Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 11 25, 16:04)
P.S. ne nu pasakykit zmogiskai, ar reikia paspartuoti? Niekad gyvenime nedariau tokiu foto. Apsipozorinti irgi nenoriu  hihihi.gif

Nu baik Tu, nereikia manau. Bent aš supratau, kad kalbama tik apie nuotrauką... O didelių vokų pašte tkrai yra. Dar susiklijuoti pačiai galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 25, 15:49)
Jus man pasakykit tundrai  hihihi.gif nu gi sedziu namie ir aplamai atitrukusi nuo visuomenines veiklos, plius dar laisku niekam nesiunciau 20 metu, kur parduodami dideli vokai g.gif

P.S. del manes irgi nereikia pergyventi biggrin.gif  as gyvenime ne tokia kritiska kaip cia, nekritikosiu gauto darbo  hihihi.gif tinka viskas, ir paspartuoti nereikia biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ko neišgriuvau lotuliukas.gif

vokai parduodami pašte arba spaudos kioske.
nuotraukos paspartuot nebūtina. tik įdėk tarp dviejų kartonų, kad nesusiglamžytų. o šiaip gali kaip grethenn daryt - apsimesk paštininke lotuliukas.gif
Atsakyti
nu darom kaip kam atrodo smile.gif .. kad ir A5 formatu smile.gif .. kaip jau kam atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 25, 16:08)
Nu baik Tu, nereikia manau. Bent aš supratau, kad kalbama tik apie nuotrauką... O didelių vokų pašte tkrai yra. Dar susiklijuoti pačiai galima  tongue.gif
Aciu SP 4u.gif siandien kazkaip man itartinai linksma biggrin.gif
Papildyta:
Viskas man bloga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o blin, o jeigu rimtai, gaunam visi fotkes, tada nuskanuojam ir įdedam su savo kritikom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 25, 16:23)
o blin, o jeigu rimtai, gaunam visi fotkes, tada nuskanuojam ir įdedam su savo kritikom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne nu žiauru. siūlau jei nepatiks, grąžint atgal hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 25, 16:23)
o blin, o jeigu rimtai, gaunam visi fotkes, tada nuskanuojam ir įdedam su savo kritikom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif taip ir darom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 25, 16:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne nu žiauru. siūlau jei nepatiks, grąžint atgal hihihi.gif

o čia tai variantas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 25, 16:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne nu žiauru. siūlau jei nepatiks, grąžint atgal hihihi.gif

ir paprašyt atlyginti moralinę žalą. nes, pvz., pamačius foto pakriko nervai, sutriko dvasinė pusiausvyra, sumažėjo darbingumas ir užėjo nemiga smile.gif

p.s. vsio, baigiam..smile.gif
Atsakyti
tikiuos niekas už gryną pinigą nepaėmė mūsų pajuokavimų.. smile.gif gi kartais būna smile.gif
Atsakyti
Ne, nu as tai nieko nesuprantu, cia saziningai renku nuotrauka, domiuosi, moraliskai kaupiuosi (ne visiems juk cia toks neatsakingas darbas) ir gausiu ja atgal, na tipo kaip antausi, pries Kaledas, ania g.gif unsure.gif Siaubas kazkoks verysad.gif Ot bus kaledos stebuklu metas tada verysad.gif verysad.gif verysad.gif

P.S. Oj nepykit, nu nigaliu, zvengiu jau gera pusvalandi is pasvaiciojimu ir pasvarstymu ir bandau isivaizduot save apsidepresavusia del grazintos nuotraukos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 25 lapkričio 2008 - 16:46
As tai pagal westos rekomendacijas pradejau galvoti apie padorius remelius ir antirefleksini stikla - toks geris ir prie ukio pravers, o nuotrauka galima ismesti, nebutina siusti atgal blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 25 lapkričio 2008 - 16:43