Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2008 11 16, 21:10)
Istraukiau pora kadru is senesniu laiku

Lauksiu komentaru  ax.gif

1 - man tos vėliavėlės maišo. nei tai jos yra, nei tai jų nėra. ir viršaus per mažokai. ir šiek tiek svyra berods g.gif
2 - gal būčiau darius vertikalų kadrą g.gif ar bent jau, kad to tilto nesimatytų.
3 - šita visai nieko. tik kokio sėdinčio turko trūksta biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 16, 21:22)
Ačiū, merginos, už sveikinimus smile.gif Liūdna man, kad buvo ten puikių kokybiškų foto, bet liko jos kažkur žemiau... Ai, suprantu, kad visi laimėti negali, bet tiesiog tokia diena. Turėjau daugiau spec. tam konkursui kurtų foto, bet atsirinkau mano manymu publikai suprantamesnę (ir techniškai geresnę)... Kai pribręsiu, parodysiu kitas.

Aš už ND "Formas".

ką tik pažiūrėjau. man labai patiko thumbup.gif . šiaip objektyviai žiūrint, manau, kad pirmos vietos buvo vertas.
Atsakyti
blush2.gif Oi, Bite Maja, smagu išgirst gerų žodžių iš tokios griežtos vertintojos. Neaiškiai aš gal išsireiškiau, esu patenkinta savo vieta, ypač kai pirmkartė buvau (būti pastebėtam ir įvertintam, be abejo, beveik visiems yra svarbu, bet man labiausiai patinka pats kūrybinis procesas). Na, manau rėmėjai apdovanos ir daugiau vertų darbų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 16 lapkričio 2008 - 22:20
1. veliaveles tikrai ne i tema... Del pasvirimo nezinau ax.gif
2. jei nuimti tilta, butu kitas kadras, bet gal geresnis; paziuresiu.
3. Paziurek, yra turkas wink.gif Man tai sitas kadras labai apie Stambula, na ir Turkija aisku smile.gif Parduotuvele apsviesta, parduoda viska kas tik tinka i suvenyru kategorija, yra privalomas Stambulo katinas (kuri uzkniso mano fotografavimas), ir turkas sedintis seselyje ir plepantis telefonu - gal jis cia dirba, gal tiesiog siaip sedi. Apsviesta tai kas krinta i akis, o vaikinuko nebepastebim smile.gif
Gerai as cia pritempiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 lapkričio 2008 - 21:58
kitų ND tema ,,Geometrija" smile.gif smile.gif terminas 2 sav?

sorry, kad nepakomentuosiu foto.. tik parbėgau.. pirma šokių repeticija.. o dar vyras medinis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 lapkričio 2008 - 22:15
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 16, 21:50)
blush2.gif Oi, Bite Maja, smagu išgirst gerų žodžių iš tokios griežtos vertintojos.

man tikriausiai reiktų diplomatijos meno pasimokyt blush2.gif

QUOTE(BN @ 2008 11 16, 21:56)
2. jei nuimti tilta, butu kitas kadras, bet gal geresnis; paziuresiu.
3. Paziurek, yra turkas wink.gif Man tai sitas kadras labai apie Stambula, na ir Turkija aisku smile.gif Parduotuvele apsviesta, parduoda viska kas tik tinka i suvenyru kategorija, yra privalomas Stambulo katinas (kuri uzkniso mano fotografavimas), ir turkas sedintis seselyje ir plepantis telefonu - gal jis cia dirba, gal tiesiog siaip sedi. Apsviesta tai kas krinta i akis, o vaikinuko nebepastebim smile.gif
Gerai as cia pritempiau  4u.gif

2. taip, būtų kitas kadras. ir tada akcentas būtų labiau į mečetę. čia gi ją norėjai parodyt? dabar dešinė pusė yra per intensyvi man ir atitraukia dėmesį ax.gif
3. e tiksliai gi, nepastebėjau nei katino, nei turko doh.gif blush2.gif kitą sykį dėk didesnę biggrin.gif . o šiaip vietoj tavęs būčiau pritūpus. dažnai taip darau fotografuodama.
rodyk dar nuotraukų mirksiukas.gif
P.S. žinai, aš gal kitaip kadruočiau 3 nuotrauką. kirpčiau lauk tą turką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 16 lapkričio 2008 - 22:23
Mano šiandienos bandymai:

user posted image

Antrojoje kažkaip visai nesusitvarkau su veido ryškumu unsure.gif ..... kas padėtų blogom apšvietimo sąlygom namie? Gal stovas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 11 17, 00:20)
Mano šiandienos bandymai:

Antrojoje kažkaip visai nesusitvarkau su veido ryškumu  unsure.gif ..... kas padėtų blogom apšvietimo sąlygom namie? Gal stovas?

mane taip pat domintu asakymas i sita klausima ax.gif

o del bandymu, pirmoji foto - kirpciau virsaus, man jo per daug, ir ryskumo truksta, antroj - kaip ir pati sakei ryskumo ziauriai truksta ir dar apkarpyciau 4u.gif
Papildyta:
dedu ir as savo bandyma 4u.gif ir
laukiu komentaru ax.gif user posted image
Papildyta:
ar jb geriau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 16 lapkričio 2008 - 22:57
Viktorija, ačiū už komentarus

O tavojoje foto veidas šešėlyje kažkaip g.gif, o apšviestas viršugalvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 16 lapkričio 2008 - 23:04
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 16 lapkričio 2008 - 23:13
QUOTE(Loreli @ 2008 11 17, 00:49)
Viktorija, ačiū už komentarus

O tavojoje foto veidas šešėlyje kažkaip g.gif, o apšviestas viršugalvis

nu tai va, kad ir as namie prie liustros ijungtos fotkinau, tai taip ir gavos,
o kaip del fokuso, ar jis ten kur ir turi buti g.gif , nes su fokusi labai jau sunkiai draugaujam tongue.gif
Atsakyti
Saules puga sveikinu thumbup.gif

Evita foto, nuostabios vestuviu foto wub.gif kuri objektyva idarbinus buvai, lauko kadrams jaunuju?

Lindra, pirmoji neblogai,nors truksta man rykumo ,kontrasto, antroji be kokybes 4u.gif

Viktorija,per tamsi foto, seselyje moters veidas 4u.gif

mano bandymas 4u.gif

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti