Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 11 17, 01:31)

Evita foto, nuostabios vestuviu foto wub.gif kuri objektyva idarbinus buvai, lauko kadrams jaunuju?

Ačiū blush2.gif Nuopelnus turiu dalintis su vyru - fotografavome dviese. Viskas fotografuota su Canon 24-70mm ir Canon 70-200mm 2.8f IS.
Atsakyti
iš katinų šeimos albumo tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 18, 11:15)
Ačiū  blush2.gif  Nuopelnus turiu dalintis su vyru - fotografavome dviese. Viskas fotografuota su Canon 24-70mm ir Canon 70-200mm 2.8f IS.

4u.gif
perziurejau kaledine galerija thumbup.gif Is vis patinka,kaip tu savo studijoje apsvietima susideliojus, labai svaru, grazu, niekur nepersviesta, neisdege, tvarkinga,profesionalu wub.gif Saunuole thumbup.gif
O studijoje 24-70mm naudoji?

Bite maja, grazus katuko portretas thumbup.gif Gal virsaus nukirpciau tik kazkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 18 lapkričio 2008 - 20:30
oi Biteee po tokių foto katino užsinorėsiu hihihi.gif be priekaištų

Evita išties puikūs profesionalūs, švarūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Evita, labai fainos kalėdų foto , ir vestuvių taip pat 4u.gif
Atsakyti
bite maja>pikabū biggrin.gif nuostabiai pagautas katukas thumbup.gif švelniai atrodo juodai balta. aš dar čiut kairės ir viršaus pakirpčiau.

evitafoto>nuostabios nuotraukytės thumbup.gif fonas ir apšvietimas labai puikiai suderinti. Nuostabus nuotraukų spalvingumas. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai sakot dar labiau apkarpyt reiktų katiną g.gif na, reiks pabandyt.

atsimenat pernykščius nuotraukų mainus prieš kalėdas? kaip dėl šiemet? gal vėl keičiamės? pernai man labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 19, 09:48)
atsimenat pernykščius nuotraukų mainus prieš kalėdas? kaip dėl šiemet? gal vėl keičiamės? pernai man labai patiko ax.gif

a tu kiba mano mintis skaitai blink.gif blink.gif as uz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 11 18, 19:15)

Labai gražios nuotraukos smile.gif Su malonumu peržiūrėjau smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 18, 20:15)
iš katinų šeimos albumo  tongue.gif

Koks drovuolis klaustukas ax.gif Fainai smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 19, 08:48)

Ahaaaa, labai patiko pernai. Keičiamės!
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 19, 08:48)
tai sakot dar labiau apkarpyt reiktų katiną  g.gif na, reiks pabandyt.

ir aš už smile.gif
Atsakyti
jeee yra norinčių thumbup.gif ... tada aš darau sąrašą. visi norintys rašykit man až su savo adresais biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

As irgi noriu blush2.gif tik nezinau kaip buvo pernai, kokio dydzio nuotrauka turi buti, ir kaip pvz siusti, tik vienam zmogui, kuri man isrinks komisija biggrin.gif ar visiems g.gif Nu ir aisku, kokia tai turi buti nuotrauka, bet kokia is savo archyvo g.gif 4u.gif

Evita wub.gif

Atsakyti