Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 11 26, 08:24)
TAIP biggrin.gif
o jeigu kas neatsižvelgs į mano kaprizus, aš kaip tikra mianinykė nusipjausiu ausį smile.gif

Tai dar gerai, kad savo hihihi.gif

Labas rytas 4u.gif
Smagu paskaityti nuotraukos rinkimo kančias. Prisimenu, pernai irgi labai kankinausi smile.gif A šiemet kažko ramu, tik šventinis toks džiaugsmukas smile.gif
Atsakyti
Sayonara, mianinyke biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 11 26, 09:39)
Tai dar gerai, kad savo hihihi.gif
Labas rytas  4u.gif
Smagu paskaityti nuotraukos rinkimo kančias. Prisimenu, pernai irgi labai kankinausi smile.gif A šiemet kažko ramu, tik šventinis toks džiaugsmukas smile.gif

Aha, Degute, gerai tau, prikrosinai tunta juostu ir sedi rami kaip belgas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 26, 08:49)

Aha, Degute, gerai tau, prikrosinai tunta juostu ir sedi rami kaip belgas  lotuliukas.gif

Tai kad turbūt nelabai tos prikrosintos.. čia man patinka tik smile.gif Aš jau ir kitus variantus apgalvojau smile.gif
Atsakyti
ale koks geris yra blyyyyykste. nerealu. pries pora sav pafotkinau biski vaika ir numeciau fotika. vakar sukeliau nuotraukas - nerelus rezultatai (apsvietimo prasme ir kokybe). dar pasizaidziau atspindedama nuo skirtingu spalvu pavirsiu. irgi idomiai gaunasi. aisku, tobulumas dar toli, bet jau dabar matosi, kad su blykste namuose galima gauti puikiu foto.
o cia tesiant portretu tema (niu zirafa as zirafa, paveluotai dasyla). erdves klausimas man aiskus. o kas dar?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 26, 01:38)
O kur remini? smile.gif jei vln

paskutiniu metu priešais Finansų ministeriją, ten toks įėjimas pro vartelius ir po to į rūsį. patenkintas.
Atsakyti
Sansara labai rimtas, vaikiskas zvilksnis... netgi rimtai liudnas... labai smagu ziureti i akis, nes norisi pamatyti ka jis mato... 4u.gif

as tesiu savo rudenisku nuotrauku demonstravima ir labai laukiu kritikos smile.gif

labai elementaru, bet...
klevo lapai
user posted image

klevo lapai ( apkarpyti )
user posted image

nudazytas raudonio
user posted image

pasislepe po rudeniu
user posted image

o as slepiuosi uz ju biggrin.gif ir laukiu ispletus akis ir istempus ausis, jusus minciu....
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 26, 08:24)

o jeigu kas neatsižvelgs į mano kaprizus, aš kaip tikra mianinykė nusipjausiu ausį smile.gif

tikiuos mainų nuotrauka nebus tavo auto blink.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sansara daugiau prie nieko, apart apkarpymo neturiu prie ko prikibt.. tik jau pradedu užsinorėt blykstės unsure.gif

Jolitana tik lapai.. nieko daugiau nematau.. unsure.gif galbūt dar paskutinėj daugiau ieškota, bet šiaip nekabina smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2008 11 26, 10:12)
as tesiu savo rudenisku nuotrauku demonstravima ir labai laukiu kritikos smile.gif
labai elementaru, bet...
klevo lapai

sveika,

pirmos trys nuotraukos labai nekokios. nei kokybės, nei kompozicijos, nei minties, nei šviesos.
paskutinėje vienintelėje yra šviesos, bet nėra nieko daugiau.
ar apgalvojai prieš fotografuodama, ar skubėjai? kuo šios nuotraukos galėtų būti įdomios kitiems, išskyrus tuo, kad primena gražų rudenį?

aš komentuodama gamtos fotografijas visada susimėtau, nes graži gamta ir graži gamtos nuotrauka yra labai skirtingi dalykai. todėl fotografuojantys gamtą žmonės yra labai drąsūs. čia be ironijos sakau. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 26, 09:08)
ale koks geris yra blyyyyykste.

čia mini ant mazolio neturintiems lotuliukas.gif

Gražu smile.gif Aš gal kirpčiau į kvadratą čia dar g.gif Tada bent kiek pasiteisintų tas jau esamas apkarpymas unsure.gif

Jolitana, kaip ir nėr ką pridurt, neįdomuuu smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi!
Trumpam prisėdau prie tinklo, tai tiesiog perduodu linkėjimus, nes labai pasiilgau šito erzelio ir fotografinės veiklos rolleyes.gif O dar Sayonara informavo apie mainus kaip ir pernai. Kaip jau aišku ji pasakė, tai tikrai mielai prisijungsiu, ir turiu ką siųsti, tik vat kad vis dar esu benamė biggrin.gif ten kur gyvenu, jau greit išsikraustysiu, o būsimas namas, kuriame gyvensiu, dar nepriduotas, tai nžn kada pradės veikti adresas. Bet anyway, jei galiu dalyvauti per Sayonarą, tai aišku dalyvauju smile.gif

Šiuo metu mano fotografinė veikla gerokai aprimusi, nes nemaloni aplinka, kur gyvenu, tai net vaikį labai retai fotkinu, bet nuo aparato retkarčiais dulkes nuvalau ir kai jau normaliai turėsiu internetą, gal įdėsiu keletą kadrų.

Tiesa dar išsikaiškinau savo nuotraukų neryškumo su 50mm objektyvu priežastį - pasirodo jis gerokai muilina, nes lyginau su draugų tokiu pat objektyvu (tiesiog jau kelintą kartą pastebiu, kad nuotraukos neryškios, net esant trumpai exp, fotografuojant ne vaikį ir tiksliai parenkant fokusavimo tašką), tai tikrai akivaizdus skirtumas ( lyginau nuotraukas darytas vienodom sąlygom su abiem obj. tiek su mano D80, tiek su draugų D700, abiem atvejais maniškis stipriai muilina), kur bėda nžn, nes neturiu galimybės atsispausdinti lentelės back/front fokusui patikrinti, bet kad jis man muilina, tai bent tiek aišku..

Tai tiek kol kas žinių apie mane, labai tikiuosi po keletos savaičių jau prisijungti prie jūsų, nors tiesa dar artėja ir mažiuko gimimas, tai kaip intensyviai dalyvausiu dar nežinau, bet labai jau pasiilgau šitos veiklos.

Pasiilgau visų! ir Linkėjimai!

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 11 26, 10:44)
Sveiki visi!
Trumpam prisėdau prie tinklo, tai tiesiog perduodu linkėjimus, nes labai pasiilgau šito erzelio ir fotografinės veiklos rolleyes.gif O dar Sayonara informavo apie mainus kaip ir pernai. Kaip jau aišku ji pasakė, tai tikrai mielai prisijungsiu, ir turiu ką siųsti, tik vat kad vis dar esu benamė biggrin.gif ten kur gyvenu, jau greit išsikraustysiu, o būsimas namas, kuriame gyvensiu, dar nepriduotas, tai nžn kada pradės veikti adresas. Bet anyway, jei galiu dalyvauti per Sayonarą, tai aišku dalyvauju smile.gif

Šiuo metu mano fotografinė veikla gerokai aprimusi, nes nemaloni aplinka, kur gyvenu, tai net vaikį labai retai fotkinu, bet nuo aparato retkarčiais dulkes nuvalau ir kai jau normaliai turėsiu internetą, gal įdėsiu keletą kadrų.

Tiesa dar išsikaiškinau savo nuotraukų neryškumo su 50mm objektyvu priežastį - pasirodo jis gerokai muilina, nes lyginau su draugų tokiu pat objektyvu (tiesiog jau kelintą kartą pastebiu, kad nuotraukos neryškios, net esant trumpai exp, fotografuojant ne vaikį ir tiksliai parenkant fokusavimo tašką), tai tikrai akivaizdus skirtumas ( lyginau nuotraukas darytas vienodom sąlygom su abiem obj. tiek su mano D80, tiek su draugų D700, abiem atvejais maniškis stipriai muilina), kur bėda nžn, nes neturiu galimybės atsispausdinti lentelės back/front fokusui patikrinti, bet kad jis man muilina, tai bent tiek aišku..

Tai tiek kol kas žinių apie mane, labai tikiuosi po keletos savaičių jau prisijungti prie jūsų, nors tiesa dar artėja ir mažiuko gimimas, tai kaip intensyviai dalyvausiu dar nežinau, bet labai jau pasiilgau šitos veiklos.

Pasiilgau visų! ir Linkėjimai!

greičiau sugrįžk.. 4u.gif o Tavo mainų foto ateis pas mane, kai gausiu - perduosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 26, 09:08)
o cia tesiant portretu tema (niu zirafa as zirafa, paveluotai dasyla). erdves klausimas man aiskus. o kas dar?

Fainai smile.gif Išplaukimas toks keistokas, bet visai žiūrisi smile.gif Man gaila smakro ir nesinori kairės pusės ax.gif

QUOTE(jolitana @ 2008 11 26, 10:12)

labai elementaru, bet...

Taigi, kad elementaru..
Na dar 2-oj ar 3-ioj buvo galima pažaist išgaunant lapo faktūrą, bet šiaip tiesiog lapai ir tiek..
Atsakyti