QUOTE(Aidulia @ 2008 11 12, 00:31)
O čia bandymas pažaisti fonu, spalvomis . Norėjau kažko paslaptingo, neįprasto gaut
Na man sitas bandymas turi potencialo, tik norisi visiko minimalo, tik veido isnyrancio is tamsos, be zvakes. Ir matau mergaite visa susivelusia, murziuke tokia QUOTE(Sea_ @ 2008 11 12, 01:05)
Keli mano bandymai kadruoti kaip nors idomiau. Kaip jums? Ir kaip jums spalvos?
Ir kart prisiminiau sita klipa http://au.youtube.co...h?v=gFG-cUQ1a8k
O siaip sutinku, kad spalvos astrokos, tas kontrastas, sharpas ir spalvos atima is nuotrauku vaikiska svelnuma. bet siaip neblogai ziuris, su kadruote viskas tvarkoj mano manymu
Papildyta:
I kudra idejau tokia
http://fotokudra.lt/...img=159019&nav=
"uzdengiau" ta balta spiginanti fona ir paryskinau spalvas. ar neapsirikau?
Grethen, tas paskutinis variantas
Sea, pirma foto , man jau kiek per didelis pasvirimas, o antra pats tas
Dingo iš ND mano favoritė
Sea, pirma foto , man jau kiek per didelis pasvirimas, o antra pats tas
Dingo iš ND mano favoritė
Sea, fainai Man pirma labiau patinka
westa, sukėliau ačiū. tik su komponavimu straipsnio vis dar pas mane problemos. išsimėto bele kaip ir nelabai moku įtakoti reiks HTML mokytis
gerai būtų iš užmaršties ištraukti ir sayonaros pristatymą pries porą mėn daryta. tik kur dabar jo ieškoti. gal kūdroje jį rasti paprasčiau, nei mūsų SMe
ir gal niekas nesupyktų jei ir iš meninio klubo bei pažengusių (jei tokia dar egzistuoja sm'e) temų perkopijuotume pristatymus?
sea, aš už pirmą. antroje šešėliai nepatinka ir atrodo kokybės trūksta.
Aidulia (atrodo išmokau ), na pirma durkiuko foto senu tavo stiliumi (batai dideli, uzgozia viska, fotografavimo kampas tas pats ir panasiai). o antroji daug įdomesnė. eksperimentuok toliau
BN, aš galvojau galvojau, vis tiek aš už tavo spalvotą berniuką - žveją (žirafa, ne kitaip) JB nieko to neliko, kas mane vežė spalvotoje (mėlynos dangaus bangelės, ryškus raudonumas derantis su fonu ir t.t.)
gerai būtų iš užmaršties ištraukti ir sayonaros pristatymą pries porą mėn daryta. tik kur dabar jo ieškoti. gal kūdroje jį rasti paprasčiau, nei mūsų SMe
ir gal niekas nesupyktų jei ir iš meninio klubo bei pažengusių (jei tokia dar egzistuoja sm'e) temų perkopijuotume pristatymus?
Aidulia (atrodo išmokau ), na pirma durkiuko foto senu tavo stiliumi (batai dideli, uzgozia viska, fotografavimo kampas tas pats ir panasiai). o antroji daug įdomesnė. eksperimentuok toliau
BN, aš galvojau galvojau, vis tiek aš už tavo spalvotą berniuką - žveją (žirafa, ne kitaip) JB nieko to neliko, kas mane vežė spalvotoje (mėlynos dangaus bangelės, ryškus raudonumas derantis su fonu ir t.t.)
Sea, oho kokia kepėja . Is pirmos foto matyti, kad dukrytė tikrai nurėjo kepti bandeles, nes jau tokia susikaupus ! Pats megstu pasvirusias foto, tai man toks kadravimas patinka.
Kokį WB naudoji fotkindama patalpoje ?
Kokį WB naudoji fotkindama patalpoje ?
QUOTE(Sansara @ 2008 11 12, 08:03)
westa, sukėliau ačiū. tik su komponavimu straipsnio vis dar pas mane problemos. išsimėto bele kaip ir nelabai moku įtakoti reiks HTML mokytis
labai sutikčiau, jei pristatymai būtų sudėti į blogą. labai naudinga
QUOTE(Sansara @ 2008 11 12, 08:03)
Va ir man pasirode, kad anroje kokybes truksta ir bandyta taisyti su "sharpu" Antra liuks ir pasvirimas tinka
Elina, paslaptingoji foto visai idomi, bet kazko dar ir truksta
As archyvus kapstau, tvarkau...Is seimos albumo- "kai nukirpom kasas...pirmasis mazojo ispudis..."
QUOTE(BN @ 2008 11 11, 20:34)
Bite, jei gali - vos pakoreguok temos pavadinima - kazkaip is serijos "kiek pazenge bet vis dar besimokantys"
kreipkis į getter vakar nebespėjau jau.
QUOTE(Aidulia @ 2008 11 11, 20:49)
man erdvės mažai ir tamsoka.
QUOTE(Aidulia @ 2008 11 11, 22:31)
O čia bandymas pažaisti fonu, spalvomis . Norėjau kažko paslaptingo, neįprasto gaut
nu nežinau. man ta galva per aukštai kabo
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 11, 23:05)
Keli mano bandymai kadruoti kaip nors idomiau. Kaip jums? Ir kaip jums spalvos? Fotografavau i pavakare prie lempu. Liepa labai norejo bandeles daryti, tai leidau, o pati sugalvojau pafotografuoti prie progos
man patiko. pati ir panašiai pradėjau kadruot aš gal tik spalvas prigesinčiau šiek tiek.
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 11, 23:26)
I kudra idejau tokia
ale jų akys vienodos spalvos gražus tas tavo Česteris.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 12, 08:26)
As archyvus kapstau, tvarkau...Is seimos albumo- "kai nukirpom kasas...pirmasis mazojo ispudis..."
smagiai. tik dabar žiūriu, žiūriu ir galvoju, kad gal reikėjo fokusuot į veidrodžio atspindį, kaip kad trečioj foto
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 11, 22:33)
Apie koki galvoji?????????
oi nežinau...dar tik pradedu svajoti...
Californiagirl, nu tavo nuotraukų negaliu net komentuoti, baltas pavydas ima ir tiek
Grethenn, liuks paskutinė nuotrauka su katyte, tik vat ausytės tikrai kiek trūksta
Sea, labai patiko tavo kepėja, labai kokybiškos foto, įdomus pasvirimas . Ir tokia....su mintim, nesitingi net daug kartų peržiūrinėti
Grethenn, liuks paskutinė nuotrauka su katyte, tik vat ausytės tikrai kiek trūksta
Sea, labai patiko tavo kepėja, labai kokybiškos foto, įdomus pasvirimas . Ir tokia....su mintim, nesitingi net daug kartų peržiūrinėti