Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ačiū aišku, kad nepamirštat bet gal supasuosiu ax.gif na iš manęs tokia nuotraukų mylėtoja ir spausdintoja...dar nei vienos savo neturiu ant sienos (neskaitant vaiko nuotraukų), kas iš to jei po to gulės ir dulkės dovana... unsure.gif

nors va BN jei ištraukčiau tai žinau kuo ją pradžiuginčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 11 23, 16:33)
ačiū aišku, kad nepamirštat bet gal supasuosiu ax.gif na iš manęs tokia nuotraukų mylėtoja ir spausdintoja...dar nei vienos savo neturiu ant sienos (neskaitant vaiko nuotraukų), kas iš to jei po to gulės ir dulkės dovana... unsure.gif

nors va BN jei ištraukčiau tai žinau kuo ją pradžiuginčiau biggrin.gif
As irgi neikad neiko nespausdinau blink.gif baisu man bisk, bet jei anonimiskai tai bala nemate laugh.gif
Atsakyti
aš spausdinau, buvau priversta parodai spausdinti biggrin.gif
ale man nesmagu, kad dovana, kurią gausiu gulės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 21, 19:51)
labai noreciau pamatyti kokia gi foto koki ten konkursa laimejo, kaip visada nesigaudau niekame kame  blink.gif  (cia as jau gerokai paveluotai prasau)

blush2.gif Ačiū... Nieko ten ypač ypatingo ta nuotrauka... Rinkausi NET iš dviejų smile.gif Bet ši truputį techniškai normalesnė pasirodė. Nebepavyksta man normalūs auto. Antroje baisiai rankas apsikapojau. Ai ir šiaip, veidrodyje geriau atrodau nei nuotraukose. Kartais...
user posted image[]

user posted image
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 23, 14:35)
As irgi neikad neiko nespausdinau  blink.gif  baisu man bisk, bet jei anonimiskai tai bala nemate  laugh.gif

Aš irgi neturiu nė vienos atspaustos foto. Net vaiko nuotraukos per 2 metus nesugebėjau nė vienos pasidaryt... Tai vat ir nedrįstu dar dalyvauti smile.gif Bet kaip suprantu, čia tik iš pradžių anonimiška, o po to tai jau sužinos kas autorius?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 21, 19:51)
Evitafoto, bet jau tavo sunys  wub.gif nualpciau pamacius  wub.gif
kokia cia veisle?

Vipetai biggrin.gif

Saulės Pūga, čia natūralios tavo blakstienos? wub.gif
Ir šiaip esi labai fotogeniška biggrin.gif Gražus tipažas smile.gif Nebandei modelio duonos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 23 lapkričio 2008 - 16:03
Pupeliukas irgi dalyvaus mainuose. Adresą jos vėliau atsiųsiu AŽ bitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 23, 14:52)
blush2.gif Ačiū... Nieko ten ypač ypatingo ta nuotrauka... Rinkausi NET iš dviejų smile.gif Bet ši truputį techniškai normalesnė pasirodė. Nebepavyksta man normalūs auto. Antroje baisiai rankas apsikapojau. Ai ir šiaip, veidrodyje geriau atrodau nei nuotraukose. Kartais...

man liuks thumbup.gif labai graži motera ir labai gražus auto thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 11 23, 16:07)
Pupeliukas irgi dalyvaus mainuose. Adresą jos vėliau atsiųsiu AŽ bitei smile.gif

ei, dar Inc užklausk ax.gif

paskutinė diena apsisprendimui dėl foto mainų. galvojam, galvojam ir jungiamės smile.gif
Atsakyti
Peppi, junkis! jei jau as pasiryzau, tai blogiau nebus... Jau dabar nervas ima, kad neturiu nieko padoraus, ka galeciau dovanoti, bet stengsiuos blush2.gif Ziurek, dar tikrai mane istrauksi 4u.gif
Atsakyti
bite, parašiau inc žinutę.
su Pupeliuku truputį yra problemos, nes jinai, kaip pati sako, benamė šiuo metu. kas ją ištrauks, būtų gerai, jeigu foto siųstų tik po Naujų metų, nes tada ji naujuose namuose jau bus smile.gif

Inc irgi dalyvauja mainuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 lapkričio 2008 - 17:17
peppi baik juokus .. žinotum mano situaciją... bet vis tiek dalyvauju. nu nekabės tavo foto, nekabės.. bais jau čia smile.gif ..svarbu geri ir gražūs norai rolleyes.gif .. o aš tikrai kabinsiu nuotrauką gautą pas save cool.gif

beje pati tik kursam kelias foto spaudžiau o taip irgi neteko

SP dailūs auto.. gražus modelis .. gal kiek apkarpymas tiek vienos tiek kitos neitin.. pirmoji man labai
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 23, 14:52)

Nuostabus auto thumbup.gif Grazi moteris ax.gif
Man pirmoji pirmos vietos verta konkurse buvo thumbup.gif 4u.gif

As pernai is Pupeliuko nuotrauka gavau ax.gif Vilniaus vaizdeli wub.gif
peppi, nejuokauk...dalyvauk ir viskas. As net nesitikiu, kad kas nors reminsis ir kabins mano nuotrauka biggrin.gif As pupeliuko foto isireminau, bet vis dar nepakabinu...kaltinu keista remeli kuriam reikia pritaisyti kazka kad geleciau uzkabinti...tai niekaip ir neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
jau bitelei per skype pasiteisinau biggrin.gif kreipkitės į ją lotuliukas.gif nedalyvauju mirksiukas.gif
Atsakyti