Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 11 16, 20:07)
SM fotokonkursas wink.gif

Del namu darbu, as kaip ir Sansara - jau su sviesa prisizadejau doh.gif

tai čia gal ta nuotrauka su liūdnom šventėm?? sakau, kad ji man matyta g.gif ar apsirinku ?

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 16, 19:03)
pasirodau ir as su kazkuo. nesijuokit, bet tai vienintelis kadras per paskutinius menesius, nesusijes su seima biggrin.gif (o ir tokiu gal tik 5 biggrin.gif). mane moraliskai zlugdo fotiko neigalumas, negaliu jo priimti tokio  doh.gif todel neimu i rankas visai. kas diena sau pasizadu ryt pasiimti ir ryte nepasiimu specialiai rasdama 1001 pasiteisinima smile.gif

bite, ale pirmoje seselis  bigsmile.gif  blink.gif  bigsmile.gif kas do strutis?  lotuliukas.gif

nesijuoksim rolleyes.gif bet tai ko tau blogai auto? pykšt pokšt ir yra lotuliukas.gif

tas strutis - aš biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 11 16, 19:54)
moteriškos, bene mano postas nematomas mastau.gif

matomas, matomas, bet kadangi aš jų nedarau, tai ir nesuku galvos dėl to biggrin.gif tik man daba įdomu, kur dingo tos rėkautojos, kurios ND labai gailėjo ir buvo pasiryžusios truks plyš juos daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 16, 20:08)
matomas, matomas, bet kadangi aš jų nedarau, tai ir nesuku galvos dėl to biggrin.gif tik man daba įdomu, kur dingo tos rėkautojos, kurios ND labai gailėjo ir buvo pasiryžusios truks plyš juos daryt  g.gif

jeigu nenustosi niukint, gausi lazdų per padus smile.gif 4u.gif

westa, man asmeniškai visiškai neįdomi juoda-balta tema tokia, kokią siūlai.
bet atspindžiai arba raštai, geometrija - visai nieko. atspindžius rinkčiaus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 16, 20:11)
jeigu nenustosi niukint, gausi lazdų per padus smile.gif 4u.gif

westa, man asmeniškai visiškai neįdomi juoda-balta tema tokia, kokią siūlai.
bet atspindžiai arba raštai, geometrija - visai nieko. atspindžius rinkčiaus.. ax.gif

nu tai kad jūs tik kudakuojat kaip kokios vištos tongue.gif ir vis tiek nieko nedarot.

eik geriau pakomentuok mano nuotraukas, o tai ir aš tavęs daugiau nekomentuosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 11 16, 20:18)
nu tai kad jūs tik kudakuojat kaip kokios vištos  tongue.gif ir vis tiek nieko nedarot.

eik geriau pakomentuok mano nuotraukas, o tai ir aš tavęs daugiau nekomentuosiu  schmoll.gif

o ar būtina pačiai nepraleisti nė vienų ND, kad galėčiau išreikšti nuomonę apie tai, kad jie man atrodo reikalingi? smile.gif aš vis dar manau, kad jie reikalingi, nors po karštos diskusijos, man rodos, nė vienuose nedalyvavau. kai aš rasiu savo temą, turėsiu laiko, nebus kokios nors eilinės superstos foto-krizės, tada net ir sudalyvausiu.

šiandien nekomentuosiu, rytoj. pažadu. čia ar kūdroj? 4u.gif
p.s. man skauda galvą. labai stipriai.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 16, 15:56)
Viktorija, permeciau tavo linkus ir "zaliems"

labai gerai, nes cia rasydama pagalvojau ir apie juos, bet taip ir neparasiau anoj temoj blush2.gif

o cia ar jie tinkami??? jei dar ka rasciau ar imest cia??? g.gif
Atsakyti
Sayonara, isgerk vaistu ir varyk gulti (arba tik gulti) - miegas puikus gydytojas.

Del ND - as uz rastus/ornamentus ir tt. Viena atostogini koliaza gal padarysiu - i ND terminus netinka - bet siaip... Per atostogas man viskas kazkokim serijom gavosi, tai viena kaip tik rastai ant plyteliu (beje, specialiai fotkinau). Ne menas, bet man patiko.

BiteMaja - nu super kadras (tas su struciu wink.gif )Kol nuotrauka atsidarinejo vis galvojau kas cia per fotografavimo kampas, bet kai "struti" pamaciau lotuliukas.gif Manau, kad cia butent tas atveji kai kadro "razinka" galima labai konkreciai ivardinti smile.gif
Antros - spalvos idomios, ir man ypac patinka, kad tai gyvybiskas bet neperkrautas kadras (as turiu amzina problema, kad pas mane nuotraukose visko perdaug, tai labai zaviuosi taviske nuotrauka)

Sansara, tvarkinga, teisinga, cia juosta?

Lindra, tavo sidabrine sviesa ND buvo mano favorite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 lapkričio 2008 - 20:48
QUOTE(sayonara @ 2008 11 16, 20:20)
o ar būtina pačiai nepraleisti nė vienų ND, kad galėčiau išreikšti nuomonę apie tai, kad jie man atrodo reikalingi? smile.gif aš vis dar manau, kad jie reikalingi, nors po karštos diskusijos, man rodos, nė vienuose nedalyvavau. kai aš rasiu savo temą, turėsiu laiko, nebus kokios nors eilinės superstos foto-krizės, tada net ir sudalyvausiu.

nesuprantu, kokia gali būti ND nauda, jei jų nedarai g.gif tai krizė, tai nepatinka, tai netinka, tai dar kas nors.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 16, 16:46)
labvakarėli,

ND temos pasirinkimui :

,,Ornamentai, raštai,geometrija"
,,Atspindžiai"
,,juoda-balta" ( ne vertimas į jb smile.gif)

siūlau visas temas leist ir interpretuot.. kiekvienas balsuodamas pasirinks kas jam mieliau širdžiai ir suopročiui

laukiu nuomonių ir pageidavimų

Westa, visos temos įdomios. Tik "Atspindžiai" turbūt nieko nesugalvočiau namų sąlygom. Arba tai būtų panašiai kaip Šviesa. Gal ornamentai visai nieko g.gif Tik gal iškart reiktų skirt 3 savaites g.gif

Kada klaipėdietės darom meetą?

Šiandien pagaliau prisituošiau RAW išbandyti , einu žiūrėti ką su juo toliau daryti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 16 lapkričio 2008 - 20:58
QUOTE(Loreli @ 2008 11 16, 22:58)

Kada klaipėdietės darom meetą?

as ir ta pati klausima uzdaviau, bet taip niekas net nesureagavo unsure.gif

gal kuria nors darbo savaites diena, isskyrus ketvirtadieni blush2.gif , po 17 val.??? ax.gif
Atsakyti
Istraukiau pora kadru is senesniu laiku

Kolega sake, kad budamas Stambule pirma kart suprato ka reiskia posakis "kiek akys uzmato":
user posted image

Bandziau perfotografuot sena kadra:
user posted image

Dar kart apie ta pati miesta:
user posted image

Lauksiu komentaru ax.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už sveikinimus smile.gif Liūdna man, kad buvo ten puikių kokybiškų foto, bet liko jos kažkur žemiau... Ai, suprantu, kad visi laimėti negali, bet tiesiog tokia diena. Turėjau daugiau spec. tam konkursui kurtų foto, bet atsirinkau mano manymu publikai suprantamesnę (ir techniškai geresnę)... Kai pribręsiu, parodysiu kitas.

Aš už ND "Formas".
Atsakyti