Anasko, nuotrauką gali siųst bet kokią, formatas - savo nuožiūra (na, gal ne 10x15 cm ), siunčiama yra vienam žmogui. pernai buvo sudarytas sąrašas, viskas permaišyta ir tada "traukėm" numeriuką.
ir junkitės visi drąsiai, nes pernai buvo, kurie gailėjosi, kad nedalyvavo
QUOTE(bite maja @ 2008 11 19, 08:48)
tai sakot dar labiau apkarpyt reiktų katiną na, reiks pabandyt.
atsimenat pernykščius nuotraukų mainus prieš kalėdas? kaip dėl šiemet? gal vėl keičiamės? pernai man labai patiko
atsimenat pernykščius nuotraukų mainus prieš kalėdas? kaip dėl šiemet? gal vėl keičiamės? pernai man labai patiko
aš ir labai norėčiau Bet kai pagalvoju ką iš savų reikėtų siųst
Del meeto Klaipėdoje, jūs tarkitės aš jei tik galėsiu (o tikiuosi galėsiu), būtinai prisijungsiu Bet org. klausimais užsiimt nebėr kada
Sillwio, labai patiko tavo galerijoj
Ir į Evitos pastoviai įlendu, labai labai
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 18, 20:27)
O studijoje 24-70mm naudoji?
Paprastai naudoju 50mm 1.4f, bet kartais ir 24-70.
Ačiū visiems už gražius žodžius
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 19, 14:15)
ir aš norėčiau. tik irgi abejoju, ar patiks žmogui mano specifinis skonis o pernai neprisimenu, pasitardavot su tuo žmogumi, ką labiau norėtų gauti, ar tai staigmena turi būti
ne, ne... staigmena tebūnie būtų gerai, jei neprasitartumėt, kam siunčiat.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 11 19, 14:15)
ir aš norėčiau. tik irgi abejoju, ar patiks žmogui mano specifinis skonis o pernai neprisimenu, pasitardavot su tuo žmogumi, ką labiau norėtų gauti, ar tai staigmena turi būti
visiems buvo staigmena kiek žinau, pasitarimų jokių nebuvo.
QUOTE(bite maja @ 2008 11 19, 08:48)
As uz Itrauk Bituk ir mane i sarasa
Papildyta:
Anasko, net nezinau Sunku kazka pasakyti...Man jauciasi sujudejimas modeliuko arba fotografes rankos. Kompozicija suspausta, noreciau kad ta akyte kuria matom, ziuretu i mus. Albume palikciau, bet tai tikrai toli grazu ne geriausias tavo darbelis
Degute, melynas arklys Super Geriausias man is tavo visu krosintu darbeliu
QUOTE(westa @ 2008 11 18, 17:16)
kita vertus mėlynas arklys geriau nei baltas ar ne man irgi tos šaknys patiko
Nesakyk... Baltas yra gėris: kai pamatai baltą kumelę, reik greitai (būtinai pirmam) suplot tris kartus rankom ) bus pinigų
QUOTE(Anasko @ 2008 11 19, 15:55)
Noreciau parodyti viena nuotrauka, pati kol kas be nuomones, is vienos puses ji man patinka, nes ji mano o is kitos puses, turbut ziurisi nelabai patraukliai Kokios jusu nuomones ar tokia foto paliktumet savo albume?
ar palikti albume nėra nė kalbos - aišku palikti. kokybės prasme ne pats geriausias darbas, bet labai graži šviesa, man nė kiek netrukdo akytė tamsoje - todėl, kad pati taip mėgstu
man rodos, kad nuotraukos neprivalo būti tobulos technine prasme, kad kabintų.
tai labiau kadras į šeimos albumą, bet jis labai gražus. ir nėra čia ko gėdytis, kad daugelis mūsų prikepa tokių į šeimos albumą - mūsų vaikai bus labai laimingi tokių turėdami, vot
va kokia aš šiandien teigiama. rytoj praeis ir vėl pradėsiu kabinėtis pirmiausiai prie savo pačios fotografijų