Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

peppi, puiku, tik tonuote man nepatinka, per salta. g.gif ale sviesa kaip suzaista, puiku
Atsakyti
teko nuimti spalvas nes veidukas įdegęs o kūnelis ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 12, 17:14)
As surizikavau canon 24-105mm f4 IS paimti.
Dar rankose neturiu...laukiu...kartu su nauju fotiku ax.gif

oi gerai tau bus įtariu... ax.gif labai lauksiu atsiliepimų, įdomu ar nepasigesi platesnio kampo rolleyes.gif
Atsakyti
peppi puikus apšvietimas.. nepatinka poza.. tokia vyriška, ir akys vis krypsta ne ten kur turėtų.
Atsakyti
Peppi, na man irgi poza tokia... sakyciau, nevalingai norisi iziureti yra kelnaites ar ne. Bet jei ta trikampiuka kuom pridengsi, pilvuko nesimatys. Jei tai nebutu nestuke, tai kirpciau kitaip, o dabar net nezinau. O kokybe nepriekaistinga!

Patiko Sea pkreiptas bandymas, Californiagirl smalsutis, Baccardi jau susake pastabas, panasiai ir Olo. Lyg tiek siandien g.gif Dar Grethen mama kudroj uzmaciau, patiko.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 12, 20:26)
Kzkaip prisiminiau Stebukle.. gaila, kad dingo

wub.gif malonu wub.gif nedingau, vis skaitau skaitau sita tema. Tik kraustomes i Taurage, tai tokioj truputi sumaisti jauciuosi, kad nezinau nei ka komentuot nei ka sakyt. O kai sugalvoju ka pakomentuot, jau buna 10 puslapiu prirasyta smile.gif Is tikro labai fainai ziuret kai keiciasi visu poziuris ir rezultatai fotografijoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 22:48)
atžygiuoju su nuotrauka iš nėštuminės fotosesijos smile.gif
Tiesa sakant mano zvilgsnis taip pat nevalingai nukrypo ne ten kur reikia biggrin.gif is kart ziurejau, jetau, ji be kelnaiciu! blush2.gif O siaip apsvietimas tikrai ispudingas, tik arba spalvos arba jb, nes man asmeniskai su tokiais tonais labai didele asociacija i ka tik gvildenta musu tema..

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 12, 23:52)
wub.gif malonu wub.gif nedingau, vis skaitau skaitau sita tema. Tik kraustomes i Taurage, tai tokioj truputi sumaisti jauciuosi, kad nezinau nei ka komentuot nei ka sakyt. O kai sugalvoju ka pakomentuot, jau buna 10 puslapiu prirasyta smile.gif Is tikro labai fainai ziuret kai keiciasi visu poziuris ir rezultatai fotografijoj thumbup.gif
bigsmile.gif Geras, maniau jau amziams dingus, o tu pasirodo tychariam cia mus stebi hihihi.gif Tai baigsis vargai prasom vel prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Tvarkau archyvus. Paklaikau ka daro mano fotikas prie 800 iso. Ziaurus triuksmas, kokybe kaip su muiline...

Stebukle, o tu ne vilniete buvai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 lapkričio 2008 - 22:28
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 12, 22:59)

bigsmile.gif  Geras, maniau jau amziams dingus, o tu pasirodo tychariam cia mus stebi hihihi.gif Tai baigsis vargai prasom vel prisijungti  4u.gif

blush2.gif butinai mirksiukas.gif
QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 23:13)
Tvarkau archyvus. Paklaikau ka daro mano fotikas prie 800 iso. Ziaurus triuksmas, kokybe kaip su muiline...
Viena is to fotografavimo tamsioje troboje, kurioje tik 3 langiukai. Ka jus manot apie sia?

Stebukle, o tu ne vilniete buvai???

Nematau ziauraus triuksmo schmoll.gif kokybej truksta astrumo. As nepaklaikciau.

As kauniete smile.gif gyvenanti Vilniuj dar si menesi ir besikraustanti i Taurage doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 13, 00:13)
Viena is to fotografavimo tamsioje troboje, kurioje tik 3 langiukai. Ka jus manot apie sia?
Tai cia dar nieko! va ka daro mano tai is vis.. net apie muiline ner kalbos, kaip su prastu fotiku....
O foto, tai nesuprantu kas cia vyksta joje.. turbut norejai parodyt ranku susikabinima, bet mano poziuriu neisraiskingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 12, 23:17)
blush2.gif butinai mirksiukas.gif

Nematau ziauraus triuksmo schmoll.gif kokybej truksta astrumo. As nepaklaikciau.

As kauniete smile.gif gyvenanti Vilniuj dar si menesi ir besikraustanti i Taurage doh.gif

Na, j/b tas triuksmas tiek nesimato, bet va jei veidai is arti, tai kokybe labai jau nekokia...

Oho, beveik visa Lietuva. Bet va keista, kad ne sostinen, o atvirksciai i Taurage keliesi biggrin.gif

"Duonos skonis"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 13, 00:24)
"Duonos skonis"
Na zinai, jei butu spalvota, ir matyciau kad duona yra duona, o kad rankos yra rankos, manau butu labai grazi foto smile.gif bet juoda balta net kakta suraukiau be ziuredama, bet pavadinimo nelabai ir suprasciau. cia matyt tik Tau subjektyviai viskas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 23:24)
Na, j/b tas triuksmas tiek nesimato, bet va jei veidai is arti, tai kokybe labai jau nekokia...

Oho, beveik visa Lietuva. Bet va keista, kad ne sostinen, o atvirksciai i Taurage keliesi  biggrin.gif

"Duonos skonis"

o kuo tu fotkini? Siaip pastebejau labai idomu dalyka su tuo iso, kartais prie 1600iso pas mane mazesni triuksmai nei prie 200 kai fotografuojama pavesyje, tik mano galvai tai nesuprast kodel unsure.gif
Pas mane prie iso 800 rezultatas kazkas tokio gaunasi, cia be blykstes ir be langu patalpa unsure.gif
http://i22.photobuck...ai/IMG_7167.jpg

Kartais yra zodis- reikia, tai va, o si karta reikia ten kraustytis i visiskai svetima man miesta unsure.gif na, bet LT irnesakyk.gif

sitai nuotraukai norisi LABAI spalvu, nes nesimato duonos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 12 lapkričio 2008 - 22:36