Palaukit, o kodėl visos taip skubat, dar priekyje visas mėnuo iki Kalėdų, galima apgalvoti ramiai, netgi nufotografuoti būtent tą kadrą, netgi su kažkokiu mažyyyyčiu Kalėdų akcentėliu, kurią ir bus galima išsiųst.
Čia aš aišku neperšu savo nuomonės, tik mąstau garsiai...
Juk smagu rasti pašto dėžutėj siurprizą, kada kalėdų eglutė namie papuošta, kai už lango žiema (tikėkimės), juk tikrai dar nei vienuose namuose eglutės nepapuoštos, o jei į paštą nueisit ryt, tai manau už 2-3 dienų nuotraukytė jau bus pasiekus adresatą... Ar suteiks ji tiek džiaugsmo kaip pvz. gauta vidury gruodžio ar net prieš pat Kalėdas
Aš irgi savo nuotraukose kabinėjuosi prie milimetrų. Spausdinant visada prašau įtalpinti, kad neapkarpytų savo nuožiūra. O jau po to pati fotolabe apsikarpau.
O praeitais metais kai siunčiau nuotrauką irgi labai pergyvenau, kad viskas būtų čiki. Fotokursuose "taryba" padėjo apsispręsti dėl vienos iš dviejų mano pasirinktų nuotraukų (aišku, visi buvo sužavėti nuotraukų apsikeitimo įdėja). Tada jau nešiau spausdinti ir tik trečias spausdinimo variantas buvo toks, kokį aš norėčiau matyti.
O praeitais metais kai siunčiau nuotrauką irgi labai pergyvenau, kad viskas būtų čiki. Fotokursuose "taryba" padėjo apsispręsti dėl vienos iš dviejų mano pasirinktų nuotraukų (aišku, visi buvo sužavėti nuotraukų apsikeitimo įdėja). Tada jau nešiau spausdinti ir tik trečias spausdinimo variantas buvo toks, kokį aš norėčiau matyti.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 22:11)
Palaukit, o kodėl visos taip skubat, dar priekyje visas mėnuo iki Kalėdų, galima apgalvoti ramiai, netgi nufotografuoti būtent tą kadrą, netgi su kažkokiu mažyyyyčiu Kalėdų akcentėliu, kurią ir bus galima išsiųst.
Juk smagu rasti pašto dėžutėj siurprizą, kada kalėdų eglutė namie papuošta, kai už lango žiema (tikėkimės), juk tikrai dar nei vienuose namuose eglutės nepapuoštos, o jei į paštą nueisit ryt, tai manau už 2-3 dienų nuotraukytė jau bus pasiekus adresatą... Ar suteiks ji tiek džiaugsmo kaip pvz. gauta vidury gruodžio ar net prieš pat Kalėdas
, o tai beskaitydama visu pasvaiciojimus (tikiuosi nesupyksit uz sita zodi ) i depresija puoliau
tai dabar vel nebesuprantu kokio formato foto daryti , kiek supratau A4??
Papildyta:
QUOTE(Benitta @ 2008 11 25, 22:50)
Man tai gal pigiau siusti pastu bus
man taip pat
Papildyta:
be to dedu dar viena savo bandyma, man jis patinka, tik.... vel akiu nesimato laukiu kritikos, jei foto jos verta
negalesiu ilgai laikyt cia, nes neturiu leidimo
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 25, 21:55)
, o tai beskaitydama visu pasvaiciojimus (tikiuosi nesupyksit uz sita zodi ) i depresija puoliau
Skaityk 453 zinute
O dėl nuotraukos, tai nilabai, ryškumo trūksta, traukei matyt iš didelio kadro.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 22:56)
Skaityk 453 zinute
ne ne is didelio originali foto tik siek tiek didesne, nukirpau truputi virsaus ir desines puses. fotkinau tamsioje patalpoje be blico , ko gero del to ryskumo ir ner
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 12:11)
Na as del saves,tai zinau,kad nieko idomaus nenufotografuosiu per likusi laika, tik savo ar kitu vaikus O issiuntus ryt,turbut nuotrauka tik gruodzio viduri ir pasiektu adresata As cia tik apie save atsakiau
QUOTE(andriuska @ 2008 11 25, 17:23)
aš už a4 paspartu (pliką, grynai kartoną su spec išpjata skyle) moku nuo 4 iki 5,5 - priklauso nuo vietos ir spalvos.
O kur remini? jei vlnQUOTE(Anasko @ 2008 11 25, 17:49)
Jus man pasakykit tundrai nu gi sedziu namie ir aplamai atitrukusi nuo visuomenines veiklos, plius dar laisku niekam nesiunciau 20 metu, kur parduodami dideli vokai
Dar buna kur kancelerines prekes, pvz office 1 tikrai yra, dar su paminkstinimu QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 25, 19:29)
Maininė depresija man. Netinka nė viena nuotrauka
Beprote Man rodos Tu uzsislaptinus ten daug neblogu turi
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 19:49)
A galim man pasisakyti? Jaučiu galim. Manau , kad tikrai nereikia nei paspartuoti, nei stiklo antirefleksinio, nei rėmelio. Ne dėl pinigų aš. Juk labai buvo fainai pernai, gavau nuotrauką paklijuota ant vatmano (jmj man visada Vatmanas tai kaip žydiška pavardė ). Tada nušokliavau į saloną rėmelių ir pasidariau ir su paspartu, ir rėmelį pasirinkau pagal savo norą. Ir dydis neturi reikšmės. salone visada patars ir padės išspręst kaip įrėmint nuotraukytę. Juk galim ir labai nedidelio formato nuotrauką įrėmint dideliu rėmeliu. Fuuu išsisėmiau
Is dalies sutinku, bet is kitos puses, tik pats nuotraukos autorius gali matyti visa endra foto vaizda, kaip ji turi buti ipaspartuota, kaip ireminta. asiku reikia ir prie interjero derinti, bet paprastas baltas paspartas niekada nieko nesugadins, tik pagerins, nes apskritai teisingas bet kokio produkto pateikimas duoda dideli pliusa QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 22:11)
Palaukit, o kodėl visos taip skubat
As irgi nifiga nesuprantu, cia kaip amerikoj, pries puse metu jau eglutes ziba Gal susitariam tuomet kaip kad mokyklos laikais "nekisti naguciu iki vakaro kuciu" ?
Ir apskritai, kas jums?! gal as neisikertu, bet mes tipo mianinkai laisvos valios zmones, kodel tokie suvarzymai? a4? reik paspartuot...nereik...
as labai dziaugsiuos gavus kad ir a5 atviruka arba foto tapeta
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 26, 01:38)
as labai dziaugsiuos gavus kad ir <...> foto tapeta
gali prisisneketi
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 26, 00:38)
Ir apskritai, kas jums?! gal as neisikertu, bet mes tipo mianinkai laisvos valios zmones, kodel tokie suvarzymai? a4? reik paspartuot...nereik...
šiaip tai jo. baigiam šitą erzelį. kaip autorius sugalvos, taip ir turi būt vadinas
QUOTE(sayonara @ 2008 11 26, 08:00)
Grethen, mianinykai, sakai?
ok, tada mano fotkėms daugiau jokios kritikos juk tai - mIAnas
ok, tada mano fotkėms daugiau jokios kritikos juk tai - mIAnas
iš serijos toks autoriaus užmanymas, ania?
QUOTE(bite maja @ 2008 11 26, 08:17)
iš serijos toks autoriaus užmanymas, ania?
TAIP
o jeigu kas neatsižvelgs į mano kaprizus, aš kaip tikra mianinykė nusipjausiu ausį