Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki visi smile.gif
Matau užvedėt temą apie nuotraukų spausdinimą. Man reikia padaryt nemažai geros kokybės nuotraukų, kad spalvų labai neiškraipytu. Į paprastus fotosalonus jau bijau eit, piniginis nuostolis bus per didelis jei klaikiai padarys. Gal žinot kur galėčiau kreiptis?
Atsakyti
Ech, žiema žiemuže, ir už lango gražu , ir namie apšvietimas atsiranda, kad be blykstės kažkas gaunasi, o gal ne...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 23 lapkričio 2008 - 21:36
QUOTE(Loreli @ 2008 11 23, 23:27)
Ech, žiema žiemuže, ir už lango gražu , ir namie apšvietimas atsiranda, kad be blykstės kažkas gaunasi, o gal ne...

faina ta tavo mergycka bigsmile.gif , bet fokusas tai pabeges 4u.gif
Atsakyti
idedu savo bandyma ir laikiu komentaru 4u.gif
user posted image

Atsakyti
SP-man tavo auto super, kabinciau ant sienos pirma tai tikrai, jei buciau ten as rolleyes.gif Labai nesaziningai mano manymu gavosi tame konkurse, kai pirma vieta laimejo nei sukuosena, nei foto. Tik tu buvai verta pirmos vietos pagal visus parametrus 4u.gif P.S. as irgi noriu suzinoti del blakstienu, ar cia tokios naturalios blink.gif juodai pavydziu hihihi.gif

As kol kas nespausdinau dideles foto, bet kai spausdinsiu mainams, tai ir sau kazka padarysiu. Kas ant "sienos"spausdino, kokio formato jus daret A4 ar didesni? 4u.gif

Loreli, pirma man visai nieko, tik vertikalus formatas nelabai. Grazi gamta ir spalvos, bet nesuprantu ar sarpo nedaugoka cia g.gif Dar prie ko prikibciau, kad medziai fokuse o antytes nelabai ryskios, turbut reikejo didesni f, bet kadangi as gamta nefotkinu, tai toks is manes ir patarejas hihihi.gif
Antroje-nera fokuso ir kontrasto. Mergyte centre. Rankos nera mirksiukas.gif

Viktorija, sunkoka man komentuoti unsure.gif nepyk, bet foto man neidomi unsure.gif nei seseliu nera graziu, nei veiksmo kazkokio,nei kompozicijos idomios, tiesiog koridorius. Nors mano nuomone nebutinai turi buti teisinga mirksiukas.gif tiesiog as siandien sitos foto "nematau"
Atsakyti
Einam traukt numerukų? bigsmile.gif ar dar laukiam šiek tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 23, 23:55)

As kol kas nespausdinau dideles foto, bet kai spausdinsiu mainams, tai ir sau kazka padarysiu. Kas ant "sienos"spausdino, kokio formato jus daret A4 ar didesni? 4u.gif 

nepamirštam, kad jei jau kabinti, tai normaliai. turiu galvoje paspartavimą. o jei paspartuoti A4 tai gaunasi galutinis dydis apie A3. man, asmeniškai, nepalyginamai gražiau paspartuotos nuotraukos. bet dydis individualus dalykas ir pas ką kokios sienos smile.gif

p.s. na, jei netyčia kas nežino šio termino...Paspartas, paspartu [pranc. passe-partout – praeina visur], akvarelės, grafikos kūrinio, fotografijos rėmas iš kartono ar storesnio popieriaus. Būna vienasluoksnis ( kūrinys klijuojamas tiesiog prie tonuoto ar spalvoto kartono arba ant kūrinio uždedamas kartonas su išpjauta pagal kūrinio formatą anga) ir dvisluoksnis ( ant apatinio sluoksnio klijuojamas kūrinys, o viršutiniame būna išpjauta anga). Pasportas saugo kūrinį nuo pažeidimų, daro jį estetiškesnį. Pasportuotas kūrinys paprastai dar įstiklinamas ir įrėminamas į kt. rėmus ( medinius, metalinius).

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 24, 08:25)
Einam traukt numerukų?  bigsmile.gif  ar dar laukiam šiek tiek?  g.gif

O numeriukus ismaisysi, ar bus kaip dabar matom prie kiekvieno niko? g.gif biggrin.gif Manau reiketu siurprizo...sunumeruok pas save kitaip, kad nezinotumem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 24, 08:39)
O numeriukus ismaisysi, ar bus kaip dabar matom prie kiekvieno niko? g.gif  biggrin.gif  Manau reiketu siurprizo...sunumeruok pas save kitaip, kad nezinotumem ax.gif

aišku, kad sumaišysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 24, 08:45)
aišku, kad sumaišysiu  biggrin.gif

Niu tai maisyk ir traukiam mirksiukas.gif Manau kad jau prisijunge visi kas norejo.
Atsakyti
http://public.fotki....diniai-mainai-/

čia gal surašykit numeriukus. ir savo niko nepamirškit parašyt.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 24, 09:05)
http://public.fotki....diniai-mainai-/

čia gal surašykit numeriukus. ir savo niko nepamirškit parašyt.

a kaip įait? rolleyes.gif
Atsakyti