Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Palaukit, o kodėl visos taip skubat, dar priekyje visas mėnuo iki Kalėdų, galima apgalvoti ramiai, netgi nufotografuoti būtent tą kadrą, netgi su kažkokiu mažyyyyčiu Kalėdų akcentėliu, kurią ir bus galima išsiųst.
Čia aš aišku neperšu savo nuomonės, tik mąstau garsiai... blush2.gif
Juk smagu rasti pašto dėžutėj siurprizą, kada kalėdų eglutė namie papuošta, kai už lango žiema (tikėkimės), juk tikrai dar nei vienuose namuose eglutės nepapuoštos, o jei į paštą nueisit ryt, tai manau už 2-3 dienų nuotraukytė jau bus pasiekus adresatą... Ar suteiks ji tiek džiaugsmo kaip pvz. gauta vidury gruodžio ar net prieš pat Kalėdas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 lapkričio 2008 - 20:15
Aš irgi savo nuotraukose kabinėjuosi prie milimetrų. Spausdinant visada prašau įtalpinti, kad neapkarpytų savo nuožiūra. O jau po to pati fotolabe apsikarpau.

O praeitais metais kai siunčiau nuotrauką irgi labai pergyvenau, kad viskas būtų čiki. Fotokursuose "taryba" padėjo apsispręsti dėl vienos iš dviejų mano pasirinktų nuotraukų (aišku, visi buvo sužavėti nuotraukų apsikeitimo įdėja). Tada jau nešiau spausdinti ir tik trečias spausdinimo variantas buvo toks, kokį aš norėčiau matyti.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 25, 17:09)
gali kaip grethenn daryt - apsimesk paštininke  lotuliukas.gif

Man tai gal pigiau siusti pastu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 22:11)
Palaukit, o kodėl visos taip skubat, dar priekyje visas mėnuo iki Kalėdų, galima apgalvoti ramiai, netgi nufotografuoti būtent tą kadrą, netgi su kažkokiu mažyyyyčiu Kalėdų akcentėliu, kurią ir bus galima išsiųst.
Juk smagu rasti pašto dėžutėj siurprizą, kada kalėdų eglutė namie  papuošta, kai už lango žiema (tikėkimės), juk tikrai dar nei vienuose namuose eglutės nepapuoštos, o jei į paštą nueisit ryt, tai manau už 2-3 dienų nuotraukytė jau bus pasiekus adresatą... Ar suteiks ji tiek džiaugsmo kaip pvz. gauta vidury gruodžio ar net prieš pat Kalėdas smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , o tai beskaitydama visu pasvaiciojimus blush2.gif ax.gif (tikiuosi nesupyksit uz sita zodi 4u.gif ) i depresija puoliau mastau.gif ohmy.gif bijau.gif
tai dabar vel nebesuprantu kokio formato foto daryti g.gif , kiek supratau A4??
Papildyta:
QUOTE(Benitta @ 2008 11 25, 22:50)
Man tai gal pigiau siusti pastu bus  biggrin.gif

man taip pat lotuliukas.gif
Papildyta:
be to dedu dar viena savo bandyma, man jis patinka, tik.... vel akiu nesimato blush2.gif laukiu kritikos, jei foto jos verta
user posted image

negalesiu ilgai laikyt cia, nes neturiu leidimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 25, 21:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , o tai beskaitydama visu pasvaiciojimus  blush2.gif  ax.gif  (tikiuosi nesupyksit uz sita zodi  4u.gif ) i depresija puoliau mastau.gif   ohmy.gif  bijau.gif
tai dabar vel nebesuprantu kokio formato foto daryti  g.gif , kiek supratau A4??

Skaityk 453 zinute doh.gif
O dėl nuotraukos, tai nilabai, ryškumo trūksta, traukei matyt iš didelio kadro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 lapkričio 2008 - 20:59
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 22:56)
Skaityk 453 zinute doh.gif
O dėl nuotraukos, tai nilabai, ryškumo trūksta, traukei matyt iš didelio kadro.

ne ne is didelio originali foto tik siek tiek didesne, nukirpau truputi virsaus ir desines puses. fotkinau tamsioje patalpoje be blico blush2.gif , ko gero del to ryskumo ir ner unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 12:11)
Juk smagu rasti pašto dėžutėj siurprizą, kada kalėdų eglutė namie  papuošta, kai už lango žiema (tikėkimės), juk tikrai dar nei vienuose namuose eglutės nepapuoštos, o jei į paštą nueisit ryt, tai manau už 2-3 dienų nuotraukytė jau bus pasiekus adresatą... Ar suteiks ji tiek džiaugsmo kaip pvz. gauta vidury gruodžio ar net prieš pat Kalėdas smile.gif

Na as del saves,tai zinau,kad nieko idomaus nenufotografuosiu per likusi laika, tik savo ar kitu vaikus biggrin.gif O issiuntus ryt,turbut nuotrauka tik gruodzio viduri ir pasiektu adresata biggrin.gif As cia tik apie save atsakiau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 25 lapkričio 2008 - 23:22
QUOTE(andriuska @ 2008 11 25, 17:23)
aš už a4 paspartu (pliką, grynai kartoną su spec išpjata skyle) moku nuo 4 iki 5,5 - priklauso nuo vietos ir spalvos.
O kur remini? smile.gif jei vln

QUOTE(Anasko @ 2008 11 25, 17:49)
Jus man pasakykit tundrai  hihihi.gif nu gi sedziu namie ir aplamai atitrukusi nuo visuomenines veiklos, plius dar laisku niekam nesiunciau 20 metu, kur parduodami dideli vokai g.gif
Dar buna kur kancelerines prekes, pvz office 1 tikrai yra, dar su paminkstinimu smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 25, 19:29)
Maininė depresija man. Netinka nė viena nuotrauka  cry.gif
Beprote biggrin.gif
Man rodos Tu uzsislaptinus ten daug neblogu turi hihihi.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 19:49)
A galim man pasisakyti? Jaučiu galim. Manau , kad tikrai nereikia nei paspartuoti, nei stiklo antirefleksinio, nei rėmelio. Ne dėl pinigų aš. Juk labai buvo fainai pernai, gavau nuotrauką  paklijuota ant vatmano (jmj man visada Vatmanas tai kaip žydiška pavardė ). Tada nušokliavau į saloną rėmelių ir pasidariau ir su paspartu, ir rėmelį pasirinkau pagal savo norą. Ir dydis neturi reikšmės. salone visada patars ir padės išspręst kaip įrėmint nuotraukytę. Juk galim ir labai nedidelio formato nuotrauką įrėmint dideliu rėmeliu. Fuuu išsisėmiau karsta.gif
Is dalies sutinku, bet is kitos puses, tik pats nuotraukos autorius gali matyti visa endra foto vaizda, kaip ji turi buti ipaspartuota, kaip ireminta. asiku reikia ir prie interjero derinti, bet paprastas baltas paspartas niekada nieko nesugadins, tik pagerins, nes apskritai teisingas bet kokio produkto pateikimas duoda dideli pliusa smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 22:11)
Palaukit, o kodėl visos taip skubat
As irgi nifiga nesuprantu, cia kaip amerikoj, pries puse metu jau eglutes ziba biggrin.gif

Gal susitariam tuomet kaip kad mokyklos laikais "nekisti naguciu iki vakaro kuciu" ? blush2.gif

Ir apskritai, kas jums?! gal as neisikertu, bet mes tipo mianinkai biggrin.gif laisvos valios zmones, kodel tokie suvarzymai? a4? reik paspartuot...nereik...
as labai dziaugsiuos gavus kad ir a5 atviruka arba foto tapeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 26, 01:38)
as labai dziaugsiuos gavus kad ir <...> foto tapeta

gali prisisneketi laugh.gif
Atsakyti
Grethen, mianinykai, sakai?
ok, tada mano fotkėms daugiau jokios kritikos lotuliukas.gif juk tai - mIAnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 26, 00:38)
Ir apskritai, kas jums?! gal as neisikertu, bet mes tipo mianinkai biggrin.gif laisvos valios zmones, kodel tokie suvarzymai? a4? reik paspartuot...nereik...
as labai dziaugsiuos gavus kad ir a5 atviruka arba foto tapeta biggrin.gif

šiaip tai jo. baigiam šitą erzelį. kaip autorius sugalvos, taip ir turi būt vadinas biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 11 26, 08:00)
Grethen, mianinykai, sakai?
ok, tada mano fotkėms daugiau jokios kritikos  lotuliukas.gif juk tai - mIAnas biggrin.gif

iš serijos toks autoriaus užmanymas, ania? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 26, 08:17)
iš serijos toks autoriaus užmanymas, ania?  lotuliukas.gif

TAIP biggrin.gif
o jeigu kas neatsižvelgs į mano kaprizus, aš kaip tikra mianinykė nusipjausiu ausį smile.gif

Atsakyti