Bite maja, Westa, Evitafoto, Californiagirl, Anasko, Smiltis, ačiū už tai, kad medumi patepėt mano savimylą ir dėl modelio, ir dėl darbo. Na nesu aš per šitiek metų girdėjusi tiek pagyrų
Žinau, kad be ryšio apkarpiau tas foto, bet nesutilpau į šaldytuvą (ta prasme, foną buvau užmetusi ant šaldytuvo, o aš pasirodo, platesnė...).
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 23, 16:02)
Ir šiaip esi labai fotogeniška
Gražus tipažas
Nebandei modelio duonos?
labai prajuokinai. Na bet gerąja prasme. Itin domina mane tas fotografijos fenomenas, kai fotoaparatas fiksuoja ne gyvenimo tiesą, o tiesos akimirką (ar tik akimirką, kurią suvokiame kaip buvusią tiesą). Kodėl vieni žmonės nuotraukose būna net puikesni nei realybėje, o kiti atrodo kaip triušiai pamatę milžiniškos gyvatės nasrus. Iš esmės juk žmonės gražūs, bet ką su jais padaro fotoaparatas? Turiu padaryti daugybę (begalo daug daugybės) kadrų, kad iš jų atsirinkčiau vieną ar dvi savęs, kuriuose nesu panaši į minėtą triušį. Aš labai bijau fotoaparato "žvilgsnio", todėl fotografuojama leidžiuosi pati sau ir tik iš didelio "bado". Ir kiekvieną kartą dūsauju, kad man pamiršo instaliuoti tą foto geną
P.S. O dėl blakstienų - nepavydėkit. Na, kaip šviesiaplaukės jos gana didelės, bet kai yra visokių stebuklingų tušų ir dar PS, tai...
QUOTE(Loreli @ 2008 11 23, 21:27)
Ech, žiema žiemuže, ir už lango gražu , ir namie apšvietimas atsiranda, kad be blykstės kažkas gaunasi, o gal ne...
Pirmosios foto labai patiko spalvos. Nepatiko vertikalus formatas (atrodo, kad tas vandenukas tuoj sutekės į kažkokį vamzdį) ir turbūt peršarpinta labai. Mergaitės nuotraukoje nepatiko spalvos, šviesos trūkumas ir fokusas.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 23, 22:30)
idedu savo bandyma ir laikiu komentaru
Turbūt puiki vieta fotografuoti, bet norėtųsi kokio nors šviesos žaismo ar plevenančio vaiduoklio.
O kokio dydžio
mainams reikia nuotrauką daryt?