  wub.gif

Dekui uz komentarus.

QUOTE(latoya @ 2008 11 26, 14:22)
Opa 4u.gif , koks vaikis paauges bigsmile.gif fainai saulyte pagavot is ryto, pirmoje (dideleje) ryskumo truksta, cia juosta?

Latoya, sveika sugrizus 4u.gif Ryskumo sioje tikrai netruksta, fotkinta skaitmena. Tiesiog nesarpinau sumazinus. O vyresnelis taip, auga bernas, gudrus darosi.

Taviskems ner ka ir pridurt. Pirmosios zvilgsnis tiesiog sukausto, ir taip gaila vaikiuko pasidaro. Zodziu, gera emocija. O antroji idomi, savotiska, bet labai jauki ir miela, spalvomis ir turiniu. Zodziu, smagu tave cia matyt
Atsakyti
Ziurineju nuotraukas, ir svarstau ar verta jas laikyt ar geriau trinti g.gif
Ar nors kiek idomu?

Belaukiant kelto

user posted image

user posted image

Interpretacija portreto tema - kitame kelte

user posted image

Jei atrodo, kad problemos su horizontu, tai deje, keltai ne tas atskaitos taskas, tiesinau horizonta pagal detales.
Atsakyti
Sansara, labai tyras ir svarus portretukas. Patiko.

Jolitana, labai nesiziuri tie murzini klevo lapai, kazkaip estetikos truksta.
Arba ieskai graziu, arba prausi juos su PS veliau... kitaip neverta net prasideti su tokiais objektais.
Ir dar per didelio formato nuotraukas keli, tenka naudotis slinkties juosta norint visa apziureti, tuo paciu iskart nesimato viso vaizdelio.

Pupeliuk, smagu vel skaityti smile.gif del to muilinancio objektyvo - gal apdulkejo kur? Bandei ispusti? Turbut bandei.

Opa, labai labai wub.gif ypac tas oranzinis puodelis saunus akcentas.

Latoya, antrojoj man ryskumo labai truksta mastau.gif ar cia mazinant internetui taip nutiko? Bet spalvos superines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 26 lapkričio 2008 - 20:41
QUOTE(Benitta @ 2008 11 26, 04:35)
gali prisisneketi laugh.gif
Oj, manau foto tapetu labiausiai pasidziaugciau, megstu tokius, tik nemanau kad kzkas del manes 200lt klos laugh.gif as tai neklociau laugh.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 11 26, 12:28)
išskyrus tuo, kad primena gražų rudenį?
Te nesupyksta autore, bet jos foto man primena negrazu rudeni 4u.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 26, 15:10)
Kokį a la nude...
Na jei dar vyrui, tai butinai! laugh.gif

QUOTE(latoya @ 2008 11 26, 15:22)
Mano paskutines:
O as vaiku neturiu todel manim galima tiketi tongue.gif
pirma patiko, jauciu emocija
o antra super, kadravimas ytin tinka su spalvomis. (netikek kas sako, kad apacios per daug hihihi.gif ) puiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 26 lapkričio 2008 - 20:57
QUOTE(Opa @ 2008 11 26, 12:06)
Pabandziau ir as pasekti naujos mados vejais ir padariau koliaza. Bijau kazkaip savo vaikiu nuotraukas ir rodyt, nes man buitiskos jos tokios, na bet sios gal ne tiek  g.gif

Bet kaip gražiai ta saulutė žaidžia! Labai gražios spalvos ir rytinė nuotaika smile.gif Patiko smile.gif

QUOTE(latoya @ 2008 11 26, 13:22)
Mano paskutines:
kompoziciskai kitaip
gal matytos
laukiu kritikos

Aš pritariu Smilčiai - kokia dar kritika smile.gif Abi liuks, neturiu prie ko prikibti smile.gif

QUOTE(BN @ 2008 11 26, 19:53)
Belaukiant kelto
Interpretacija portreto tema - kitame kelte

Na, man atrodo tiesiog turistiniai pastebėjimai smile.gif Malonūs kelionės prisiminimai.

Pupeliuk, laukiam grįžtančios 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Ilindu su viena foto, kaip is salies atrodo, ar baisiai trukdo toks apkarpymas is sonu? koja siaip netilpo naturaliai hihihi.gif ir del apsvietimo norejau paklausti, ar toks neblogas? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ir užkrėtėt su koliažais hihihi.gif pabandžiau ir aš:

user posted image
Atsakyti
Degute, super duper biggrin.gif - man labai nuotaikingai žiūrisi thumbup.gif

Anasko, na, man nesižiūri nukirptas lialiukas, norisi daugiau, mat žvilgsnis nuotraukoje krypsta ten, kur ir mergaitė žiūri smile.gif

BN - kelto belaukiant, įdomiau žiūrėtųsi gal be to žmogaus arčiausiai esančio. bet tada pavadinimo kokio nors juokingo reikėtų smile.gif

o su arkliais patiko idėja. ją kažkaip reikėtų išvystyt - patinka kontrastas - arklys ir gilus vanduo - tarsi nesuderinama.

portreto tema - nekabina visai. gal įdomiau būtų pamatyt ar tą ar kitą žmogų stambiu planu. žvilgsnis laksto, ir nežino, kur apsistot.
Atsakyti