Smagi tema apie portretus
Keliu savo atžalos portretuką. Bandžiau išnaudoti naturalų apsvietimą.
Blogai manau, kad ausyte nukirpta
olo, ausytė tikrai negerai nukirpta. o šiaip foto man net kaip šeimyninė nelabai įdomi. akyčių nesimato, jos nuleistos, kadangi žiūri arti - sužvairuotos, skanėstas nefokuse (man beveik įdomiau būtų, kad jis būtų fokuse, o vaikas ne ), išsitepliojimas irgi negaliu pasakyt kad vertas įamžinimo, labai jau kuklus foto šiaip nelabai kokybiška. ar vos vos ne iki galo pašarpinta, ar vos vos sujudėjus ir man kiek tamsoka.
Elina, lyg viska ir parase Antras su fonu portretas visai idomiai ziurisi kaip eksperementas
Sea, man 1 foto nu nezinau, patinka ir ryskumas ir spalvos ir veiksmas.
Californija, tavo klasikines spalvos Pagal emocijas patiko 1, taip viskas pagauta laiku. Nuo pacios pirmos-kur dar nesuprato kas atsitiko, antroje suprato ir 3 "daejo" ir apsidziauge
Olo, Sansara labai tiksliai surase asytes tikrai norisi, ir man nerysku, matyt nezymiai sujudejo kai jau buvo sufokusuota.
Sea, man 1 foto nu nezinau, patinka ir ryskumas ir spalvos ir veiksmas.
Californija, tavo klasikines spalvos Pagal emocijas patiko 1, taip viskas pagauta laiku. Nuo pacios pirmos-kur dar nesuprato kas atsitiko, antroje suprato ir 3 "daejo" ir apsidziauge
Olo, Sansara labai tiksliai surase asytes tikrai norisi, ir man nerysku, matyt nezymiai sujudejo kai jau buvo sufokusuota.
Sea, o man abi mielos. Ir netgi pirma kiek labiau Man patinka, kad iš spalvų, nuotraukų stiliaus galima atpažinti fotografą. Ir nors tu sakai, kad bandei kažką naujo, man tai iš kart pasirodė pažįstama. Ir spalvos man aštrios labai patinka. Matyt, sergu ta pačia liga
Nepamanu ar šių nerodžiau, nes tokia slabopametnaja esu :
Nepamanu ar šių nerodžiau, nes tokia slabopametnaja esu :
QUOTE(olo @ 2008 11 12, 00:19)
Kokį WB naudoji fotkindama patalpoje ?
Auto si karta naudojau
Aciu merginos ir vaikinai uz tiesia atvira kritika ir pagyrimus
Californiagirl, liuks
Baccardi, man paskutine labiausiai patinka, nes veidukas sviesoje ir kokybiskai geriausia Nors rankyte ir sujudejus bet man netrukdo. As tik dar pazaisciau su curves prie spalvu, bet cia as ligonis
Californija, pamirsau taves paklausti koks buvo apsvietimas? Tik langas ar dar kokia aparatura?
Bacardi, man 3labai patiko, tokia emocija ir kirpciau is virsaus ir siek tiek is kaires. Dar klausimas, tu sarpini pries dedant i interneta? Nes beveik visos foto tavo neryskios Tik 4 gerai isejo, ir sutinku su Sea, veidukas graziai apsviestas
Bacardi, man 3labai patiko, tokia emocija ir kirpciau is virsaus ir siek tiek is kaires. Dar klausimas, tu sarpini pries dedant i interneta? Nes beveik visos foto tavo neryskios Tik 4 gerai isejo, ir sutinku su Sea, veidukas graziai apsviestas
QUOTE(Anasko @ 2008 11 12, 15:43)
Californija, pamirsau taves paklausti koks buvo apsvietimas? Tik langas ar dar kokia aparatura?
Tik langas ir tas nedidukas (galiu tik dziaugtis, kad turiu sviesius namus)
Dekui visoms
olo, na viskas ja pasakyta apie tavo portretuka.
Baccardi, pastebejau pas tave nuotraukytes tamsios buna. Sios paskutines ne taip jau baisiai, tereikia kaip sea minejo curves patampyti. Tada ir tas pilkumas dingtu.
Zinokit mano vaikai isproteje....6 ryto keliasi, man stogas vaziuoja jau Anksciau keldavosi 7-ta, bet laikrodzius sukom pries pora savaiciu, tai jie mat senu laiku tebegyvena
Papildyta:
Baccardi, tikiuos nesupyksi...
WB netvarkiau, bet irgi galima siek tiek pakeisti.Dabar kiek saltokai zalsvas veidukas.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 11 12, 10:13)
oi nežinau...dar tik pradedu svajoti...
As surizikavau canon 24-105mm f4 IS paimti.
Dar rankose neturiu...laukiu...kartu su nauju fotiku
Tikrai nepykstu, man malonu, kai pasakote, o jei dar ir parodot kaip galima geriau padaryt. Tai apskritai - valiooo! Jei dar ir Sea įmestu savajį variantą, kur bandė, visai smagu būtų Man šiaip irgi paskutinė nebloga o dėl šarpinimo, tai iš pradžių su PS bandžiau jį naudot, matyt, per daug dėjau o dabar kai su Canono programa kartais pažaidžiu nuotraukoms tvarkyt, tai nesuprantu kodėl ji taip daro: joje kai žiūri nuotraukas sutvarkytas -liuks atrodo, ir curves patampius ir pan. ir išsaugoju, o kai tik atsidarau tą pačią foto kita programa vėl senąjį vaizdą rodo o nes su ps man taip subtiliai neišeina vis per daug Gal kas žino, ką nors apie tą programą?
Kzkaip prisiminiau Stebukle.. gaila, kad dingo