Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 11 17, 19:52)
juokas juokais bet pvz aš tikrai ne visus triukus iš to psl galėčiau padaryt.. pvz priklijuot plaukų  blush2.gif  blush2.gif  smile.gif .. rimtai rimtai  unsure.gif

pirma atsakyk į klausimą - ar tau reikia mokėt priklijuot plaukus ar paplonint figūrą? aš ir nemoku. bet man to ir nereikia. ir nesuk sau galvos dėl to smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 11 17, 19:57)
NAFIG TAI DARYTI? lotuliukas.gif

būtent lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 17, 19:57)
tai manau daug kas ne viską iš ten galėtų padaryti. mano asmeniškai klausimas - NAFIG TAI DARYTI? lotuliukas.gif

nu kodiel, nu nysakyk.. pvz kaip su plaukais kookiais kytookiais atrodai vysai smagoo pamatyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 17, 19:58)
nu kodiel, nu nysakyk.. pvz kaip su plaukais kookiais kytookiais atrodai vysai smagoo pamatyt  blush2.gif

aš tai su bite nusifotkinčiau Sereikiškėse, tada many padizainytų, ir atsidurčiau Šri Lankoje su Brad Pitt.. būčiau liekna, įdegusi, ilgais banguotais raudonais plaukais, gerčiau dry martini su alyvuoge, kalbėčiau apie Holivudo užkulisius..

hm... ar tikrai man šito reiktų? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 17, 19:58)
nu kodiel, nu nysakyk.. pvz kaip su plaukais kookiais kytookiais atrodai vysai smagoo pamatyt  blush2.gif

aš visai gal norėčiau, kad Londone vietoj sayonaros Hugh Grant'as sėdėtų šalia manęs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 11 17, 20:00)
aš tai su bite nusifotkinčiau Sereikiškėse, tada many padizainytų, ir atsidurčiau Šri Lankoje su Brad Pitt.. būčiau liekna, įdegusi, ilgais banguotais raudonais plaukais, gerčiau dry martini su alyvuoge, kalbėčiau apie Holivudo užkulisius..

hm... ar tikrai man šito reiktų? g.gif  lotuliukas.gif

kas čia per telapatija dabar unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 17, 20:02)
aš visai gal norėčiau, kad Londone vietoj sayonaros Hugh Grant'as sėdėtų šalia manęs  lotuliukas.gif
Papildyta:
kas čia per telapatija dabar  unsure.gif  lotuliukas.gif

Markas Darsis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
BN, is triju parodytu labiausiai patiko pirmoji nuotrauka, ir veliaveles man ten labai i tema, tik jos turejo buti visos! Tada puikiai issidestu trys nuotraukos planai: veliaves, artimesnis miestas, tolimesnis miestas.

Loreli, truksta ir ryskumo ir baltos spalvos tinkamo balanso.

Viktorija09, man labiausiai uzkliuna, kad akiniu remelis visiskai uzstoja aki, kazkaip net nepatogiai ziurisi ta nuotrauka, norisi pataisyti mociutei tuos akinius.

Sillwio, apziurejau naujaji Tavo puslapi, neperkrautas, labai jaukus, malonu uzeiti.
Atsakyti
Andriuska, su modeliu ten originalas, vaikinas iklijuotas lotuliukas.gif

Degute, dekoju 4u.gif

Bite, man labai patiko spalvos antrosios foto ir pats kadras, jauciasi atsipalaidavimas, laisvumas 4u.gif

Silwio, koki objektyva naudoji studijoje?

Sugalvojau savo 50mm 1.8 parduot. Gal kas nori? biggrin.gif
Atsakyti
Sea 50 tukas vienas mėgstamiausių objektyvų.. nesusidraugavai?

važiavau savatgalį ilėstis ir tik iš mašinos fotografavau.. bet ar galit patikėt kad dar tokių spalvų yra ant Lietuvos smile.gif

user posted image

ir dar vienas kadras, toks kardinaliai priešingas pirmam smile.gif

user posted image

nežinau ar kadrai kritikai, nes pati sunkiai vertinu šiuos kadrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 lapkričio 2008 - 20:38
QUOTE(andriuska @ 2008 11 17, 19:29)
po to, kaip pamačiau, kaip iš dviejų bachuriukų po "kosmetinio retušavimo" liko vienas bachuras ir šalia jo fotomodelis, nusprendžiau, kad fotografuoti daugiau nebeverta,

O aš pamačiusi supratau, kad moku visai gražiai fotografuoti didis.gif Ne, o jei rimtai, tai maniau išvysianti kažką nepaprastai įdomaus, tobulo ir sektino. Nesuvokiu, kam žmonėms to reikia, bet stengiuosi būti tolerantiška.

Westa, pirmoje foto turbūt žemkenčiai? Gražiai "susigroja" su tuo geltonu takeliu (?). O medžiai tolumoje kaip rūkuotu ledu aptraukti atrodo. Čia panoraminė ar tiesiog taip apkarpyta? O antra man tamsoka atrodo. Nors ir nesu tamsos priešininkė, bet norisi aiškesnių namukų kontūrų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 17 lapkričio 2008 - 20:39
QUOTE(westa @ 2008 11 17, 20:30)

nežinau ar kadrai kritikai, nes pati sunkiai vertinu šiuos kadrus  smile.gif

ne kritikai, tai ne kritikai, bet man antra labai patiko smile.gif

Pažintis smile.gif
user posted image
Atsakyti
SP, karpiau pirmą. teko atitvarą nukirpt kelio smile.gif .. taip jau būna, kai iš mašinos fotografuoji.. išties žiemkenčių spalvos kerinčios.. važiavau ir grožėjaus.. va ir jums parvežiau smile.gif

antra rūškana išties.. bet va bitei patiko biggrin.gif .. kokia ciocė, tokios ir nuotraukos patinka hihihi.gif

Bite šuniai mano silpnybė smile.gif faina pažintis smile.gif man dar grindinys gerulis toks.. gerai ant jo pasivarčius ND dabartinius padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
Westa,

myliu 50mm, tik noriu USM 1.4 isigyt vietoj savo.

pimoje foto nuostabios spalvos,bet nepatinka,kad matosi jog vaziuojant fotografuota.
Del antros be nuomones 4u.gif

Bite, patinka man tavo fotografavimo kampai thumbup.gif Pries tai rodytoje foto is seselio matesi,kaip pasistiebus fotkinai, o sita su suniukais leidzia isivaizduot,kaip atsigulus guli, nors speju negulejai biggrin.gif
Atsakyti