Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2008 11 25, 16:42)
As tai pagal westos rekomendacijas pradejau galvoti apie padorius remelius ir antirefleksini stikla - toks geris ir prie ukio pravers, o nuotrauka galima ismesti, nebutina siusti atgal  blush2.gif

nu tai šitą.. žodžiu visi siunčiam gražiuose rėmeliuose, kad gavėjas, nusprendęs kad foto netinka, nepatirtų siuntimo nuostolių gražinant ją atgal , škia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 25, 17:47)
nu tai šitą.. žodžiu visi siunčiam gražiuose rėmeliuose, kad gavėjas, nusprendęs kad foto netinka, nepatirtų siuntimo nuostolių gražinant ją atgal , škia  biggrin.gif

Ta prasme, ir remeliu jau nebeatgausiu blink.gif ot tai sh... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 11 25, 16:51)
Ta prasme, ir remeliu jau nebeatgausiu  blink.gif ot tai sh...  doh.gif

nu jei susimokėsi už siuntimą atgal gal eis susitart.. čia jau ksakant kaip pasiseks su gavėju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 25, 14:16)
ne mano skoniui, ka padarei su spalvom

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 25, 15:21)
Tik spalvos man nelabai.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 11 25, 15:44)
Spalvos - skonio reikalas.

Tai gal JB geriau? g.gif
...tas pats bitinukas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 17:18)
Tai gal JB geriau? g.gif
...tas pats bitinukas...

Ne, man spalvota tokia žaismingesnė ir šarmingesnė.

Maininė depresija man. Netinka nė viena nuotrauka cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 25 lapkričio 2008 - 17:29
Zuzu, man tai abu varianta smagus - nuotraukos, ju kompozicija, bendras vaizdas, bet kazkodel norisi naturaliu spalvu... Bitinukas juk smile.gif
Atsakyti
Zuzu, saunuole, kad kazka naujo darai. pirmoje spalvos ne man... pjauna kazkaip. nenaturalios jau per daug ir sodrios. antroje truksta spalvu. nes bitinas su svelnia geltona man asocijuojasi, ja norisi matyt blush2.gif

del pasporto, tai mes buvome nusprende pernai, kad tikrai jo nereik geriau, nes atsiranda ir problema persiusti (gi kai kas ir uzsienio siuncia) ir siaip toki daikta jau reikia prie interjero derinti, o tai irgi problematiska atspeti. suprantu, kad galima neutralu deti ir panasiai. bet manau pasportas nedidele problema, jei tikrai bus noras - isiremins ir pasidarys kaip nori zmogus, jei ne, tai ir pasportas neisgelbes lotuliukas.gif
man kita dilema, del paraso ant foto blush2.gif kazkaip norisi pasizymet, kad as autorius, ale baisu uzlepeizinti grazu vaizdeli savo griozdiska pavarde lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 25, 17:40)
del pasporto, tai mes buvome nusprende pernai, kad tikrai jo nereik geriau, nes atsiranda ir problema persiusti (gi kai kas ir uzsienio siuncia) ir siaip toki daikta jau reikia prie interjero derinti, o tai irgi problematiska atspeti. suprantu, kad galima neutralu deti ir panasiai. bet manau pasportas nedidele problema, jei tikrai bus noras - isiremins ir pasidarys kaip nori zmogus, jei ne, tai ir pasportas neisgelbes  lotuliukas.gif
man kita dilema, del paraso ant foto  blush2.gif kazkaip norisi pasizymet, kad as autorius, ale baisu uzlepeizinti grazu vaizdeli savo griozdiska pavarde  lotuliukas.gif

zymek negriozdisku nick'u tongue.gif
Atsakyti
A galim man pasisakyti? Jaučiu galim. Manau , kad tikrai nereikia nei paspartuoti, nei stiklo antirefleksinio, nei rėmelio. Ne dėl pinigų aš. Juk labai buvo fainai pernai, gavau nuotrauką paklijuota ant vatmano (jmj man visada Vatmanas tai kaip žydiška pavardė ). Tada nušokliavau į saloną rėmelių ir pasidariau ir su paspartu, ir rėmelį pasirinkau pagal savo norą. Ir dydis neturi reikšmės. salone visada patars ir padės išspręst kaip įrėmint nuotraukytę. Juk galim ir labai nedidelio formato nuotrauką įrėmint dideliu rėmeliu. Fuuu išsisėmiau karsta.gif
Papildyta:

Parašiuka galima pieštuku kitoj pusėj su nedideliu kalėdiniu palinkėjimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 lapkričio 2008 - 17:49
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 11 25, 17:49)
A galim man pasisakyti? Jaučiu galim. Manau , kad tikrai nereikia nei paspartuoti, nei stiklo antirefleksinio, nei rėmelio. Ne dėl pinigų aš. Juk labai buvo fainai pernai, gavau nuotrauką  paklijuota ant vatmano (jmj man visada Vatmanas tai kaip žydiška pavardė ). Tada nušokliavau į saloną rėmelių ir pasidariau ir su paspartu, ir rėmelį pasirinkau pagal savo norą. Ir dydis neturi reikšmės. salone visada patars ir padės išspręst kaip įrėmint nuotraukytę. Juk galim ir labai nedidelio formato nuotrauką įrėmint dideliu rėmeliu. Fuuu išsisėmiau karsta.gif
Papildyta:

Parašiuka galima pieštuku kitoj pusėj su nedideliu kalėdiniu palinkėjimu blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 25, 18:29)
Ne, man spalvota tokia žaismingesnė ir šarmingesnė.

QUOTE(BN @ 2008 11 25, 18:29)
norisi naturaliu spalvu...

QUOTE(Sansara @ 2008 11 25, 18:40)
bitinas su svelnia geltona man asocijuojasi, ja norisi matyt  blush2.gif

Prižadu šiandien daugiau neteršti eterio biggrin.gif
O jei taip?
...Geltonasis bitinukas...
user posted image
P.s. kaip pats koliažas? nesinori dešinėje dar vienos foto? g.gif
Atsakyti
Zuzu, man truksta, kokybes tavo nuotraukose, fokusas kazkur dinges, pats koliazas patinka 4u.gif

Isleido vyras mane atspausdint nuotraukos, tai grizau jau su paruosta siuntimui, bet nepatinka jau man doh.gif nes reikejo apkarpyti,kad tilpu i formata, tai dabar jau atrodo svarbi erdve nusikirpo blush2.gif Uzdejus tuos remelius kartoninius tikrai geriau darbas ziurisi,bet kazkaip labai jau kritiskai pradejau vertinti kiekviena cm.
Zmogau, kuris gausi mano foto, labai atsiprasau, as stengiausi biggrin.gif wub.gif
Dabar tik iki pasto nusliauzti reikia kada biggrin.gif
Atsakyti