Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 11 17, 20:30)

Man antra faina, tik gal siek tiek per tamsi ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 11 17, 20:49)
Pažintis  smile.gif

Labai linksmai thumbup.gif Ant grindinio voliojaisi? lotuliukas.gif biggrin.gif Patiko 4u.gif

Sea, zirniuku foto faina wub.gif

Ateinu su vienu is vakaryksciu kadru...

"Sveciu belaukiant"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 lapkričio 2008 - 23:34
QUOTE(Degutė @ 2008 11 17, 19:20)
silwio, su malonumu apžiūrėjau Tavo puslapį. Labai smagu smile.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 11 17, 20:06)
Sillwio, apziurejau naujaji Tavo puslapi, neperkrautas, labai jaukus, malonu uzeiti.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 11 17, 20:27)
Silwio, koki objektyva naudoji studijoje?

Arba 50-tuką arba 16-85 diapazone 50-85mm portretams ir 16-50 visu ūgiu. Fonas siaurokas kol kas, taigi su ilgesniais netelpu.

QUOTE(bite maja @ 2008 11 17, 20:49)
Pažintis  smile.gif

Matytas "prikolnas" šunėkas smile.gif Bressoniškas toks.

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 17, 23:26)

Šviesa sužaidei puikiai. Dėl apačios neapsisprendžiu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 11 17, 23:36)
Šviesa sužaidei puikiai. Dėl apačios neapsisprendžiu.

Aciu. Del apacios...ten kur kirpta iskart kilimas prasideda, tai nenorejau kad apacioje butu net 3 skirtingos juostos- "moldingas", juosta grindu, juosta kilimo biggrin.gif

Sillwio, grazu Tavo galerijoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 10, 18:35)
Diane Arbus

Ačiū, westa!!! Nuostabūs darbai, nors ir kontraversiški. Kaip manot, menininkė jau peržengė ribą ar dar ne? Klausimas, verčiantis susimąstyti, kas iš viso yra fotografija kaip menas.
Žiūriu nuotraukas ir kaifuoju.

Diane Arbus: "There's a quality of legend about freaks. Like a person in a fairy tale who stops you and demands that you answer a riddle. Most people go through life dreading they'll have a traumatic experience. Freaks were born with their trauma. They've already passed their test in life. They're aristocrats."

QUOTE(californiagirl @ 2008 11 17, 23:42)
Aciu. Del apacios...ten kur kirpta iskart kilimas prasideda, tai nenorejau kad apacioje butu net 3 skirtingos juostos- "moldingas", juosta grindu, juosta kilimo biggrin.gif

Sillwio, grazu Tavo galerijoje thumbup.gif

Supratau, kad ne šiaip sau smile.gif
Dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 18 lapkričio 2008 - 00:19
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 18, 00:26)
Man antra faina, tik gal siek tiek per tamsi ax.gif
Labai linksmai thumbup.gif  Ant grindinio voliojaisi? lotuliukas.gif  biggrin.gif Patiko 4u.gif

Sea, zirniuku foto faina wub.gif 

"Sveciu belaukiant"
user posted image

IMHO puikus kadras. norėtusi jog berniukas žiūrėtų į objektyvą su šypsena smile.gif Juk taip mes laukiam svečių 4u.gif Bet čia jau neįsakysi momentiniam kadrui g.gif
Gražu 4u.gif
Vienintelis dalykas kuris blaško mano dėmesį yra tie liustrų šešėliai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 11 17, 21:30)
Sea 50 tukas vienas mėgstamiausių objektyvų.. nesusidraugavai?

važiavau savatgalį ilėstis ir tik iš mašinos fotografavau.. bet ar galit patikėt kad dar tokių spalvų yra ant Lietuvos  smile.gif

user posted image

ir dar vienas kadras, toks kardinaliai priešingas pirmam  smile.gif

user posted image

nežinau ar kadrai kritikai, nes pati sunkiai vertinu šiuos kadrus  smile.gif

Hmz...pieva...na visai gal ir faina pieva. byškeliuka nukrypus į kairę, bet niekis.
Antrosios nuotraukos visai nesupratau, nekomentuosiu blush2.gif
Atsakyti
Californiagirl, man patinka wub.gif Patinka pats islenkimas maziuko ir balionu wub.gif Cia jo gimtadienis? sveikinimai jei taip wub.gif

Sillwio, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas @ 2008 11 18, 00:53)
IMHO puikus kadras. norėtusi jog berniukas žiūrėtų į objektyvą su šypsena smile.gif Juk taip mes laukiam svečių  4u.gif  Bet čia jau neįsakysi momentiniam kadrui  g.gif
Gražu  4u.gif
Vienintelis dalykas kuris blaško mano dėmesį yra tie liustrų šešėliai  schmoll.gif

Aciu.
O man kaip tik liustru seseliai kadrui pliusas biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 11 18, 01:29)
Californiagirl, man patinka wub.gif  Patinka pats islenkimas maziuko ir balionu wub.gif  Cia jo gimtadienis? sveikinimai jei taip wub.gif

Dekui 4u.gif
Jo gimtadienis. 4 mano "beibiui" suejo jau rolleyes.gif
Atsakyti
bite, matyta pažintis. labai patiko. wink.gif

westa, antroji man tinka (negi ir aš rūškana ciocia? lotuliukas.gif ). tik apacios tai jau horizontalios stabilios noriu (tai negi stabiliai rūškana ciocia gaunuosi? lotuliukas.gif ) pirmoji dėl spalvų - wow, dėl kokybės pati žinai wink.gif juk spalvas tik ir rodei.

Ca_girl, o gal apačia su linijomis ir geriau būtų? nes man irgi labai prie sienos prispaustas vaikis gaunasi (su GD mažąjį 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 17, 20:54)
antra rūškana išties.. bet va bitei patiko  biggrin.gif .. kokia ciocė, tokios ir nuotraukos patinka hihihi.gif

nu nu biggrin.gif aš tai dar prisiminsiu lotuliukas.gif

1. Labai linksmai thumbup.gif  Ant grindinio voliojaisi? lotuliukas.gif  biggrin.gif Patiko 4u.gif

2. "Sveciu belaukiant"

1. nesivoliojau lotuliukas.gif todėl man ir patinka plačiakampis. vis yra didesnis šansas, kad kas nors paklius į kadrą, kai fotografuoji nežiūrėdama biggrin.gif

2. na, man balionėliai patinka biggrin.gif tik būtų įdomu pamatyt ir spalvotą variantą. o žinant, kad tavo spalvos beveik visada yra wow!, tai turėtų būt gražu smile.gif
Atsakyti
Sillwio, geras puslapiukas ir auto labai neblogas
O 16-85 kokį objektyvą turi?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 17, 20:30)
važiavau savatgalį ilėstis ir tik iš mašinos fotografavau.. bet ar galit patikėt kad dar tokių spalvų yra ant Lietuvos  smile.gif

ir dar vienas kadras, toks kardinaliai priešingas pirmam  smile.gif

Spalvų tai yra, tik reik iš miesto išlįst smile.gif Labai gaila, kad nestojai nufotkint. Aš tai būčiau rėkus - stoooot! (aišku, jei vairuotojas vyras smile.gif )
Antras ir sluoksniuojasi, ir stogai į temą, bet nelabai man žiūrisi. Gal triukšmo per daug g.gif

"Sveciu belaukiant"

Na, kaip visada! Fainai! Ir nesutinku su Gedu, kad berniukas žiūrėtų į objektyvą. Va tada ir būtų supozuota. O dabar ta laukimo nuotaika puikiai atskleista. Ir šešėliai tik įdomumo suteikia.

Su gimtadieniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 18 lapkričio 2008 - 09:17
QUOTE(Loreli @ 2008 11 18, 08:42)
Sillwio, geras puslapiukas ir auto labai neblogas
O 16-85 kokį objektyvą turi?

Aciu smile.gif

Pilnas pavadinimas Nikkor AF-S 16-85mm f/3-5-5.6G ED VR DX
Cia trumpas review http://www.photozone...kor_1685_3556vr
Atsakyti