Sveiki visi
Matau užvedėt temą apie nuotraukų spausdinimą. Man reikia padaryt nemažai geros kokybės nuotraukų, kad spalvų labai neiškraipytu. Į paprastus fotosalonus jau bijau eit, piniginis nuostolis bus per didelis jei klaikiai padarys. Gal žinot kur galėčiau kreiptis?
Ech, žiema žiemuže, ir už lango gražu , ir namie apšvietimas atsiranda, kad be blykstės kažkas gaunasi, o gal ne...
QUOTE(Loreli @ 2008 11 23, 23:27)
Ech, žiema žiemuže, ir už lango gražu , ir namie apšvietimas atsiranda, kad be blykstės kažkas gaunasi, o gal ne...
faina ta tavo mergycka , bet fokusas tai pabeges
idedu savo bandyma ir laikiu komentaru
SP-man tavo auto super, kabinciau ant sienos pirma tai tikrai, jei buciau ten as Labai nesaziningai mano manymu gavosi tame konkurse, kai pirma vieta laimejo nei sukuosena, nei foto. Tik tu buvai verta pirmos vietos pagal visus parametrus P.S. as irgi noriu suzinoti del blakstienu, ar cia tokios naturalios juodai pavydziu
As kol kas nespausdinau dideles foto, bet kai spausdinsiu mainams, tai ir sau kazka padarysiu. Kas ant "sienos"spausdino, kokio formato jus daret A4 ar didesni?
Loreli, pirma man visai nieko, tik vertikalus formatas nelabai. Grazi gamta ir spalvos, bet nesuprantu ar sarpo nedaugoka cia Dar prie ko prikibciau, kad medziai fokuse o antytes nelabai ryskios, turbut reikejo didesni f, bet kadangi as gamta nefotkinu, tai toks is manes ir patarejas
Antroje-nera fokuso ir kontrasto. Mergyte centre. Rankos nera
Viktorija, sunkoka man komentuoti nepyk, bet foto man neidomi nei seseliu nera graziu, nei veiksmo kazkokio,nei kompozicijos idomios, tiesiog koridorius. Nors mano nuomone nebutinai turi buti teisinga tiesiog as siandien sitos foto "nematau"
As kol kas nespausdinau dideles foto, bet kai spausdinsiu mainams, tai ir sau kazka padarysiu. Kas ant "sienos"spausdino, kokio formato jus daret A4 ar didesni?
Loreli, pirma man visai nieko, tik vertikalus formatas nelabai. Grazi gamta ir spalvos, bet nesuprantu ar sarpo nedaugoka cia Dar prie ko prikibciau, kad medziai fokuse o antytes nelabai ryskios, turbut reikejo didesni f, bet kadangi as gamta nefotkinu, tai toks is manes ir patarejas
Antroje-nera fokuso ir kontrasto. Mergyte centre. Rankos nera
Viktorija, sunkoka man komentuoti nepyk, bet foto man neidomi nei seseliu nera graziu, nei veiksmo kazkokio,nei kompozicijos idomios, tiesiog koridorius. Nors mano nuomone nebutinai turi buti teisinga tiesiog as siandien sitos foto "nematau"
QUOTE(Anasko @ 2008 11 23, 23:55)
nepamirštam, kad jei jau kabinti, tai normaliai. turiu galvoje paspartavimą. o jei paspartuoti A4 tai gaunasi galutinis dydis apie A3. man, asmeniškai, nepalyginamai gražiau paspartuotos nuotraukos. bet dydis individualus dalykas ir pas ką kokios sienos
p.s. na, jei netyčia kas nežino šio termino...Paspartas, paspartu [pranc. passe-partout praeina visur], akvarelės, grafikos kūrinio, fotografijos rėmas iš kartono ar storesnio popieriaus. Būna vienasluoksnis ( kūrinys klijuojamas tiesiog prie tonuoto ar spalvoto kartono arba ant kūrinio uždedamas kartonas su išpjauta pagal kūrinio formatą anga) ir dvisluoksnis ( ant apatinio sluoksnio klijuojamas kūrinys, o viršutiniame būna išpjauta anga). Pasportas saugo kūrinį nuo pažeidimų, daro jį estetiškesnį. Pasportuotas kūrinys paprastai dar įstiklinamas ir įrėminamas į kt. rėmus ( medinius, metalinius).
QUOTE(bite maja @ 2008 11 24, 08:25)
Einam traukt numerukų? ar dar laukiam šiek tiek?
O numeriukus ismaisysi, ar bus kaip dabar matom prie kiekvieno niko? Manau reiketu siurprizo...sunumeruok pas save kitaip, kad nezinotumem
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 24, 08:39)
O numeriukus ismaisysi, ar bus kaip dabar matom prie kiekvieno niko? Manau reiketu siurprizo...sunumeruok pas save kitaip, kad nezinotumem
aišku, kad sumaišysiu
QUOTE(bite maja @ 2008 11 24, 08:45)
aišku, kad sumaišysiu
Niu tai maisyk ir traukiam Manau kad jau prisijunge visi kas norejo.
http://public.fotki....diniai-mainai-/
čia gal surašykit numeriukus. ir savo niko nepamirškit parašyt.
QUOTE(bite maja @ 2008 11 24, 09:05)
http://public.fotki....diniai-mainai-/
a kaip įait?