Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 24, 22:20)
Aš tai pradėjau domėtis savo mainų partnerio pomėgiais ir estetiniu skoniu. Nu baisiai baisu nusigrybauti... doh.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 11 24, 22:35)
Ir davai chebra meskit linkus ir rodykit viska kas jum patinka, nes as jau zinau ka istraukiau ir man baisu pasidare biggrin.gif

uoj, negaliu lotuliukas.gif aš vakar tuo pačiu užsiėmiau lotuliukas.gif ėmiau žiūrinėti, ar tas žmogus yra kūdroje biggrin.gif reikės ir žinutes peržiūrėti biggrin.gif kiek vieni apie kitus sužinosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2008 11 24, 23:19)
o kodėl aš dar nežinau, kam siųsiu? ar laukt žinios iš Bitės?

išsiunčiau smile.gif

QUOTE(avytess @ 2008 11 25, 02:44)
O galiu ir aš mainuose sudalyvaut? blush2.gif

jep. parašiau až.

žmonės, kaip man baisu, kad ko nesumaišyčiau adresų doh.gif
Atsakyti
kas ištraukėt mane, galit nepergyvent taip rinkdami nuotrauką.. aš tikrai priimsiu mielai visas, nesu išranki .. blush2.gif .. man svarbu, kad nuoširdžiai.. smile.gif ..nu žodžiu nepasidarykit iš to siuntimo sau sunkumų ir bemiegių naktų rolleyes.gif

Bite maja o tau neįdomu, gi žinosi iš ko gausi smile.gif
Atsakyti
O kaip man pasiseke biggrin.gif As zinau kokia nuotrauka siusti liezuvis.gif hihihi.gif

Noriu jus paklausti, kur Vilniuje daro gerai j/b foto, skaitmenines aisku. Prie mano namu yra dvi laboratorijos, vienoje daro labai kontrastingai(cia virs zalgirio medijos), kitoje su melsvu atspalviu doh.gif Gal kas dare Europoje? Ar kur kitur zinot 4u.gif Please 4u.gif
Atsakyti
As jau irgi zinau, ka istraukiau - tai man totali panika blink.gif

Visad itariau kad SP panasi i savo avatara, bet kad taip blush2.gif Daugiau komplimentu nesakysiu, labai daug visi jau prirase smile.gif pasilaikysiu kitam kartui biggrin.gif

Jolitana, neblogai... as dar pagalvosiu, ka parasyti g.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 25, 09:28)
kas ištraukėt mane, galit nepergyvent taip rinkdami nuotrauką.. aš tikrai priimsiu mielai visas, nesu išranki ..  blush2.gif .. man svarbu, kad nuoširdžiai.. smile.gif ..nu žodžiu nepasidarykit iš to siuntimo sau sunkumų ir bemiegių naktų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man irgi smile.gif Ir aš na gal ne 100 proc, bet 99 kad pasikabinsiu foto ant sienos, nes vietos daaaug turiu smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 25, 09:38)
O kaip man pasiseke biggrin.gif  As zinau kokia nuotrauka siusti  liezuvis.gif  hihihi.gif

iš tavo reakcijos galima nuspėti kam ir ką siųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
vo ir as jau zinau kam siusiu. wub.gif bet kadangi dar pries traukima buvau isrinkus foto siuntimui, tai mano apsisprendimo tikrai nepakeicia istraukiau viena ar kita zmogu tongue.gif

zinokit, pasedejau dvi dienas namie, atsirado noras fotika traukti is spintos. vadinasi visa nora numusa tik mano darbas lotuliukas.gif o kaip ten sakoma, jei darbas maiso hobiui, mesk darba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 25, 09:28)
Bite maja o tau neįdomu, gi žinosi iš ko gausi  smile.gif

nors kartą metuose reikia gerą darbą padaryt lotuliukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 11 25, 09:38)
Noriu jus paklausti, kur Vilniuje daro gerai j/b foto, skaitmenines aisku. Prie mano namu yra dvi laboratorijos, vienoje daro labai kontrastingai(cia virs zalgirio medijos), kitoje su melsvu atspalviu doh.gif  Gal kas dare Europoje? Ar kur kitur zinot 4u.gif  Please 4u.gif

aš Pro centre spausdinsiu smile.gif

QUOTE(BN @ 2008 11 25, 09:41)
As jau irgi zinau, ka istraukiau - tai man totali panika  blink.gif

aš taip ir galvojau, kad tavo tokia reakcija bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 25, 09:54)
zinokit, pasedejau dvi dienas namie, atsirado noras fotika traukti is spintos. vadinasi visa nora numusa tik mano darbas  lotuliukas.gif o kaip ten sakoma, jei darbas maiso hobiui, mesk darba  lotuliukas.gif

Va va lotuliukas.gif

Nesinervuokit del apsikeitimo nuotraukomis taip. Ne i kunkursa gi siunciam nuotraukas smile.gif Svarbu juk dalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
gi šitą, jei nuotrauką ne itin miela, gi galima rėmelį gražų nupirkt . nu kad pirmas vaizdas atrodytų geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. čia aš save taip bandau guost hihihi.gif
Atsakyti
aš tai irgi tikiuosi, kad šis apsikeitimas nuotraukomis nebus vertinamas kaip bandymas įtikti kažkieno konkrečiam interjerui arba skoniui (nors ir blaškomės jau tikrindami skonį ), o tiesiog nuoširdžios pastangos padaryti gavėjui mažą šventę. aš asmeniškai tikrai rasiu, kur namuose pasidėti gautą nuotrauką, kokia ji ir nuo ko bebūtų. Juk tai smagus prisiminimas apie mūsų mielą hobį. ir nereik iš tikro iš to sunkaus darbo padaryt smile.gif
relax and enjoy it smile.gif 4u.gif
Atsakyti
avytess labai miela, silta, jauku. pajutau vaikyste, egles kvapa ir tvyrancia kaledine nuotaika 4u.gif wub.gif

ar kartais mano ikelta nuotrauka neperdidele? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti