teko nuimti spalvas nes veidukas įdegęs o kūnelis ne
Papildyta:
oi gerai tau bus įtariu... labai lauksiu atsiliepimų, įdomu ar nepasigesi platesnio kampo
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 12, 17:14)
As surizikavau canon 24-105mm f4 IS paimti.
Dar rankose neturiu...laukiu...kartu su nauju fotiku
Dar rankose neturiu...laukiu...kartu su nauju fotiku
oi gerai tau bus įtariu... labai lauksiu atsiliepimų, įdomu ar nepasigesi platesnio kampo
Peppi, na man irgi poza tokia... sakyciau, nevalingai norisi iziureti yra kelnaites ar ne. Bet jei ta trikampiuka kuom pridengsi, pilvuko nesimatys. Jei tai nebutu nestuke, tai kirpciau kitaip, o dabar net nezinau. O kokybe nepriekaistinga!
Patiko Sea pkreiptas bandymas, Californiagirl smalsutis, Baccardi jau susake pastabas, panasiai ir Olo. Lyg tiek siandien Dar Grethen mama kudroj uzmaciau, patiko.
Patiko Sea pkreiptas bandymas, Californiagirl smalsutis, Baccardi jau susake pastabas, panasiai ir Olo. Lyg tiek siandien Dar Grethen mama kudroj uzmaciau, patiko.
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 12, 20:26)
Kzkaip prisiminiau Stebukle.. gaila, kad dingo
malonu nedingau, vis skaitau skaitau sita tema. Tik kraustomes i Taurage, tai tokioj truputi sumaisti jauciuosi, kad nezinau nei ka komentuot nei ka sakyt. O kai sugalvoju ka pakomentuot, jau buna 10 puslapiu prirasyta Is tikro labai fainai ziuret kai keiciasi visu poziuris ir rezultatai fotografijoj
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 22:48)
atžygiuoju su nuotrauka iš nėštuminės fotosesijos
Tiesa sakant mano zvilgsnis taip pat nevalingai nukrypo ne ten kur reikia is kart ziurejau, jetau, ji be kelnaiciu! O siaip apsvietimas tikrai ispudingas, tik arba spalvos arba jb, nes man asmeniskai su tokiais tonais labai didele asociacija i ka tik gvildenta musu tema..Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 12, 23:52)
malonu nedingau, vis skaitau skaitau sita tema. Tik kraustomes i Taurage, tai tokioj truputi sumaisti jauciuosi, kad nezinau nei ka komentuot nei ka sakyt. O kai sugalvoju ka pakomentuot, jau buna 10 puslapiu prirasyta Is tikro labai fainai ziuret kai keiciasi visu poziuris ir rezultatai fotografijoj
Geras, maniau jau amziams dingus, o tu pasirodo tychariam cia mus stebi Tai baigsis vargai prasom vel prisijungti QUOTE(Grethenn @ 2008 11 12, 22:59)
Geras, maniau jau amziams dingus, o tu pasirodo tychariam cia mus stebi Tai baigsis vargai prasom vel prisijungti
butinai
QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 23:13)
Tvarkau archyvus. Paklaikau ka daro mano fotikas prie 800 iso. Ziaurus triuksmas, kokybe kaip su muiline...
Viena is to fotografavimo tamsioje troboje, kurioje tik 3 langiukai. Ka jus manot apie sia?
Stebukle, o tu ne vilniete buvai???
Viena is to fotografavimo tamsioje troboje, kurioje tik 3 langiukai. Ka jus manot apie sia?
Stebukle, o tu ne vilniete buvai???
Nematau ziauraus triuksmo kokybej truksta astrumo. As nepaklaikciau.
As kauniete gyvenanti Vilniuj dar si menesi ir besikraustanti i Taurage
QUOTE(Opa @ 2008 11 13, 00:13)
Tvarkau archyvus. Paklaikau ka daro mano fotikas prie 800 iso. Ziaurus triuksmas, kokybe kaip su muiline...
Tai cia dar nieko! va ka daro mano tai is vis.. net apie muiline ner kalbos, kaip su prastu fotiku....Viena is to fotografavimo tamsioje troboje, kurioje tik 3 langiukai. Ka jus manot apie sia?
O foto, tai nesuprantu kas cia vyksta joje.. turbut norejai parodyt ranku susikabinima, bet mano poziuriu neisraiskingai
QUOTE(Stebukle @ 2008 11 12, 23:17)
butinai
Na, j/b tas triuksmas tiek nesimato, bet va jei veidai is arti, tai kokybe labai jau nekokia...
Oho, beveik visa Lietuva. Bet va keista, kad ne sostinen, o atvirksciai i Taurage keliesi
"Duonos skonis"
QUOTE(Opa @ 2008 11 13, 00:24)
"Duonos skonis"
Na zinai, jei butu spalvota, ir matyciau kad duona yra duona, o kad rankos yra rankos, manau butu labai grazi foto bet juoda balta net kakta suraukiau be ziuredama, bet pavadinimo nelabai ir suprasciau. cia matyt tik Tau subjektyviai viskas aisku QUOTE(Opa @ 2008 11 12, 23:24)
Na, j/b tas triuksmas tiek nesimato, bet va jei veidai is arti, tai kokybe labai jau nekokia...
Oho, beveik visa Lietuva. Bet va keista, kad ne sostinen, o atvirksciai i Taurage keliesi
"Duonos skonis"
"Duonos skonis"
o kuo tu fotkini? Siaip pastebejau labai idomu dalyka su tuo iso, kartais prie 1600iso pas mane mazesni triuksmai nei prie 200 kai fotografuojama pavesyje, tik mano galvai tai nesuprast kodel
Pas mane prie iso 800 rezultatas kazkas tokio gaunasi, cia be blykstes ir be langu patalpa
http://i22.photobuck...ai/IMG_7167.jpg
Kartais yra zodis- reikia, tai va, o si karta reikia ten kraustytis i visiskai svetima man miesta na, bet LT
sitai nuotraukai norisi LABAI spalvu, nes nesimato duonos