Sveiki visi!
Trumpam prisėdau prie tinklo, tai tiesiog perduodu linkėjimus, nes labai pasiilgau šito erzelio ir fotografinės veiklos
O dar Sayonara informavo apie mainus kaip ir pernai. Kaip jau aišku ji pasakė, tai tikrai mielai prisijungsiu, ir turiu ką siųsti, tik vat kad vis dar esu benamė
ten kur gyvenu, jau greit išsikraustysiu, o būsimas namas, kuriame gyvensiu, dar nepriduotas, tai nžn kada pradės veikti adresas. Bet anyway, jei galiu dalyvauti per Sayonarą, tai aišku dalyvauju
Šiuo metu mano fotografinė veikla gerokai aprimusi, nes nemaloni aplinka, kur gyvenu, tai net vaikį labai retai fotkinu, bet nuo aparato retkarčiais dulkes nuvalau ir kai jau normaliai turėsiu internetą, gal įdėsiu keletą kadrų.
Tiesa dar išsikaiškinau savo nuotraukų neryškumo su 50mm objektyvu priežastį - pasirodo jis gerokai muilina, nes lyginau su draugų tokiu pat objektyvu (tiesiog jau kelintą kartą pastebiu, kad nuotraukos neryškios, net esant trumpai exp, fotografuojant ne vaikį ir tiksliai parenkant fokusavimo tašką), tai tikrai akivaizdus skirtumas ( lyginau nuotraukas darytas vienodom sąlygom su abiem obj. tiek su mano D80, tiek su draugų D700, abiem atvejais maniškis stipriai muilina), kur bėda nžn, nes neturiu galimybės atsispausdinti lentelės back/front fokusui patikrinti, bet kad jis man muilina, tai bent tiek aišku..
Tai tiek kol kas žinių apie mane, labai tikiuosi po keletos savaičių jau prisijungti prie jūsų, nors tiesa dar artėja ir mažiuko gimimas, tai kaip intensyviai dalyvausiu dar nežinau, bet labai jau pasiilgau šitos veiklos.
Pasiilgau visų! ir Linkėjimai!