Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 11 24, 19:57)
aš irgi jau žinau, kam siųsiu foto...smile.gif irgi suku galvą jau.. dzieve dzieve..smile.gif

va va. .sakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 23, 22:55)
Loreli, pirma man visai nieko, tik vertikalus formatas nelabai. Grazi gamta ir spalvos, bet nesuprantu ar sarpo nedaugoka cia g.gif Dar prie ko prikibciau, kad medziai  fokuse o antytes nelabai ryskios, turbut reikejo didesni f, bet kadangi as gamta nefotkinu, tai toks is manes ir patarejas hihihi.gif
Antroje-nera fokuso ir kontrasto. Mergyte centre. Rankos nera mirksiukas.gif

Ačiū už komentarą. Šarpo sutinku gal ir per daug, mokausi foto paruošti internetui blush2.gif Dėl antyčių, tai aš jų ir nenorėjau ryškiai, čia man svarbiau buvo šviesa.
O va dėl to fokuso, tai nesuprantu. Kaip taip matosi , kad jo nėra, fokusuoju tai visad į akis..... nu nesuprantu aš to fokuso kažkaip g.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 24, 13:36)
Pirmosios foto labai patiko spalvos. Nepatiko vertikalus formatas (atrodo, kad tas vandenukas tuoj sutekės į kažkokį vamzdį) ir turbūt peršarpinta labai. Mergaitės nuotraukoje nepatiko spalvos, šviesos trūkumas ir fokusas.

Vertikalus todėl , kad akcentavau šviesą danguje ir jos kritimą ant vandens, horizontaliai to nebūtų buvę. Dėl šarpo sutinku
Ech, tas fokusas, nesuprantu aš su juo.... ir su šviesa man atrodė, kad jau šį sykį jos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 24, 15:42)
O tas tave išgąsdinęs išsigandusio triušio žvilgsnis - daugumos auto problema  biggrin.gif

Na, mano atveju atvirkščiai. Fotografuodama save, esu atsipalaidavusi, dirbu su savimi kaip su kitu. Gal su kažkokia kauke, tam tikrais lūkesčiais, bet vturėdama tam tikrą viziją ir galimybę tuojau pat paspausti fotoaparate delete mygtuką. o štai, kai iš už fotoaparato mane stebi fotografo akis, tuomet jaučiuosi pernelyg apsinuoginusi ir sutingusi. Tokia pasinė smile.gif

Sea, wyshnia, man labai gera, kai giria žmonės, kurių darbais pati žaviuosi. smile.gif Tai skatina stengtis labiau nei iki šiol.

Aš irgi žinau, kam siųsiu nuotrauką. Ir jau buvau maždaug apsisprendusi, bet dabar turbūt teks kardinaliai apsigalvoti. rolleyes.gif

Sveika, jolitana, prašom prisistatyt ne tik žodžiais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 23, 16:52)
Nu xxxxxxxxxx..... nepamaciau doh.gif labai labai prasau, idek dar karta 4u.gif o gal koks linkas yra? na man labai idomu, patinki Tu man 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 23, 19:17)
.. o aš tikrai kabinsiu nuotrauką gautą pas save  cool.gif
O as prisipazinsiu, jei nepatiks, tai ir nekabinsiu biggrin.gif bet to nelabai yra ir kur kabint.. antremsiu i siena ant staliuko hihihi.gif

Bet kaip baisuuu.. ka istrauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 24, 22:00)
Nu xxxxxxxxxx..... nepamaciau  doh.gif  labai labai prasau, idek dar karta  4u.gif  o gal koks linkas yra? na man labai idomu, patinki Tu man  4u.gif

lotuliukas.gif dėl Tavęs juk ir išdrįsau rodytis. Spausk refresh.

Aš tai pradėjau domėtis savo mainų partnerio pomėgiais ir estetiniu skoniu. Nu baisiai baisu nusigrybauti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 25, 00:20)
lotuliukas.gif dėl Tavęs juk ir išdrįsau rodytis. Spausk refresh.

Aš tai pradėjau domėtis savo mainų partnerio pomėgiais ir estetiniu skoniu. Nu baisiai baisu nusigrybauti... doh.gif
O Tu tikrai labai panasi i savo avatare esanti paveiksleli hihihi.gif
na geri portretai, su labai stipria israiska, kausto zvilgsni smile.gif bet del kadravimo neslepsiu, esu pries netaisiklingus formatus.
gaila, kad nzn kas ivyko tam konkurse..

Ir davai chebra meskit linkus ir rodykit viska kas jum patinka, nes as jau zinau ka istraukiau ir man baisu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
cia pirmas bandymas prisistatyti su savo rudenisku darbu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 24 lapkričio 2008 - 22:55
QUOTE(jolitana @ 2008 11 24, 22:48)
cia pirmas bandymas prisistatyti su savo rudenisku darbu

http://i434.photobuc...na/DSC08587.jpg

nu visai neblogai mirksiukas.gif ..

SP, ir aš norėjau parašyt, kad esi panaši į savo avatarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 24, 22:50)
SP, ir aš norėjau parašyt, kad esi panaši į savo avatarą  smile.gif

As ta pati jau seniai pagalvojau, pasirodo ne man vienai taip atrodo thumbup.gif

Jau zinau kam siusiu nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
o kodėl aš dar nežinau, kam siųsiu? ar laukt žinios iš Bitės?
Atsakyti
Aš ir šiandien nagrinėjau nagrinėjau ar Saulės Pūgos avatare kartais ne jos pačios portretas lotuliukas.gif
Atsakyti
O galiu ir aš mainuose sudalyvaut? blush2.gif
Atsakyti