Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Lindra @ 2008 11 24, 09:26)
a kaip įait?  rolleyes.gif

nuėmiau paswordą
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,

Saulės Pūga, labai patiko tavo auto thumbup.gif Aš ir kai pažiūrėjau kas laimėjo tą fotokonkursą taip ir likau nesupratusi jo esmės doh.gif Tavo foto tikrai verta nugalėtojo vardo smile.gif

Sugalvojom ir mes kalėdų senio prašyt blykstės smile.gif Gal galit kas pasufleruot kur geriausia būtų pirkt Nikon, o kur neverta g.gif Sansara man rodos tu nekokios patirties turėjai su viena iš firmų g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 24 lapkričio 2008 - 09:54
QUOTE(Smiltis @ 2008 11 24, 10:53)
Sugalvojom ir mes kalėdų senio prašyt blykstės  smile.gif Gal galit kas pasufleruot kur geriausia būtų pirkt Nikon, o kur neverta  g.gif Sansara man rodos tu nekokios patirties turėjai su viena iš firmų  g.gif  unsure.gif

tokia ta ir negera patirtis. tik tiek, kad velavo su atvezimo terminu, nes kazkur krovinys uzstrigo. laukti buvo galima, bet ne mano atveju, nes man buvo krikstynos savaitgali, o blykste tik 1dieni butu atveze. bet ten buvo pigiau 150 lt biggrin.gif o teko pirkti uz visa kaina ir kitur
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 11 24, 08:36)
nepamirštam, kad jei jau kabinti, tai normaliai. turiu galvoje paspartavimą. o jei paspartuoti A4 tai gaunasi galutinis dydis apie A3. man, asmeniškai, nepalyginamai gražiau paspartuotos nuotraukos. bet dydis individualus dalykas ir pas ką kokios sienos smile.gif
Net nepagalvojau apie paspartavima doh.gif 4u.gif Dar toks klausimas, pvz foto 3888/2592 tai jos maximalus dydis bus A4?
Atsakyti
Bite maja, Westa, Evitafoto, Californiagirl, Anasko, Smiltis, ačiū už tai, kad medumi patepėt mano savimylą ir dėl modelio, ir dėl darbo. Na nesu aš per šitiek metų girdėjusi tiek pagyrų smile.gif Žinau, kad be ryšio apkarpiau tas foto, bet nesutilpau į šaldytuvą (ta prasme, foną buvau užmetusi ant šaldytuvo, o aš pasirodo, platesnė...).

QUOTE(evitafoto @ 2008 11 23, 16:02)
Ir šiaip esi labai fotogeniška biggrin.gif Gražus tipažas smile.gif Nebandei modelio duonos?

lotuliukas.gif labai prajuokinai. Na bet gerąja prasme. Itin domina mane tas fotografijos fenomenas, kai fotoaparatas fiksuoja ne gyvenimo tiesą, o tiesos akimirką (ar tik akimirką, kurią suvokiame kaip buvusią tiesą). Kodėl vieni žmonės nuotraukose būna net puikesni nei realybėje, o kiti atrodo kaip triušiai pamatę milžiniškos gyvatės nasrus. Iš esmės juk žmonės gražūs, bet ką su jais padaro fotoaparatas? Turiu padaryti daugybę (begalo daug daugybės) kadrų, kad iš jų atsirinkčiau vieną ar dvi savęs, kuriuose nesu panaši į minėtą triušį. Aš labai bijau fotoaparato "žvilgsnio", todėl fotografuojama leidžiuosi pati sau ir tik iš didelio "bado". Ir kiekvieną kartą dūsauju, kad man pamiršo instaliuoti tą foto geną wink.gif

P.S. O dėl blakstienų - nepavydėkit. Na, kaip šviesiaplaukės jos gana didelės, bet kai yra visokių stebuklingų tušų ir dar PS, tai...

QUOTE(Loreli @ 2008 11 23, 21:27)
Ech, žiema žiemuže, ir už lango gražu , ir namie apšvietimas atsiranda, kad be blykstės kažkas gaunasi, o gal ne...

Pirmosios foto labai patiko spalvos. Nepatiko vertikalus formatas (atrodo, kad tas vandenukas tuoj sutekės į kažkokį vamzdį) ir turbūt peršarpinta labai. Mergaitės nuotraukoje nepatiko spalvos, šviesos trūkumas ir fokusas.

QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 23, 22:30)
idedu savo bandyma ir laikiu komentaru  4u.gif

Turbūt puiki vieta fotografuoti, bet norėtųsi kokio nors šviesos žaismo ar plevenančio vaiduoklio.

O kokio dydžio mainams reikia nuotrauką daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 24 lapkričio 2008 - 13:38
a ko tylim visi kaip vandens į burnas prisisėmę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 24, 13:36)
lotuliukas.gif labai prajuokinai. Na bet gerąja prasme. Itin domina mane tas fotografijos fenomenas, kai fotoaparatas fiksuoja ne gyvenimo tiesą, o tiesos akimirką (ar tik akimirką, kurią suvokiame kaip buvusią tiesą). Kodėl vieni žmonės nuotraukose būna net puikesni nei realybėje, o kiti atrodo kaip triušiai pamatę milžiniškos gyvatės nasrus. Iš esmės juk žmonės gražūs, bet ką su jais padaro fotoaparatas? Turiu padaryti daugybę (begalo daug daugybės) kadrų, kad iš jų atsirinkčiau vieną ar dvi savęs, kuriuose nesu panaši į minėtą triušį. Aš labai bijau fotoaparato "žvilgsnio", todėl fotografuojama leidžiuosi pati sau ir tik iš didelio "bado". Ir kiekvieną kartą dūsauju, kad man pamiršo instaliuoti tą foto geną wink.gif

Na jau kad įsijungei į diskusiją apie fotogeniškus zmones, pratęsiu ir aš bigsmile.gif Ilgos blakstienos, didelės akys, ilgas kaklas, išraiškingas smakras, atmesti statūs pečiai, ilgi gražūs plaukai - mano akimis puikūs duomenys modeliui mirksiukas.gif
O tas tave išgąsdinęs išsigandusio triušio žvilgsnis - daugumos auto problema biggrin.gif Juk kai norime atrodyti gražios, automatikai įsitempiame, papučiame lūpas, išplečiame akis, įtraukiame pilvą (nėštukės šitą punktą turėtų traktuoti atvirkščiai) lotuliukas.gif iš čia ir išsigandusi išraiška smile.gif O kas pamatytų iš šalies ir pasiūlytų atmesti pečius, atpalaiduoti žvilgsnį, ištempti smakriuką - nėra smile.gif
Atsakyti
sveiki visi cia susirinke, ilgai as skaitinejau ir pasiryzau ziangti i jusu buri... smile.gif
vis jauciu kazkoki kirbejima viduje, kad fotografija dar viena neatrasta mano aistra.
daznai norisi tiesiog pasivaikscioti su fotoaparatu, ir paziureti i matytas akimirkas kitu kampu.
graziu dalykeliu prisiziurejau, kaikurie darbai nuostabus.
bandysiu dirbti ta linkme su jusu kritiska pagalba. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Saules puga, patiko tavo auto, daili, kurybinga moteris esate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 24, 16:08)
Saules puga, patiko tavo auto, daili, kurybinga moteris esate thumbup.gif

drinks_cheers.gif

As kelias dienas vis atsiverciu, pasiziuriu, bet nesurandu laiko atsisesti ir daug daug apie tavo fotografijas parasyti. Is visu matytu nuotrauku (gaila nedaug rodai), panasu, kad tureciau ko is taves pasimokyt, jau nekalbant apie kuribiskuma, kurio neismokstama, jis arba duotas, arba ne 4u.gif Kas link tavojo autoportreto - vienas geriausiu mano bet kada matytu temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2008 11 24, 17:00)
sveiki visi cia susirinke, ilgai as  skaitinejau ir pasiryzau ziangti i jusu buri... smile.gif
vis jauciu kazkoki kirbejima viduje, kad fotografija dar viena neatrasta mano aistra.
daznai norisi tiesiog pasivaikscioti su fotoaparatu, ir paziureti i matytas akimirkas kitu kampu.
graziu dalykeliu prisiziurejau, kaikurie darbai nuostabus.
bandysiu dirbti ta linkme  su jusu kritiska pagalba. smile.gif  mirksiukas.gif

sveika prisijungus.. smile.gif lauksim nuotraukų.. smile.gif

primenu, kad traukiami mainų numeriukai.. aš jau turiu savo porą smile.gif .. dabar reikės sukti galvą ką tam žmogučiui nusiųst smile.gif kad patiktų

Atsakyti
aš irgi jau žinau, kam siųsiu foto...smile.gif irgi suku galvą jau.. dzieve dzieve..smile.gif
Atsakyti