Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 11 20, 11:12)
ne petis akcentuotas, bent jau mano ne toks buvo sumanymas. norėjau, kad nesimatytų moters veido, bet jaustųsi jos švelnumas ir grakštumas. nes nu nereaaaliiai gražią nėštukę turėjau ir neišnaudojau, deja  bigsmile.gif

Jei modelis patenkintas, tada tikslas pasiektas. Mes galim tik kazka patarti, remdamiesi savo subjektyvia nuomone. Va man ziurint i kadra atrodo, kad zvilgsnis pirmiausiai nukrypsta ten, kur rysku, t.y. kur ji nukreipti norejo fotografas. Kita vertus, tai nereiskia, kad pats padaryciau geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 11 20, 11:14)
Na jei jau toks autoriaus sumanymas biggrin.gif  mirksiukas.gif Tada noreciau, kad rodytum,moteri, jos aplinka, jos emocija, o matant didesnej nuotraukos daly apnuoginta pilveli, norom nenorom galvoju daugiau apie ji g.gif  4u.gif

su aplinka šiuo atveju sunku buvo, labai maža erdvė. bet tai skamba kaip pasiteisinimas blogo šokėjo, kuriam kai kas vis trukdo biggrin.gif
ai, nu bet nėra labai blogai, mano galva, ir man kol kas to pakanka biggrin.gif

Tavo foto nekomentuoju, nes nesuprantu nieko apie blykstes. blush2.gif Man gražus vyras su randu ir viskas biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 11 20, 11:17)
Jei modelis patenkintas, tada tikslas pasiektas. Mes galim tik kazka patarti, remdamiesi savo subjektyvia nuomone. Va man ziurint i kadra atrodo, kad zvilgsnis pirmiausiai nukrypsta ten, kur rysku, t.y. kur ji nukreipti norejo fotografas. Kita vertus, tai nereiskia, kad pats padaryciau geriau smile.gif

modelis tai labai patenkintas. man pasisekė, kad ji pati nefotografuoja, bo antraip būčiau gavus lazdų per padus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 20, 11:22)
modelis tai labai patenkintas. man pasisekė, kad ji pati nefotografuoja, bo antraip būčiau gavus lazdų per padus biggrin.gif

Manau nebutum, nes tokiu atveju modelis suprastu, kiek darbo ir fantazijos slypi uz kadro ir kaip sunku kartais padaryti butent ta wow, o truksta tiek nedaug smile.gif
Atsakyti
Sayonara, aš kai dabar praktikuojuos truputį nėštuminėje fotografijoje ( biggrin.gif ) tai pakomentuosiu smile.gif

Labai subtilu, slapta...man patiko bet norisi daugiau...ne erdvės bet šalia norisi nuotraukos, kurioje būtų laimingas nėštukės veidas. Kalbu, kad labai žiūrėtūsi koliažas iš dviejų foto mano manymu ax.gif antroje pilvelio galėtų išvis nebūti smile.gif

chebryte...o kiek maždaug kainuotų blystė pradedančiam blush2.gif ?
štatyvo teks kol kas atsisakyti doh.gif atsirado tas, kuris buvo pamestas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 20 lapkričio 2008 - 12:21
wyshnia, nuotraukos techniškos, aštrios, tvarkingos. Albumui - taip. Bet nepažįstamiem manau tokios nuotraukos nebus įdomios - nes čia tiesiog gražus vaikas, bet nėra šviesos žaismo.

sansara, ačiū smile.gif Tiesa sakant prisibijojau jums rodyti tas nuotraukas, nes maniau sakysit tokio kičo dar akis neregėjo doh.gif
Ačiū visiems už paskatinimą, tikrai nesitikėjau ax.gif . Dabar drąsiau darysiu tai, kas man patinka ir kas man gražu blush2.gif

sayonara, aš tavo nuotraukoje matau monotoniškai išsidėsčius šviesius ir tamsius plotus (veidas, petys, pilvas, liemenėle, sijonas). Man tai patinka. Bet toj ramioj monotonijoj - OP, ir išlenda plonytė, lanksti liemenėlės petnešėlė, dar su tokiu pat ryškiu savo šešėliu. Petnešėlė tampa nuotraukos akcentu, nors nemanau kad toks buvo fotografo sumanymas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 20 lapkričio 2008 - 12:24
sayonara, o man patinka. ir erdves beveik netruksta. kai tik zvilgsni uzmeciau pagalvojau - koks grakstus peties linkis. ir man kadangi visos standartines nestuke.gif nuotraukos schmoll.gif , tai visada pasidziaugiu kazkuo nestandartiniu, isieskotu (ar bent paieskotu) sitoj srity. ir pati faktura nuotraukos patinka, j/b. zdz, buciau norejus ir pati savo tokia turet, ir buti ja nufotografavus
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Sayonara, man be galo gera tavo nuotrauka. Švelnu, labai subtilu. Netiesmuka. Neryškus čia tapo ryškiu, pačiu svarbiausiu. Labai tiksliai įvardijai - parodei jausmus.

Atsakyti
sayonara vertinant jausmais - puiki foto. man kiek norisi veiduko labiau kilstelėto, kad būtų blakstienos kiek labiau akcentuotos. fokusas ten kur reikia - net nesuabejojau ir nebuvo minčių "ant pilvo" kad turi būt (ne dėl požiūrio į nėščias kaip inkubatorių, o tiesiog patinka tokia foto kokia yra. kiek alkūnė kairėje man kliūna, bet tos juodos juostos - puikiai dera. žodžiu - man švelni ir puiki foto, kiek nuasmeninta gal (vat ar to noriu nėštukės foto nežinau). nėštumas bendrąja prasme puikus.
Atsakyti
tiek prirašė apie sayonaros foto, kad kaži ar aš ką naujo parašysiu .. nuotrauka neeilinė, bet nepritariu tai nuomonei, kad nėštukės foto neturėtų būti kaip nėštukės.. suprantu pačią idėją, bet nėštumas yra ne toks jau dažnas it ilgalaikis reiškinys moters gyvenime, kad ji nepasidžiaugtų ir nesididžiuotų savo pilvuku .. todėl dėmesys jam mano akimis būtinas. kita vertus jei modeliukas patenkintas nuotrauka tai tikslas pasiektas .

Atsakyti
Gerai kai nuomones skyriasi, galima rasti kas artimiau tavo dusei biggrin.gif
As irgi pasisakysiu tongue.gif Foto tikrai laaabai gera, net nezianau ar man tokia gautusi, niekas nenori nestumeti del manes verysad.gif Ir man atrodo visi variantai butu geri,kurie pasiule kiti. Ir butu neblogai jei ryskumas butu didesnis, ir jei veido daugiau matytusi. O butent sitame variante man irgi kaip ir Evitai trukdo siek tiek petnesele, bet patinka kad vis tiek griztu prie akiu, blakstenu ir noriu paziureti kur gi ji ziuri, ir randu pilvuka. Net nezinau ar pavyko parodyti nestuke kaip moteri g.gif bet moteri kaip nestuke manau pavyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 20 lapkričio 2008 - 13:11
ačiū visiems už komentarus. seniai taip nesidžiaugiau tokiu gražiu dėmesiu mano foto ax.gif

tą petnešėlę, prisipažinsiu, pati nusmaukiau jai nuo peties. ir bijojau, kad nebūtų pernelyg seksualu - vis tik nusmaukta petneša signalizuoja moteriškumą, seksualumą, patrauklumą. ir norėjau kažko tokio ne visai švento ir neliečiamo - būtent nėštukės kaip moters (ačiū Anasko, kad įvardino).

žodžiu, labai faini Jūsų visų komentarai, nuoširdžiai ačiū. jamkit balionų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 20, 13:21)

žodžiu, labai faini Jūsų visų komentarai, nuoširdžiai ačiū. jamkit balionų 4u.gif  4u.gif

kudie tik du? smile.gif esi šaunuolė.. aš turbūt net neišdrįsčiau nėštukės fotografuot blush2.gif .. bijočiau rezultatų. gal kada, kai išties aplinkoj atsiras nėštukė, kuri padėtų man persilaušt
Atsakyti