Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Smagi tema apie portretus

Keliu savo atžalos portretuką. Bandžiau išnaudoti naturalų apsvietimą.

user posted image

Blogai manau, kad ausyte nukirpta
Atsakyti
olo, ausytė tikrai negerai nukirpta. o šiaip foto man net kaip šeimyninė nelabai įdomi. akyčių nesimato, jos nuleistos, kadangi žiūri arti - sužvairuotos, skanėstas nefokuse (man beveik įdomiau būtų, kad jis būtų fokuse, o vaikas ne biggrin.gif), išsitepliojimas irgi negaliu pasakyt kad vertas įamžinimo, labai jau kuklus blush2.gif foto šiaip nelabai kokybiška. ar vos vos ne iki galo pašarpinta, ar vos vos sujudėjus g.gif ir man kiek tamsoka.
Atsakyti
Elina, lyg viska ir parase g.gif Antras su fonu portretas visai idomiai ziurisi kaip eksperementas

Sea, man 1 foto rolleyes.gif nu nezinau, patinka ir ryskumas ir spalvos ir veiksmas.

Californija, tavo klasikines spalvos bigsmile.gif Pagal emocijas patiko 1, taip viskas pagauta laiku. Nuo pacios pirmos-kur dar nesuprato kas atsitiko, antroje suprato ir 3 "daejo" ir apsidziauge thumbup.gif

Olo, Sansara labai tiksliai surase ax.gif asytes tikrai norisi, ir man nerysku, matyt nezymiai sujudejo kai jau buvo sufokusuota.
Atsakyti
biggrin.gif Sea, o man abi mielos. Ir netgi pirma kiek labiau smile.gif Man patinka, kad iš spalvų, nuotraukų stiliaus galima atpažinti fotografą. Ir nors tu sakai, kad bandei kažką naujo, man tai iš kart pasirodė pažįstama. Ir spalvos man aštrios labai patinka. Matyt, sergu ta pačia liga 4u.gif

Nepamanu ar šių nerodžiau, nes tokia slabopametnaja biggrin.gif esu :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 12 lapkričio 2008 - 14:13
QUOTE(olo @ 2008 11 12, 00:19)
Kokį WB naudoji fotkindama patalpoje ?

Auto si karta naudojau 4u.gif

Aciu merginos ir vaikinai uz tiesia atvira kritika ir pagyrimus wub.gif

Californiagirl, liuks thumbup.gif

Baccardi, man paskutine labiausiai patinka, nes veidukas sviesoje ir kokybiskai geriausia 4u.gif Nors rankyte ir sujudejus bet man netrukdo. As tik dar pazaisciau su curves prie spalvu, bet cia as ligonis biggrin.gif
Atsakyti
Californija, pamirsau taves paklausti ax.gif koks buvo apsvietimas? Tik langas ar dar kokia aparatura?

Bacardi, man 3labai patiko, tokia emocija biggrin.gif ir kirpciau is virsaus ir siek tiek is kaires. Dar klausimas, tu sarpini pries dedant i interneta? Nes beveik visos foto tavo neryskios g.gif Tik 4 gerai isejo, ir sutinku su Sea, veidukas graziai apsviestas
Atsakyti
Baccardi, pazaidziau truputi su tavo foto paskutine, tai pasviesinus ja ir paryskinus truputi liuks ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 11 12, 15:43)
Californija, pamirsau taves paklausti ax.gif  koks buvo apsvietimas? Tik langas ar dar kokia aparatura?

Tik langas ir tas nedidukas ax.gif (galiu tik dziaugtis, kad turiu sviesius namus)

Dekui visoms 4u.gif

olo, na viskas ja pasakyta apie tavo portretuka.

Baccardi, pastebejau pas tave nuotraukytes tamsios buna. Sios paskutines ne taip jau baisiai, tereikia kaip sea minejo curves patampyti. Tada ir tas pilkumas dingtu. 4u.gif

Zinokit mano vaikai isproteje....6 ryto keliasi, man stogas vaziuoja jau doh.gif Anksciau keldavosi 7-ta, bet laikrodzius sukom pries pora savaiciu, tai jie mat senu laiku tebegyvena cool.gif
Papildyta:
Baccardi, tikiuos nesupyksi...
user posted image
WB netvarkiau, bet irgi galima siek tiek pakeisti.Dabar kiek saltokai zalsvas veidukas.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 10:13)
oi nežinau...dar tik pradedu svajoti... smile.gif

As surizikavau canon 24-105mm f4 IS paimti.
Dar rankose neturiu...laukiu...kartu su nauju fotiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 12 lapkričio 2008 - 17:16
Tikrai nepykstu, man malonu, kai pasakote, o jei dar ir parodot kaip galima geriau padaryt. Tai apskritai - valiooo! 4u.gif Jei dar ir Sea įmestu savajį variantą, kur bandė, visai smagu būtų wink.gif Man šiaip irgi paskutinė nebloga smile.gif o dėl šarpinimo, tai iš pradžių su PS bandžiau jį naudot, matyt, per daug dėjau smile.gif o dabar kai su Canono programa kartais pažaidžiu nuotraukoms tvarkyt, tai nesuprantu kodėl ji taip daro: joje kai žiūri nuotraukas sutvarkytas -liuks atrodo, ir curves patampius ir pan. ir išsaugoju, o kai tik atsidarau tą pačią foto kita programa vėl senąjį vaizdą rodo sad.gif o nes su ps man taip subtiliai neišeina biggrin.gif vis per daug blush2.gif Gal kas žino, ką nors apie tą programą? 4u.gif
Atsakyti
oho, kiek nuotraukų .. visos pakomenuotos, tikrai neturiu ką pridurt.. labiausiai patiko Sea bandymai smile.gif .. ir iš praeitos temos Californiagirl porelės nuotraukos.

Atsakyti
Kzkaip prisiminiau Stebukle.. gaila, kad dingo
Atsakyti
atžygiuoju su nuotrauka iš nėštuminės fotosesijos smile.gif
kol kas atrodo šita geriausia bet kitų dar nebaigiau...
user posted image
Atsakyti