Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

labas rytas,

bitės "strutis" - superinis. aš iš tikro džiaugiuosi, kad žmogus (bitė) atrado save gatvėje. tai ne visiems pasiduodantis žanras, jis dažniausiai nėra įvertinamas ir nėra vertinamas. man tai jis labai patinka. ypač smagu buvo stebėti, kaip bitė iš miesto fotografės tapo labai sėkmingai progresuojančia gatvės fotografe.
bitės ciūckis irgi iš tos pačios serijos. man tik per mažo formato, kad pasimėgaučiau, bet gi žinau, kaip ten faina buvo wink.gif

california, labai smagus kadras. nuostabi šviesa ir šviestuvo atspindys ant sienos. drovus vaikis su tais balionais. mažas mažas grindų plotelis rodo, kad vaikas dar nepakilo į orą wink.gif)

westa, man pirma labai gražių spalvų, bet savaime nėra įdomi labai. bet mielas akiai kadras. antrojoje jau jėgos yra. gamtos rūstumas. dangus griūva. faina.
Atsakyti
Mano eksperimentas biggrin.gif

apie mėlyną arklį
user posted image

turėjau žalią arklį, šiek tiek padažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 11 18, 09:29)
apie mėlyną arklį

Patinka man tavo eksperimentai. Ypac sitas. Toks pop art'iskas.
Niekada nemaniau, kad kada nors grozesiuos melynais arkliais lotuliukas.gif
Atsakyti
sillwio: liuks puslapis, labai patogiai viskas sudeliota.
Atsakyti
Ech, Bitės Majos "Pažintis" wub.gif Man reikia plugino, kad galėčiau fotografuoti gatvėje...

QUOTE(gedas @ 2008 11 18, 00:53)
norėtusi jog berniukas žiūrėtų į objektyvą su šypsena smile.gif Juk taip mes laukiam svečių  4u.gif   Bet čia jau neįsakysi momentiniam kadrui  g.gif

O kodėl? Man rodos tada būtų eilinis kadras - "žiūrėk į objektyvą ir šypsokis". O čia žiūri į nuotrauką ir iš karto susikuri istoriją: mažylis laukia svečių, gal vaikštinėja pirmyn atgal ir jam jau taip nekantru. O gal tik šiek tiek svajoja, apie tuos, kurie ateis ir apie tai, kuo džiaugsis. O šešėliai (net nesupratau, kad ten šviestuvo atspindžiai), panašūs į purius debesis ar tolimus kalnus - tylutėliai plaukia jam iš paskos (galbūt jie ir sukuria tas berniuko svajones)... Tokią istoriją pamačiau aš, o jų dar yra begalė...

apie mėlyną arklį

Oho, čia juostelė? Su PS maždaug įsivaizduoju kaip tai padaryti, bet jei čia juostelė, tai o ho ho!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 18 lapkričio 2008 - 12:53
degute, wow thumbup.gif superinė kompozicija. įdomi foto - ko daugiau reik.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 18, 12:53)

Oho, čia juostelė? Su PS maždaug įsivaizduoju kaip tai padaryti, bet jei čia juostelė, tai o ho ho!

Ai, čia yra visko biggrin.gif Originalas - juostelė, krosinė, dviguba ekspozicija (užtai arklio nugara su pieva), arklys buvo žalias. O paskui šiek tiek žaidžiau PS sluoksniais, kontrastais smile.gif

Atsakyti

apie mėlyną arklį

kompozicija faina, bet apdirbimas... hmm... ne mano skonio smile.gif bet kūdrinis variantas man visai patiko.
Atsakyti
Ačiū sillwio, Sansara, Saulės pūga, bite maja 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 18, 13:32)
kompozicija faina, bet apdirbimas... hmm... ne mano skonio  smile.gif bet kūdrinis variantas man visai patiko.

Na, man šitam patinka medžio apačia - realiai ten žolė, o atrodo kaip šaknys smile.gif Anam taip neišryškėja.
Atsakyti
Degute thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kita vertus mėlynas arklys geriau nei baltas mastau.gif ar ne smile.gif man irgi tos šaknys patiko smile.gif
Atsakyti
gal as ka praleidau g.gif , o kaip del Klaipedieciu meeto???? Taip noreciau sudalyvaut blush2.gif
Atsakyti