ačiū aišku, kad nepamirštat bet gal supasuosiu na iš manęs tokia nuotraukų mylėtoja ir spausdintoja...dar nei vienos savo neturiu ant sienos (neskaitant vaiko nuotraukų), kas iš to jei po to gulės ir dulkės dovana...
nors va BN jei ištraukčiau tai žinau kuo ją pradžiuginčiau
QUOTE(peppi @ 2008 11 23, 16:33)
ačiū aišku, kad nepamirštat bet gal supasuosiu na iš manęs tokia nuotraukų mylėtoja ir spausdintoja...dar nei vienos savo neturiu ant sienos (neskaitant vaiko nuotraukų), kas iš to jei po to gulės ir dulkės dovana...
As irgi neikad neiko nespausdinau baisu man bisk, bet jei anonimiskai tai bala nemate
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 21, 19:51)
labai noreciau pamatyti kokia gi foto koki ten konkursa laimejo, kaip visada nesigaudau niekame kame (cia as jau gerokai paveluotai prasau)
Ačiū... Nieko ten ypač ypatingo ta nuotrauka... Rinkausi NET iš dviejų Bet ši truputį techniškai normalesnė pasirodė. Nebepavyksta man normalūs auto. Antroje baisiai rankas apsikapojau. Ai ir šiaip, veidrodyje geriau atrodau nei nuotraukose. Kartais...
[]
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 23, 14:35)
As irgi neikad neiko nespausdinau baisu man bisk, bet jei anonimiskai tai bala nemate
Aš irgi neturiu nė vienos atspaustos foto. Net vaiko nuotraukos per 2 metus nesugebėjau nė vienos pasidaryt... Tai vat ir nedrįstu dar dalyvauti Bet kaip suprantu, čia tik iš pradžių anonimiška, o po to tai jau sužinos kas autorius?
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 21, 19:51)
Vipetai
Saulės Pūga, čia natūralios tavo blakstienos?
Ir šiaip esi labai fotogeniška Gražus tipažas Nebandei modelio duonos?
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 23, 14:52)
Ačiū... Nieko ten ypač ypatingo ta nuotrauka... Rinkausi NET iš dviejų Bet ši truputį techniškai normalesnė pasirodė. Nebepavyksta man normalūs auto. Antroje baisiai rankas apsikapojau. Ai ir šiaip, veidrodyje geriau atrodau nei nuotraukose. Kartais...
man liuks labai graži motera ir labai gražus auto
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 11 23, 16:07)
Pupeliukas irgi dalyvaus mainuose. Adresą jos vėliau atsiųsiu AŽ bitei
ei, dar Inc užklausk
paskutinė diena apsisprendimui dėl foto mainų. galvojam, galvojam ir jungiamės
Peppi, junkis! jei jau as pasiryzau, tai blogiau nebus... Jau dabar nervas ima, kad neturiu nieko padoraus, ka galeciau dovanoti, bet stengsiuos Ziurek, dar tikrai mane istrauksi
peppi baik juokus .. žinotum mano situaciją... bet vis tiek dalyvauju. nu nekabės tavo foto, nekabės.. bais jau čia ..svarbu geri ir gražūs norai .. o aš tikrai kabinsiu nuotrauką gautą pas save
beje pati tik kursam kelias foto spaudžiau o taip irgi neteko
SP dailūs auto.. gražus modelis .. gal kiek apkarpymas tiek vienos tiek kitos neitin.. pirmoji man labai
beje pati tik kursam kelias foto spaudžiau o taip irgi neteko
SP dailūs auto.. gražus modelis .. gal kiek apkarpymas tiek vienos tiek kitos neitin.. pirmoji man labai
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 23, 14:52)
Nuostabus auto Grazi moteris
Man pirmoji pirmos vietos verta konkurse buvo
As pernai is Pupeliuko nuotrauka gavau Vilniaus vaizdeli
peppi, nejuokauk...dalyvauk ir viskas. As net nesitikiu, kad kas nors reminsis ir kabins mano nuotrauka As pupeliuko foto isireminau, bet vis dar nepakabinu...kaltinu keista remeli kuriam reikia pritaisyti kazka kad geleciau uzkabinti...tai niekaip ir neprisiruosiu